TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4407
15.6.10 17:33

Pirrippi gratuluji ke svatbě a přeji dlouhleté manželství :kytka:

Jinak jsme tu nalša seznámek co je potřeba na mimi tak jestli se bude někomu hodit jsou tam dva :-)

https://www.emimino.cz/…minko-43893/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
15.6.10 20:16

Taky gratuluju ke svatbě :palec: :srdce: :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
15.6.10 21:17

Mooooc gratuluju ke svatbě Pirripi :-)

S těma pejskama na tom něco bude, k nám se pořád vtírala jedna protivná sousedka a když jsme si pořídili pejska, přestala k nám lézt (že se prý psů bojí) To byla výhra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
16.6.10 09:01

Taky Vám Pirrippi přeju všechno nejlepší a nejkrásnější ke svatbě:-)a hlavně ať Vám to všechno vyjde,dle vašich snů,představ a přání:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
16.6.10 09:37

Velká gratulace ke svatbě :palec: Hlavně štěstíčko a velkou kupu lásky :srdce:
A doufáme, že tady následně zkoukneme ve fotoalbu fotečky :)

Jinak Berry jakto,že nesmíš přenášet?
Já bych chtěla mít na vánoce taky klid, ale to asi letos nehrozí co :D Já plánuju na Vánoce udělat vše potřebné což je cukroví, úklid, výzdoba a ježíšek, tak snad to výjde :) s cukrovím začnu pro jistotu letos už dříve :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.6.10 10:12

Leni protože mám po trombose žil a píchám si po celé těhu miniheparin. Kvůli tomu se nesmí přenášet(takže max. vyvolaný porod), nesmím epidural a vlastně ani císaře. Ale v pohodě,mám už za sebou 2 porody, takže krom toho přenášení v ničem problém nevidím :-)

piripi velká gratulace ke svatbě a hlavně štěstí ! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
16.6.10 11:01

piripi připojuji se ke gratulantům. Užíj si svůj den :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
16.6.10 11:06

Piri, přeju vydařenou svatbu!
Holky, uvažuju, že si nenecháme říct pohlaví. Je tady ještě někdo takový? U prvního jsme to věděli, teď mi to připadá lákavé - v těch bolestech se těšit na to překvapení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
16.6.10 11:20

Já si to nechám říct, ale váhu tomu rozhodně dávat nebudu ani tomu nebudu nějak věřit.. protože je toooolik případů kdy dr. řekl to je 100% holčička nebo chlapeček a narodil se opak… takže si to asi necháme říct „jen tak“ :) A 100% budu nakupovat do porodu jen neutrální barvy, růžové a modré až po porodu, stejnak pro novorozeňátko je třeba málo věcí a za 14 dní to má malé, takže tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078
16.6.10 14:50
halucinka píše:
Piri, přeju vydařenou svatbu!
Holky, uvažuju, že si nenecháme říct pohlaví. Je tady ještě někdo takový? U prvního jsme to věděli, teď mi to připadá lákavé - v těch bolestech se těšit na to překvapení.

Tak halucinko,já si to 100% NENECHÁM říct.přijde mi to opravdu jako nejkrásnější překvapení na světě.ALE pravdou je,že jak se mě doktor ptal,jestli se má kuknut na pohlaví a já řekla že nee,díval se na mě jak na blázna:-)prý sem u něj tak jedna s 1000:-)co to teda nechce,že má spíš případy,kdy to maminky chtějí vědět už tak v 5tt:-):-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
16.6.10 15:36

Ahoj maminky. Tak já si pohlaví říct nechám. Vlastně už jsem se ptala na screeningu, ale byla to pořád nejasné. Strašně se těším až na bříško budu mluvit již vybraným jménem :)
A taky podle pohlaví začneme nakupovat výbavičku, ať to pak nemáme vše na poslední chvíli a hlavně ať ty finance nějak rozprostřeme a nemáme to všechno najednou.
Jinak holky už máte aspoň zběžně vybraný kočárek? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5159
16.6.10 17:27

Já si to u prvního taky nechala říct. Ale věci už máme, takže teď je to vlastně jedno.
My máme kočárek Jané Slalom Pro, spíš teď uvažuju, jestli budem potřebovat sourozenecký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
16.6.10 21:08

TP prosinec

Ahoj rozšiřuji Váš seznam.EvinaL 28letPM8.3.2010TP13.12.2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
16.6.10 23:38

Taky se pridavam jiz k zdejsim maminam: 23 let (ale jiz tenhle mesic o rok vice, takze dalo by se rict ze uz 24), TP: 4.12. Intuice: citim se na to ze to bude Kluk :wink: (soudim, tak podle toho jak mi bylo asi na zacatku tehotenstvi nekolik tydnu hodne mizerne od zaludku):mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
17.6.10 01:07

a další nováček

A do třetice v řadě se vám jdu sem taky přihlásit i já, teda jestli mě vezmete.
Věk 28, PM 22.2., termín podle PM 29.11, podele ultrazvuku 1.12. Dneska jsem snad 15+6. Přemýšlela jsem jestli se přihlásit sem nebo do listopadu, ale listopaďačky mají uzavřenou skupinu a nikdo se mi tam neozývá, tak jestli mě vezmete mezi sebe, budu ráda, i když to může dopadnout u nás klidně na listopad.
A jinak tipuju kluka, ještě nedávno jsem bydlela v Rožnově p.R., teď už bydlíme s přítelem (holanďan) v Amsterdamu (proto i nick takový jaký je), tak vás možná budu občas lehce šokovat tím, jak tady vypadá těhotenská péče a vůbec zdravotnictví, je to tu velmi alternativní. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí