Poradna duly
Jana Čurdová
Pokouším se o metříky a jsem velmi příjemně překvapena,jak je to jednoduché ![]()
j.citra: ahoj, prosim o radu, kams tem metrik na emiminu vlozila vlozila? ja na to ne a ne prijit ![]()
V nastavení ve svém profilu,jsem zkopírovala kód do podpisu:-)
ahoj holky,
tak po delsi dobe mam chvili casek a taky mi je jakz takz, abych se tu objevila…tak jen chci pozdravit a oznamit, ze ziju…
ale netrpelive cekam dne, kdy mi uz konecne bude dobre…
jinak s mimi vse ok a 10cm prcek mi pridal na vaze 7kg a brisko jak pred porodem, a to jsem prvorodicka ![]()
mejte se bajo, krasnou nedeli, pacek
Ahoj maminy ,tak se chci pochlubit ,od pátku už mám pohyby ,tak už konečně cítím že mám mimčo v bříšku .v neděli jsem byla plavat na bazénu můžu jen doporučit ,je to super i pro mimi cítila jsem se pak super ,na chvily jsem byla i v páře .tak se držte
Tak to gratuluju
Já si ještě nějaký ten měsíc asi počkám, a v kterém jsi teď týdnu? Není to jen pohyb střev? ![]()
Jsem v 17 týdnu,pravě že ne, je to takové šimrání ,říká se že když už máš děti ,cítiš to dřív asi je ta děloha více citlivá .mám je každý den jak jsem v klidu ale pokaždé v jinou hodku
Jééé, štefi to je skvělý ![]()
Už se na ně taky těším, ale ještě si nějaký týden počkám.
Jinak všechny moc a moc zdravím ![]()
Jane to ti uteče a budeš psát ,že už taky kope.já už se těším na pátek, to budu vědět výsledky plodovky ,hlavně už budu vědět na 100% jestli je to holčička nebo chlapeček .
![]()
To je bomba, fakt.
Já jdu zase ve čtvrtek na utz, ale vlastně ani nevím proč.
Nevím jaké testy mi bude dělat, nevím nic o screeningu, plodovku snad absolvovat nebudu muset a jinak jsem tak trochu vedle s tím přehledem testů ![]()
Uvidíme co mi poví ve čtvrtek ![]()
Tak to sem Štefi pak písni, jsem zvědavá za tebe
Jinak já už se taky strašně těším na pohyby, ale já si ještě počkám jako prvorodička
Mno ať už je aspoň další pondělí a já na UTZ uvidím našeho mrňouska že roste a je v pořádku, protože to teď sama ani nemám jak poznat
Už ať to je a zase se na chvíli uklidním ![]()
Jinak proč nepíšete v té naší skupině uzavřené holky? ![]()
Casii taky se divím že tu nikdo nepíše .Já jdu na poradnu pak až 8 .7 a 13 .7 jdu na podrobný UTZ .Je fakt že když sem necítila pohyby ,tak sem se taky bála jestli je vše v pořádku ,na UTZ se taky pořád těším jak mrňosek roste je pokaždé jiný .Kolem 23 týdne chci jít na ten 3D UTZ musím se tam objednat .