TP prosinec 2010

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
349
17.6.10 01:14

Ahoj holanďanko, vítám tě, myslím, že bude zajímavé dozvědět se jak taková péče vypadá v jiné zemi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
17.6.10 07:19

Vítám všechny nové budoucí maminky :hug:
A taky jsem zvědavá jak vypadá těh. péče v jiné zemi :)

Jinak kočárek vybraný ještě nemám, na to je asi brzy, ale už vím, kde ho budu kupovat :D

Jo a Leni, nechci ti teda do toho kecat :) Ale kámoška kupovala na holčičku růžové, páč ji celé těhotenství tvrdili že je to holčička a narodil se ji chlapeček a znám případy i naopak, takže já určo do porodu jen neutrální věcičky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.6.10 08:10

dobre ranko :-)
vitam nove tehulky!
Holandanko moje domovska diskuse je listopad 07 a Viky je 4 rijna :wink: takze jen smele do prosincatek

Ad kocarek chtela bych jane nomad (kopime jen sportacek a segra pujci boudicku s autosedacku:-)) pro Viky jsem mela novy (komplet modry i kdyz jsme vedeli, ze to bude princezna, ale ten uz dela radost nekomu jinemu :lol: ) navic ja hodne satkuju (mmch se desne tesim na noseni toho drobecka) a nosim v batuzku takze vpodstate kocarek u nas prevazne stoji na chodbe :wink:

no ja tedy chtela prvni tehu kupovat neutral barvy a tedy, ze by se vyrobci pretrhli to se rict neda vsude samy modry a ruzovy :wink: Jinak holcickam modra slusi s ruzovou u chlapecku nevim nevim :lol:

holky taky nemuzete spat v noci xkrat vzhuru a rano strasim od peti pul seste…pak nemam byt vecer uplne KO :twisted: a to Viky zacla vstavat po 7dme..kurna posledni moznost se vyspat a ja ji promarnim :twisted: dneska z toho byl manza vsoku ze jsem mu rano udelala svacu :lol: (chudak az z toho prinesl domu melounka mnam mnam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
17.6.10 08:17

Já si myslím, že i bílých věciček je plno ;) Jinak šátkovat v zimě, to nevím, bude to moje první dítko, takže osobní zkušenost nemám, ale co mi říkalo okolí, tak na zimu tak maximálně na doma… Takže kočárek určo chci a chci takový multifunkční i s autosedačkou (vajíčkem) sousedka má jeden takový a celkem se mi líbí :) Je to jako hluboká korbička, dá se z toho udělat i sporťáček s rukojetí na obě strany + to vajíčko, které se dá na kočárek taky nasadit, takže pro mě zcela praktická věc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.6.10 08:27

Cassiopeo jo jo souhlasim, ze kocarek je treba :wink: a rozhodne ten s nasazovaci autosedackou je suprovy (prvni jsem takhle nemela), ale ten co chci ted to tak ma:-)
ja nosila i v zime pokud nebylo naledi to jsem se bala…byla jsem vsude 100× rychleji, a navic mne vzdycky vzali do busu… s kocarem byl problem:( malou jsme mela v satku a nosila manzelovu bundu, ale je fakt, ze byla 3 mesicni… sice mne par duchodkyn osocilo, ze to dite dusim, ale co jim budu vysvetlovat :wink:
no a doma jsem satkovala skoro porad mala se vyspala a ja si v klidu umyla nadobi nebo dosla vycurat ci udelala praci na PC :wink:

mne proste v tu dobu prislo, ze vetsina je ruzova nebo modra, nebo spis cloveka upoutaji driv a vyrazneji nez ciste bile :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4407
17.6.10 08:32

Dobré ránko maminky :mavam:

Vítám nové tváře :mavam:

No já se v noci také budím ale naštěstí si jen dojdu na WC a zase pádím pod peřinku ale kolikrát je to třeba 4× za noc. A ještě paráda když se vzbudí i hafka to s ní musím ven :lol:

Já bych si pohlaví mrňouska chtěla nechat řít teď jen záleží na tom jestli nebude stydlivý a ukáže se v plné parádě :dance: Je jasné že se tomu nadá 100% věřit(sestřence řekli že to bude holka a jaký měla překvápko když se jí narodil kluk :kytka: )
S nakupováním bych chtěla počkat až se nám prcek ukáže ale asi to nevydržím nejradši bych se sebrala a letěla nakupovat už teď :dance:

No a kočárek už máme kombinovaný v šedožluté barvě, přítel to nevydržel a už ho chtěl :lol: Takže je teď u jeho maminky a také už máme cestovní postýlku a koš na miminko-ten je v rodině putovní :-)
A také jsem už od přítele dostala Deník našeho děťátka, nejradši bych už do něj psala teď ale ještě není co :nevim:

Všem přeji krásný sluneční den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
17.6.10 08:54

Taky bych šla nakupovat hned :dance: Ale řekla jsem si že až tak koncem září, já to mám až konec prosince, ne-li v lednu, tak si myslím že to stačí :)

Jinak raveno u nás teda dost často jezdí nízkopodlažní jak busy tak tramvaje, takže nemám problém :) Ale bydlím ve 3. největším městě republiky no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
17.6.10 09:12

Cassi tak to ti leda muzu zavidet u nas sice rozsirili radni MHD jezdi casteji, ale zas na to casto pouzivaji normalne busy jako na mezimesto tak s obtizemi dostanou 1 kocar natoz vic :twisted: ale je fakt, ze ted bydlime v centru takze snad si polepsim a kocar vyuziju vic… I kdyz na behani do skolky budu rychlejsi s satkem nebo batuzkem…mam radost, ze je Viky oficialne od vcera prijmuta porad se pta kdy uz jako do ty skolky pujde rikam ji, ze v zari (jen chudinka nevi, ze zatim jen na 5dni v mesici a coze je to zari)

jdu si udelat radost ke kadernici (barva to sice nebude neb fakt nedrzi, ale alespon melirek ten by drzet mel)
krasny slunickovy den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
17.6.10 09:22

No to já taky uvažuju o melíru furt, ale mám strach protože bych chtěla blond melír a to je hodně peroxidu tak to asi nechám až na pak :) A na 5 dní v měsíci, to ji asi nebude stačit viď? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
17.6.10 09:43

Ahoj holky tam já taky bydlím ve velkoměstě, ale z cestování v MHD s kočárky mám docela strach. Sama jsem tintítko tak jsem zvědavá jak to budu dělat. Ale to je asi o cviku :nevim:
Jinak já si musím i najít sistém na to jak to budu dělat se schodama, jelikož bydlíme v 7 patře a výtah staví v mezipatře,takže musím nějak ten kočárek nahoru vytáhnout. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3981
17.6.10 09:45

Díky všem za přivítání a taky moc gratuluju Pirripi ke svatbě.

Co se týče kočárku, tak my dostaneme kočárek od přítelova bráchy ještě po jeho dětech, vůbec nevím jaký, ale je mi to dost jedno, protože taky plánuju šátkovat. Šátek je taky to jediné, co jsem si už koupila, zbytek budu kupovat tak někdy v září, možná říjnu. Ale je jedna věc, kterou vím, že fakt chci - nosící a těhotenský kabát v jednom - tenhle http://nosenideti.cz/zbozi.php?…
Je mi jasné, že v listopadu už se do mojeho kabátu rozhodně nevejdu a tenhle mě prostě uchvátil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
17.6.10 09:51

Holanďanko taky tě vítám :palec:
Kabátek je super, koukám na něj prvně v životě :) Vlastně je pravda, že si taky říkám co v té zimě budu nosit :)
Já už mám koupenou Klokanku v universální černé barvě aby se hodila mi i přítelovi. Nebudu jí asi nosit tady v městě, ale spíš jsem jí chtěla na chalupu na procházky do lesíka třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
17.6.10 09:53

Ty vado celkem drahý kousek :D Já mám už kabát na zimu pro sebe teda až budu mít pupajs, babička má pro mě úplně luxusní, je to paleto z fleesu takže teplý a na zimu a je zvonový, takže hooodně široký na bříško a je vínově hodně tmavě červený a k tomu taková šála, no moc se mi líbil, budu v zimě kočka :D Protože jsem si nedovedla představit nějakou zimní bundu co bych přes pupek zapla :) Až porodím je to fuk, mám fusak do kočárku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1246
17.6.10 09:54

Jinak mě strašně učaroval kočárek od ABC designu http://www.malvik.cz/…n-Cobra-2010
Pro holčičku s růžovou a pro chlapečka samozřejmě s modrou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3776
17.6.10 10:01

Já si na ten kočárek musím šáhnout, osahat, rozložit, složit, takže pro mě nepřipadá v úvahu kupovat tyto věci přes internet :) Ale vypadá hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí