TP prosinec 2010

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3776
17.6.10 13:41

Tak v mém okolí taky nic moc, taky to vidím že si budu kupovat sama, i když moje babička už cosi má, postýlku prý taky mít budu, naše maminy nám taky určo pokupí, ale i tak, musím sehnat hlavně kočárek s autosedačkou, nějaké to houpací sedátko na doma pro mimi a monitor dechu, zbytek se pak už dá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
17.6.10 14:02

U nás na gyndě nabízí monitor dechu k zapůjčení za 100/měsíčně :)
Jinak mě holky napadlo, když jsme tady všechny zhruba na stejné těhu úrovni, dávat tady pravidelně fotečky našich rostoucích či nerostoucích bříšek :) pro srovnání :) ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
17.6.10 14:03

No já mám zatím jen „svůj“ břuch :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
17.6.10 14:29

Tak já zhruba stále taky, ale řekla bych ( na to že jsem vživotě vypouklejší bříško neměla ), že už se pomalu začíná rýsovat. Přidávám foto pro srovnání :) snad tam něco teda uvidíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
17.6.10 14:44

Juuu, Leni krásné bříško. Já už vypadám jako vorváněk :-).
Holky vá´ím, že jste se bavily už o kočárcích a tak, ale našla jsem skvělé stránky o vývoji miminka, možná je znáte, tak mrkněte
http://3dpregnancy.parentsconnect.com/…regnant.html
 http://www.maminkam.cz/…tehotenstvi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
17.6.10 18:09

ahoj holky, zdravím nově příchozí maminky:-) a dala jsem Vás hnedka do seznámku.
http://leteckaposta.cz/643016099
jsem moc unavená, tak si jdu číst knížku, kterou jsem vyhrála:-). asi u ní ale brzy usnu :dance:
pa, zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
17.6.10 18:19

ahojky holky.. tak nějak si říkám že snad zachvilku prasknu :-) mam břicho jako vorvanice a ženská těsně před porodem.. občas si říkám že se za něj snad musím i stydět, ale dr mi řekl že je to normální že u druhého bývá větší :nevim: když se podaří dám foto :wink: jsem z toho tepla a všeho nějak přešla…

Holky mám dotaz.. prozatím pořád spím na břiše a všichni mě za to dost peskují teda jako rodina… myslíte že to opravdu vadí??? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
17.6.10 18:24

tak cca 16 tt :roll: utíká to jako blázen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
17.6.10 18:38

Petulo já taky spím na břiše,čekám už třetí dítko,vždycky jsem spala,dokud to šlo a děti mám celé a zdravé a nikdy mi žádný doktor neřekl,že nesmím.Takže to neřeš,tzase jedna z fám co by kdyby… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
17.6.10 19:34

to jo jen mě to zarazilo, u Lucky jsem taky spala na břiše a je zdravá.. spíš mě znervoznuje to že teď ještě necítím pohyby ani v leže takže z toho mám blbý pocit, ale na druhou stranu s tím nic neudělám když se v noci překulím na břicho a jsem tuhá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
17.6.10 20:38

Někde jsem četla, že pohyby můžeme začít cítit od 16. týdne, ale když až ve 20., tak taky dobře. Tak nevím, taky ještě nic necítím a zítra začínám 17. týden, tak prostě věřím, že je ještě čas a moc se tím nestresuju.

A jinak jsem si teď byla na půl hodinky zaběhat (neděste se, já jsem na to zvyklá a mám to schválené) a bylo mi tak úúúúúúžasně krásně, jak už dlouho ne. Něco na tom bude, že druhý trimestr je nejkrásnější, protože mně je teď po běhání, sprše, protažení na sluníčku a namazání bříška tak krásně, že už ani líp nemůže.
Tak jen doufám, že máte v Česku taky hezké počásko a že jsem vás tudíž ódou na sluníčko nenaštvala. Hezký večer všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.6.10 20:55

Holandanko jo jo 2 trimestr bych klido brala porad, ale jen ten :lol: :lol: alespon ten co jsem zazila s Bibi :wink:
petulo krasnej pupik no ja mam o 3tt min, ale pupendo vetsi neb to mam jeste predobaleno speky :oops:

toto chci ted ja, ale projde to jen proto, ze mi segrusa pujci korbicku a sedajdu :wink:
 http://www.janecz.cz/…k-jane-nomad

jo a jestli muzu doporucit sedatko tak toto http://www.splavacek.cz/…ce-2010...je fakt super a vydrzi dlouho :wink:

spani spim tak na pul na brise a dokud je to prijemny i vam i miminku tak by to nemelo vadit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
17.6.10 20:55

prozatím to tu jde.. dneska bylo koupací počásko :dance: konečně :palec: snad to bude v pohodě na ko jdu až v úterý a to po měsici :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
17.6.10 21:19

Ahoj,
nestíhám dočítat, práce moc, ježdění autem, pak únava. Ale celkově dobrý :-D .
Spím taky na břiše nebo někdy břichoboku, mám pocit, že kdyby to vadilo, bude to nepříjemný nebo něco.
TOTO LETÍÍÍÍÍÍÍÍÍ :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
17.6.10 21:45

Ahoj. Já mám břicho jak v 6. měsíci. Ale fotka se mi dávat nechce, potulují se tady po emiminu teď nějací úchyláci. Nechystáte se časem zamknout? Já bych tu třeba i ráda dala fotky rodiny…
Peti, na pohyby je ještě brzy, ne? Já je poprvé cítila v 18tt, tak teď by to mohlo být i dřív. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí