Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky.
omlouvám se, že Vám sem lezu, jen sem vám chtěla nabídnout 2 zimní kombinézky, jsou na mimčo , bílá a modrá, obě s super stavu s kapuckama,jak nové .. nechce se mi to dávat na aukce, nemám čas je sledovat..tak kdyby jste některá měla zájem, písněte sz a pošlu fotky.. odpovím všem..
tak se nezlobte, že sem vám sem vlezla ![]()
a všem přeji ať vám bříška pěkně rostou:-)
cauky,taky se pridam jestli muzu…podminky splnuju
My mame termin 26.12.10 ![]()
Všechny-aktivní přispěvatelky- jsme na uzavřené diskusi TP prosinec 2010 ![]()
ahoj holciny, omlouvam se, ze sem lezu, ale nabizim na mimibazaru VELMI LEVNE plno veci po nasem martinkovi a jeho sestrenici verunce. mate-li zajem, juknete
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
marhyn ID 226816
Ahojky,taky mám TP 21.prosince a děsně se těšíme.Včera jsem se dozvěděla,že to bude chlapák
Jednoho už doma mám.Je mu 8let a má radost,že bude mít brášku.Budete někdo rodit v Praze u Apolináře?
Ahoj maminky,
mohu se přidat? Máme termín 20.12
Už se to pomalu a jistě blíží ![]()
Ahoj mamušky, mohu se přidat? Termín máme 31.12.2010 Ale doktor straší že to bude dřív. No ale taky může později ![]()
Ahoj.Kde budeš rodit?Já budu u Apolináře.Rodila jsem tam i prvního šmudlu a byla jsem spokojená.
Teď nevím jestli se ptáš mě,ale my jsme ze Znoma tak si to tu i odkroutíme. Nikam jinam se mi jezdit nechce a není to tu prý nějak hrozné ![]()
Ahoj děvčata… už jsem tu dlooouho nebyla. Nějaký čas mě to sem nechtělo pustit a tak jsem nějak vypustila i já po těch nervech
,ale jsem zpět a už jen čekám kdy ta moje malinkatá prdelka vyleze. Tak jak se děvčata těšíte? Už se nám to blíží co? My máme termín 5.12., tak uvidíme jak se malé bude chtít ven. Byla bych radši kdyby vylezla aspon o týden dříve ![]()
Ahoj muzu se pridat,taky cekam miminko v prosinci
Vidim ,ze je vas tady uz celkem dost ,to bude darecku
![]()
Ahojky Jani
,
jak jsem koukala na tvůj profil, tak jsem zjistila, že máme stejný termín porodu? 5.12.? A jinak tady je to ted nějaké mrtvé… ![]()
Ahoj maminy, jak se dneska máte? My nějak divně, pořád nám tvrdne břuch a trochu i špiníme. Tak že za chvíli raději k doktorovi na prohlídku jestli je vše ok. Máme ještě hafo času tak aby jsme nezačli rodit dříve ![]()
Tak už jeto v pohodě, břuch přestal a špinění také. Doktor mě prohlídl a naštěstí nic nenašel, prej pěkně rosteme. Natočil nám už i monitor a malá měla jen chvilku spomalenou srdeční činnost,ale prej ještě v normě. Tak mě uklidnil a rodit ještě nebudem ![]()
Jinak mě dneska popadl nějakej strach z porodu, celou dobu ce cítím super a nějak zvlášť se nestrachuji a dneska nějak panikařím
a to mám termín až po vánocích a vše je ok.