Poradna duly
Jana Čurdová
Peti, krásné bříško. Já mám tak nějak podobné a to jsem těhotná poprvé. Skrývá už se to horko těžko. Včera jsem se fotila, ale nemůžu najít kabel od foťáku, tak tady hodím fotečku třeba přes víkend.
Jinak spím taky na polobřiše nebo boku.
Holky nezdávají se Vám šílené sny ohledně miminka?
ahoj holky, třeští mi tak hlava, nevíte, co bych si v těhotenství mohla vzít za prášek? Snažím se normálně bez prášku, ale…
Jito mne ta hlava dneska asik taky praskne…no nechci si nic brat (pro mne zatim heslo vydrz prtka vydrz, ale zavolej si na gyndu vim, ze nekdy se to snest neda)…to pocasi je fakt desny
ale zase mi porad spi ditko ji snad budu muset jit vzbudit na 9 mame nekde byt ![]()
Ankar sileny sny to ano (uz mesic a denne, fakt sileny gulase) ale o mimi zatim ne…ale pry je to slabsim spankem, ze si to vic pamatujeme u Viky to bylo to same…
Ad pohyby ja prvni mela 17+O presne si to pamatuju neb jsem denne dojizdela do Phy do prace a mackala jsem ji chudinku v aute pres hodinu…ted se mi jeden den vecer zdalo, ze mne prcek jemne zduchnul (ale taky mozna to bylo strevo
) kdyz jsem si blbe lehla na pravy bok…no, ale je jeste fakt brzy, ale myslet si to muzu ![]()
Ahoj maminy. Jsem tu poprvé, tak doufám, že mě mezi sebe přivítáte
Musím reagovat na příspěvek Ankar. Tý jo, ani mi nemluv o těch snech. Nejen, že se mi občas zdály před těhu několikrát po dobu x let, ale nyní se mi zdají ještě větší stupidy a divnosti, že fakt nevím, kam na to ten můj mozek chodí. Zrovna na dnešek, kdybyste věděly, co se mi zdálo, no to bylo něco šíleného, ale naprosto nepochopitelného a divného ![]()
ahoj holky, děkuji za rady:-). Nějak jsem „působila“ a ono to pomohlo:-), takže prášek už neptořebuji.
Jinak k těm snům- četla jsem někde, že těhotné mají zajímavé sny, i mohou být dosti ošklivé.
Každopádně, v začátku se mi o miminku zdálo hodně snů, jako třeba, že mi do břicha někdo bouchá a bolí mě to atd. Vždycky, když jsem vyprávěla sny partnerovi,t ak se až divil, jaké sny se mi zdají
. Teď už je to dobrý, nějak jsem se ještě více zklidnila a strach nemám, prostě snažím se přijímat všechno tak jako přichází s pokorou.
Včera večer na čt2 ve 20 hodim dávali moc hezky zpracovaný dokument o dětičkách a rodičích, kteří si sebe navzájem užili pouze krátce. Nedívala jste se některá? Partner odešel do vedlejší místnosti, asi ho to ještě trochu bolelo, jak jsem onehdá potratila miminko a nechtěl se na to dívat, ale já při tom pořadu cítila takový klid a souhlas. No nic, jdu se nasnídat, ať nemáme oba hladíček. Krásný den všem, pa, Ji
p.s. zdálo se mi v pondělí, že jsem cítila pohyby, ale nejsem si jistá, za prvé se mi to zdá moc brzo a za druhé to klidně mohly být střeva.
ahoj Judithko, zdravím tě:-) a vítám mezi námi. V kolikátém jseš? napiš nám něco o sobě, děkuji.
Vybavuji si, že se mi zdálo dlouhou dobu o jedné holčičce, kterou jsem nikdy předtím neviděla a pořád jsem si říkala, proč se mi vrací do snů a zda-li mám něco pochopit. V té době jsem se rozhodovala, zda adoptovat na dálku dítko, věděla jsem, že chci pomoci holčičce a když jsem její fotku viděla v deskách, věděla jsem, že právě jí budu posílat peníze. A jsem moc šťastná, protože Florcita z Peru (je pravá Indiánka) má takové sny, že si myslím, že se časem určitě splní:-).
Koukala jsem. Velice silný dokument. O přijetí stavu a vyrovnání se..... Všechny takové mají mou hlubokou úctu. Jen ta mamča s holčičkou s Dawnem… Myslím,že kdyby se tenkrát tak „nespoléhala“ na svůj vlastní úsudek … Bylo vidět,že to pro ni musel být šok a to zbytečný. Důležité ale v důsledku je,že tu malou tak milují a určitě jim obohacuje život .
ještě k těm pohybům. Zrovna včera jsem seděla tady u pc,celkem dost skrčená,takže mimi asi nemělo dost místa a najednou takové jemné tuknutí dole v děloze. Jen jednou. Jako by -mámo nemám místo,uvolni se !
Možná to byla střeva,možná opravdu mimi,kdo ví..... ![]()
Děkuji za přivítání ![]()
Tak jsem si nyní přečetla zpětně pár příspěvků a musím napsat, že i já dosud spím na břichu, či břichoboku
Byla jsem takto zvyklá celý život, tak nevím, zda si na jinou polohu zvyknu, ale nic jiného mi nezbyde
No zatím mi to neva, teda až na prsa. Dříve jsem měla poctivé 1ky
a nyní mám snad 3ky a s nimi nějak neumím zacházet ![]()
Jinak co se týká bříška, zatím jsem mírně přepapkaná. Když mírně zatáhnu bříško, tak jsem celkem plochá, jako jsem byla, tak nevím
Na jednu stranu jsem ráda, že zatím nemám kdovíjaký břich, ale na druhou stranu mě to znepokojuje, páč jsem už v 15tt
No a na KO jdu až příští týden ve středu, po měsíci, tak to je děs, tak dlouhé čekání ![]()
Jinak jsem tedy v 15tt, pohlaví zatím nevím, jméno už vůbec ne a nyní se cítím, až na tu únavu, celkem fajn ![]()
Tak zatím ![]()
Judy to budeme cca o týden já dneska začínám 16 tt
no sny zatím nemám žádné i když týdnu se mi zdálo o porodu a o chlapečkovi
tak nevím ale už se těším na úterý a k dr už potřebuju mrníska po tom měsíci vidět
i když se uklidňuju tím že u Lucky to bylo stejné čekání a je zdravá a krásná ![]()
Holky v uzavřených skupinách máme pokračování této skupiny aby jsme byli pod zámkem a mhli se víc rozepsat, někdo to tu i navrhoval
takže TP prosinec 2010 - skupiny, uzavřené skupiny a tam to najdete a já vás tam pustím o.k??? ![]()