TP prosinec 2010

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11785
13.4.10 11:15

Holky já si nemůžu pomoct ale jsem pořád strašně nervozní, ted z krve, než budou výsledky, pak než uvidím :srdce: jsem děsná co, snažím se uklidnit, říkám si že mimi tím nepomůžu.ale nejde to!! jak to máte vy?? přitom obvykle žádná hysterka nejsem, spíš naopak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
13.4.10 11:21

Ahoj holky,
moc moc prosím vás zkušené o radu. V listopadu jsem vysadila HA,už od počátku vím, že mám polycystická ovaria a už mám doma Clostilbegyt,který mám následující měsíc začít brát. Cykly mám dlouhé 30-35 dní. Dnes jsem 38.den a tak čekám. ALE…Tentokrát mám fakt hodně zvětšený prsa a bolí mě podbřišek jako bych měla MS dostat každou chvíli. Dnes to bolelo i v noci a MS nikde. Taky čípek je hoodně tvrdý. Tak jsem udělala dnes ráno 2 TT a že půjdu k dr. A oni jsou pozitivní!!! Sice slaběji než ty kontrolní čárky, ale čárky tam jsou. Měla jste některá takový začátek?Vůbec tomu nemůžu uvěřit, že bych byla těhu. Dr dnes neordinuje a tak tu chodím nervózně po bytě, kontroluju ty testy a nevím, jestli mám věřit.Moc vám děkuju jestli mi někdo odepíšete. Třeba se k vám prosincovým přidám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
13.4.10 11:21

Verčo taky jsme nervozní jako blázen a to mám už 2 těhu, mám strach aby bylo vše o.k a nutkání jít k doktorce co nejdřív protože jdu až v pondělí a minule ještě mimíska neviděla :cry: takže nejsi sama neboj prot jsme tady aby jsme si to čekání zpříjemnily :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
13.4.10 11:23

Ahojky bebu i já jsem měla slabounké čárečky a to už jsem hcg měla potvrzené z krve, dělala jsem si ho pro manžela :-) Jinak moc blahopřeju a určitě se k nám přidáš budeme moc rádi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
13.4.10 11:34

Děkuju, teď jsem si přečetla všechny vaše příspěvky, je úžasný kolik ve stejný čas přibude miminek :potlesk: Zítra zavolám dr a budu čekat… a koupím další testy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
13.4.10 11:38

já bych moc netestila :wink: pokud jdeš zítra k dr na krev tak už to nebude mít smysl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
13.4.10 11:44

Bebu mě bolí podbřišek ještě ted, je to normální:)) čípek jsem měla jako ty amísto ms jsem našla //. takže moo cgratuluju, zítra držím palce u dr. a vítej mezi nás :dance:

Petulo díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
13.4.10 12:00

Holky děkuju moc jste zlatíčka. Já se právě zítra k dr ještě nedostanu, mám denní. Spíš si asi skočím do laborky,jestli mě můžou nabrat, když už pracuju v nemocnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
13.4.10 12:03

ještě jednou díky a přeji vám krásné těhulkování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
13.4.10 12:12

jejda holky to nás tady teda je. Vydržet musíme všechny a věřím, že všechny máme strach,ale zvládnem to a na Vánoce budeme mít nádhernej dárek :-)

holky máte nějaká z Vás zkušenosti s holením hlavy v těhu, mě bolí už třetí den a nejde se toho zbavit. Nejsem schopná jít ani do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
13.4.10 13:02

Holkyyy hcg nad 4000,hurááá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
13.4.10 13:14

:-) Jupííííí :potlesk:
Veru a kdy jsi měla poslední MS? Já 5.3.,už se taky nemůžu dočkat zítřka. Užívej si to krásné tajemství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
13.4.10 13:18

Bebu já také 5.3.:)) už jsme tu teda tři s tímto datem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
13.4.10 13:31

Bomba!!!!Já to mám furt jen z těch příznaků a slabých čáreček, tak tomu nějak nechci věřit. Nechci být zklamaná… Ale hrozně doufám,že si budem až do prosince vyměňovat zkušenosti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
13.4.10 13:47

na to se můžeš Bebu spolehnout:)) já mám málo příznaků,jen unavu trochu,bolí mi často podbřišek a bradavky,ale jinak je mi fakt krásně:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí