Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem zažádala o členství ![]()
Jinak já co jsem četla třeba dotaz na pana Kouckého od jedné paní, že byla v nějakém 33tt a probudila se částečně nebo úplně na břichu nebo teď nevím a ptala se ho právě, jestli to miminku může ublížit, a on jí říkal že ne… vemte si že plave ve vodičce a ta ho chrání ![]()
Jinak já teda nevím taky jsem trochu při těle a břicho možná mám větší, ale ještě se mi špíčky neslily v těhu bříško
Taky když ho zatnu tak ho nemám moc vypouklé, na kontrolu jdu až to další pondělí taky po měsící tak už se nemůžu dočkat, jestli mimi správně roste, protože teď to nemám šanci sama poznat ![]()
Jinak co se pohybů týče, tak prvorodičky ho prý cítí nejdříve v tom 20. týdnů ne-li později do té doby je to asi opravdu pohyb střev
Už se toho ale nemůžu dočkat.
Jsem tady z vás asi „nejmladší“
V neděli začínám 13tt teprve ![]()
Jinak taky vítám Judithku ![]()
Ahoj holky, já včera začala 16tý týden a můj břich je už dost znatelný. Hlavně už mi jsou jenom jedny kalhoty, takže to vidím na brzký nákup těhotenských. Jinak jdu v úterý po měsíci na kontrolu.
tak já jsem taky dneska 16 tt a jdu na ko v úterý
máme teď uzavřenou skupinku tak kdo ještě nepožádal požádejte ať jsme tam všecky ![]()
Tak jsem taky zažádala o členství:-)
Jinak já jsem dnes 15+2.tak myslím,že i jako druhorodička:-)si ještě na pohyby musím počkat:-(už aby to bylo!nemůžu se dočkat!asi víte,o čem mluvím:-)
Jo jinak u prvního mimi,jsem pohyby začala cítit na přelomu 18/19t.do smrti na to nezapomenu:-)
bylo to jakoby mi v podbřišku,chodilo milión mravenečků:-) rozbrečela sem se,jak malá,z té nádhery:-)
ty pravé kopance,přišly mnohem později:-)
To vám ty kontroly s UZ budu závidět. Teda už závidím
Já dneska začínám 17. týden, na další kontrolu jdu za 14 dní, ale bude opět bez ultrazvuku, jen mi bude doktorka sahat na břicho a měřit pohmatem. Ale taky zase i poslech srdíčka do sluchátek, na to se moc těším, to bude nádhera, u toho jsem minule skoro brečela. Příští UZ až za dlouhých 5 týdnů ode dneška, na tom diagnostickém UZ. Nevím, jak se toho dočkám.
A jinak o vstup do uzavřené skupiny jsem už taky zažádala, myslím, že je to dobrý nápad.
Tak já už jsem taky žádala o vstup do uzavřené skupiny
tak snad správně ![]()
Jinak sny se mi zdají v poslední době úplně smíchaný každou chvíli o něčem jiným takže za noc třeba i pět snů, ráno jsem pak akorát zmatená no snad se to někdy srovná ![]()
A na kontrolu si ještě počkám docela dlouho jelikož jdu až 15.7. a 30.6.jdu na triple testy. tak jsme zvědavá ![]()
A bříško už trošku mám ale spíš mi přijde jako kdybych byla přežraná ![]()
také jsem se přidala:-), snad dobře.
My jdeme až 9.7.
na kontrolu
Ahojky holky,
taky jsem požádala o přidání do skupiny ![]()
Jinak bříško mám jak melounek, už měsíc je to na mě vidět. Jsem docela špekoun, ale bříško mi teď vystouplo
A to jsem dneska 12+2…
Ahoj maminy, tak já dnes začínám 17 t.bříško už mám celkem velké .Chodím už jen v pohodlných věcech ,Na bříše teda na půl břicha spím a spala sem i u děcek .Jinak kámoška mi poradila, že si mám koupit ten kojíci polštář pro mimi.jsou ve vnitř kuličky a mám si ho dávat pod bříško netlačí a zformuje se podle bříška .Jinak taky jsem se přihlásila do skupiny .Ty pohyby jsou zvláštní, už si tak tři dny říkám ,že tu asi sou ,ale pak pokaždé zístím že mám větry a pohyb střev.
Jinak vítám nové holky .Všem krásný víkend .Zatím pa ![]()
Ahoj holky budu ted končit 15tt a je mi pořád špatně od žaludku, nemělo by to už přestat ?
mně to taky pořád trápí, sice už ne tak často,ale trápí.
U první dcery jsem
až do 5 ho měs. Tak vydrž, jednou to přestat musí ![]()
Kandake,mě to taky trápí
Už jsem dostala Torecan čípky,ve čtvrtek jsem zvracela snad 5krát.Nic jsem v sobě neudržela.No a po čípcích nezvracím,ale od žaludku mi špatně je ![]()