Poradna duly
Jana Čurdová
Bebu tak se drž, ať to brzy přejde! Zkoušela jsi zázvorové lízátka?
Mám nějaký zázvorový tabletky na cucání,Emesin,a taky čaj citron se zázvorem a vůbec mi ani jedno nepomáhá.Jinak jsem si včera koupila colu,tak teď budu zkoušet pít ledovou po pár doušcích denně.Máte někdo s lízátkama dobrou zkušenost?
Mi teda čaj nezabral a to mám Zázvorový s citronem a mátou… Lízátka mi zabrala vždy
Tak nevím jestli placebo nebo to fakt funguje, ale na mě jo, udělalo se mi vždy hned lépe, takže doporučuju, u nás stojí v lékárně 1 ks 5,– ![]()
U nás v lékárně je nemají,ale hned volám manželovi,ať je koupí cestou z práce. Jinak ta cola se zdá zatím fajn,včera jsem
vše až do 14hod.Dnes klasicky jen snídani a od té doby co ucucávám,zatím nic.A to už jsem si dala i trochu rajské s těstovinami.A zatím drží ![]()
Ahoj holky
Tak jsem konečně našla stránku kde jsou budoucí maminy jako já
A čekají vánoční skřítky
Můžu se k Vám přidat ?
Jéé děkuji
No jsem v 11týdnu, termín máme zatím vypočítaný na 15.12. ale ještě uvidíme podle ultrazvuku na ten jdme v příští pátek tak jsme zvědavý
už by se mohl prcek ukázat v celý parádě ale to je ještě brzy ![]()
naskenovala jsem něco z časopisu Děti a my, jukněte, je tam pěkný článek o těho a porodu.
http://leteckaposta.cz/469344294
na této stránce to bude 14 dní, pak to letecká pošta sama smaže.
ji
Kačárko, zdravím a vítám:-), Peťo, zavedeš Kačku do seznámku?
Jíťo děkuji
jsme ráda že si budu moct s někým popovídat a těhotenství kdo je ve stejné situaci a hlavně když jsme těhotná poprvé a nemám žádné zkušenosti ![]()
Bebu, Kačenka je hezký jméno,taky jsem na dním přemýšlela ale nakonec zvítězila Terezka to se mi líbí už od mala. No a pro kluka po tátovi Tomášek ![]()
ahoj kačátko:) já budu mít taky Terezku a když to bude kluk tak Jakub, Vojta nebo Matěj, ještě nevím:))
Jéé tak to už je třetí Terezka o které vím známá bude mít taky Terku když to bude holka
No u nás to bylo jednoznačný co se to přítel dozvěděl hned mi řekl že chce Tomáška holku můžu vybrat já, takže nebylo co řešit ![]()
Vítám tě Kačatko ,to se ale rozrůstáme, mi máme zatím vybrané jméno jen pro holčičku Natálka ,kluka ještě vymýšlíme .Nějak doufám a tuším že to bude holčička tak se mi do chlapeckého jména vůbec nechce ale když to bude kluk tak hlavně ať je zdáví .
Holky, je to zvláští, také si myslím, že čekáme holčičku, takže by to byla Linda, jméno pro kloučka zatím nemáme
![]()