Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak my máme plánovaný termín 22.12., ale nechci být na Vánoce v nemocnici
tak snad chvíli počká ![]()
![]()
@Kamijjka Ahoj,určitě to bude před nebo po Vánocích, neboj
Já prvorodička mám konec listopadu až 7.12
tak jsem teda taky zvědavá ![]()
@erienne
ahoj, ráda bych se také přidala, můžu poprosit o pozvánku, termín mám 17.12.
@Tesička Ahoj, poslala jsem ti pozvánku. Tak nám o sobě můžeš něco napsat
Já čekám první miminko, s manželem nás to trochu překvapilo, protože jsme se ani moc nesnažili a povedlo se
Ale jsme moc rádi! Jsem ve 13 tt a termín mám podle ms 28.12. Ale miminko je asi o 5 dní větší, takže to čekám tak na Vánoce ![]()
@Tesička Jé, teď jsem si všimla, že jsem ti poslala pozvánku do mé skupiny
Tak promiň, ale klidně se k nám přidej ![]()
@erienne
děkuji za pozvánku, já jak jsem psala termín 17.12., jsem 15.tt. My jsme se snažili 8 měsíců, bylo to nekonečné, ale povedlo se
Já doufám, že to stihneme v termínu a na Vánoce bychom mohli být už doma, ale kdo ví… Jsem prvorodička, a nevím do čeho jdu ![]()
Ahoj holky mužu se přidat? TP 28.12 doufam, ale že na vanice budeme už doma ![]()
@Géčko píše:
Ahoj holky mužu se přidat? TP 28.12 doufam, ale že na vanice budeme už doma
Ahojky vítám tě já mám TP 18.12:-) odkud jsi?
@Leila90: ahojky, to za tvým nickem 90 je tvůj rok narození?? Jinak jsem také prvorodička
@Tesička: Koukala jsem na Tvé fotky na profilu a máš u fotky z ultrazvuku Kristýnka
Ty už víš, co čekáš??
@Kamijjka
jojo řekli nám to na genetice ve 13.týdnu. Řekli tedy na 90%, ale tenhle doktor je vyhlášená kapacita i v zahraničí a co řekne, to je svaté
Takže mu věříme. Za 4 týdny jedeme znovu na genetiku ve 20.tt a tam uvidíme, jestli nám to potvrdí už na 100% ![]()
@Kindroška žĎár nad sázavou
dnes dostanu vysledky screningu mám strašný strach… meli jsme vetši projasneni 2,1