Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, v Meduňce je reklama na knihu: Zázrak porodu.
http://www.kosmas.cz/…zrak-porodu/
hlavně si přečtěte tu rezenci nějakých žen.
www.owp.cz, stojí necelých 500,–-
owp@owp.cz
Mokii : Takže mě asi čeká jen ten ultrazvuk jelikož na krvi jsme bylaminulý týden. No už se moc těším už toho mrńouska zase uvidím ![]()
jeeee tady uz se pomalu nakupuje ![]()
no ja budu kupovat jen sportacek
kos na plinky a par hadrovych plinek a tetra osusky - jinak vsechno vcetne monitoru dechu mame vrchem..a kdyby preci jen to byl bratricek tak segra ma Jenicka co ani vsechno neunosil
tak to vam budu tezce zavidet tu radost z hadriku a vsech kravinek ![]()
no ja musim obstarat vanoce tak nekdy do listopadu neb v prosinci tezko neco dozenu
jen netusim co pro ni k tem vanocum vymyslet ![]()
Ankar jestli nevidis metrika tak nahore je tlacitko zobrazovat podpisy ![]()
no ja jdu ted v pondeli uz pro prukajdu a snad mne posle i na screening… ja mela minule riziko 1:29000..
Ahoj holky můžu se zeptat jak si udělám ten metřík v profilu o kterém se tak mluví?
Já jdu na screnning 10.6 tak snad dopadne dobře. Jen nevím co to tady počítáte za poměry toho UTZ
nějak se v tom ještě neorientuju jako prvorodička.
Jinak my výbavičku taky začneme nakupovat až po té co se dozvíme pohlaví. Už sice na netu vybírám a lká mě to, ale vždycky si řeknu ještě né ![]()
Nando: S tím rizikem na screeningu, nevím přesně, jaké by ty hodnoty měly být, já mám napsáno „Riziko T1 a priori dle věku 1/1050“ a v závěru „Kombinované riziko T21 z výsledků v I. trimestru: 1/24800.“ U prvního těhu jsem měla ty hodnoty o dost lepší, ale doktor říkal, že i tohle je krásné a na žádné další vyšetření nejdu. Tak asi záleží, kterou tu hondonotu, máš na mysli, ne? Jsem z toho sama trochu zmatená.
Lenko, stačí když klikneš na jakýkoliv metřík, který tu už máme a hodí tě to na příslušné stránky. Pokud je nevidíš, tak nahoře musíš zatrhnout „Zobrazovat podpisy“.
Dobre rano holky,
vcera jsem se sem uz nedostala.Na KO vse v poradku,mrnousek je o tyden mladsi,meri od prdelky k hlavicce 4cm,ma 2 nozicky a 2 rucicky,no proste nadhera. ![]()
TP nam posunul na 20.12. takze to nakonec bude skoro jezisek ![]()
Leni tady je odkaz na forum, které se zabývá metříkama ![]()
Metříky
Jinak jsem se chtěla zeptat… nevíte když bych šla na mateřskou koncem října, nebo polovina listopadu, to je jedno, měla bych nárok v tomto roce na klasickou roční dovolenou tj. 20 dní, nebo se to nějak krátí?
Holky, díky za radu, už jsem si jeden metřík udělala.
Jo ajinak s tou dovlenou by mě to taky zajímalo.
Ahoj holky,
pořád sem nakukuju a odhodlávám se taky připojit, tak jsem to konečně udělala
.
TP mám dle MS 27. 12. a dle UZ 21. 12. Takže taky možný Ježíšek. Já osobně tipuju kluka, 9. 6. jdu na screening, tak uvidíme, jestli už se tam něco ukáže
. Mám hrozný strach ze špatných, výsledků, proto jsem tak dlouho váhala se k vám připojit ale snad bude vše ok a dotáhnu to do šťastného konce. Minulé těhu mi skončilo ve 13+0, bylo to strašné. Naštěstí už mám 5ti letou cácorku tak jsem to nějak zvládla.
Jaktak koukám, bude těch dárečků pod stromeček docela dost
.
Madelen, vítám Tě mezi námi:-). Z čeho máš takový strach? Minulé těho ti nedopadlo dobře proč? Pokud nám to hceš napsat. Neboj, určitě bude všechno dobré… ![]()
Holky, dala jsem si práci spočítat kolik se nás od začátku až po teď zavedlo do skupiny, 29:-).