TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8078
19.6.10 14:19

Pokouším se o metříky a jsem velmi příjemně překvapena,jak je to jednoduché :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
19.6.10 14:25

jsem si to zakřikla :pocitac: nejde mi tu vložit druhý metřík :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
19.6.10 14:34

Omlouvám se,ale snažím se o opravu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
19.6.10 14:52

Děkuju za trpělivost,už mám hotovo… :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.6.10 23:25

j.citra: ahoj, prosim o radu, kams tem metrik na emiminu vlozila vlozila? ja na to ne a ne prijit :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
20.6.10 05:33

V nastavení ve svém profilu,jsem zkopírovala kód do podpisu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
20.6.10 10:11

ahoj holky,
tak po delsi dobe mam chvili casek a taky mi je jakz takz, abych se tu objevila…tak jen chci pozdravit a oznamit, ze ziju… :-) ale netrpelive cekam dne, kdy mi uz konecne bude dobre…
jinak s mimi vse ok a 10cm prcek mi pridal na vaze 7kg a brisko jak pred porodem, a to jsem prvorodicka :-)
mejte se bajo, krasnou nedeli, pacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.6.10 13:28

Ahoj maminy ,tak se chci pochlubit ,od pátku už mám pohyby ,tak už konečně cítím že mám mimčo v bříšku .v neděli jsem byla plavat na bazénu můžu jen doporučit ,je to super i pro mimi cítila jsem se pak super ,na chvily jsem byla i v páře .tak se držte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
21.6.10 13:40

Tak to gratuluju :) Já si ještě nějaký ten měsíc asi počkám, a v kterém jsi teď týdnu? Není to jen pohyb střev? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.6.10 13:44

Jsem v 17 týdnu,pravě že ne, je to takové šimrání ,říká se že když už máš děti ,cítiš to dřív asi je ta děloha více citlivá .mám je každý den jak jsem v klidu ale pokaždé v jinou hodku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
21.6.10 13:55

Jééé, štefi to je skvělý :-))))
Už se na ně taky těším, ale ještě si nějaký týden počkám.

Jinak všechny moc a moc zdravím :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.6.10 14:01

Jane to ti uteče a budeš psát ,že už taky kope.já už se těším na pátek, to budu vědět výsledky plodovky ,hlavně už budu vědět na 100% jestli je to holčička nebo chlapeček .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
21.6.10 14:13

:palec: :palec: :palec:
To je bomba, fakt.

Já jdu zase ve čtvrtek na utz, ale vlastně ani nevím proč.
Nevím jaké testy mi bude dělat, nevím nic o screeningu, plodovku snad absolvovat nebudu muset a jinak jsem tak trochu vedle s tím přehledem testů :-)
Uvidíme co mi poví ve čtvrtek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
21.6.10 14:17

Tak to sem Štefi pak písni, jsem zvědavá za tebe :D Jinak já už se taky strašně těším na pohyby, ale já si ještě počkám jako prvorodička :( Mno ať už je aspoň další pondělí a já na UTZ uvidím našeho mrňouska že roste a je v pořádku, protože to teď sama ani nemám jak poznat :( Už ať to je a zase se na chvíli uklidním :)

Jinak proč nepíšete v té naší skupině uzavřené holky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
21.6.10 14:40

Casii taky se divím že tu nikdo nepíše .Já jdu na poradnu pak až 8 .7 a 13 .7 jdu na podrobný UTZ .Je fakt že když sem necítila pohyby ,tak sem se taky bála jestli je vše v pořádku ,na UTZ se taky pořád těším jak mrňosek roste je pokaždé jiný .Kolem 23 týdne chci jít na ten 3D UTZ musím se tam objednat .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí