Poradna duly
Jana Čurdová
Já mam termín 19. Při prvním jsem se na porod i těšila. Ani drobek se nebala a porod byl v pohodě. Teď se bojim bojim. Ze začátku to neutíkalo a teď to beží strašně rychle. Já by jsem si to bříško klidně i nechala- mě se líbí.
Holky já mám strach, že se mi malá otočila hlavičkou nahoru
cítím pohyby nějak jinak, dokonce jsem pod žebry i nahmatala něco co by mohla být hlavička…
Lezla jsem včera po kolenou a zametala na stavbě a večer na břiše hrozná boule a pak ten blbý pocit, že se otočila a od té doby se ho nemůžu zbavit… Kopance cítím dole a vlevo dole… takže to znamená, že je asi hlava opravdu nahoře!!! Já nechcíííííí… k DR jedu až ve čtvrtek, to se zblázním do té doby!!!§
Klid- dole to mohou byt ruce. Me prijde, ze tam snad dela kotrmelce. Jednou boule dole- poduhe zas nahore. Jednou kopance dole a pak zas nahore. Mela jsem to tak i u prvniho, tak bud v klidu. Urcite to bude dobre
@bertík28
jojo od té doby jsem byla už 2× u DR. Mimi je OK, stále hlavičkou dolů, jen se přetočila na druhý bok. Jednou z toho jsem u DR dokonce byla s podezřením na odtok plodovky. Neprokázalo se. Včera mi odešla hlenová zátka, a to celkem znatelně. Takže čekám, kdy to vypukne
Mám divný pocit, že to bude každou chvíli
Na kdy mas termin. Ja až 19, ale nějak mam tucha, že to bude též dřív protože poslíčci jsou čim dál častější.
@bertík28
mám 17. ale poslíčky zatím žádné
jen ta zátka, hrozně doufám, že taky bude dříve. Nechci strávit Vánoce v porodnici a ani nechci vyvolávačku. Tento týden zahajuji vypuzovací akci ![]()
Co si davas jako vypuzovaci akci. Dneska byla na pasech a moje krivka litala nahoru a dolu. U prvniho jsem to vubec nemela- to mi odtekla voda a nejake vztahy prisli asi az po 2hod. Ted to je uplne jinak. To musime stihnout, aby jsme byli na Vanoce doma. V nedeli jsem chodila 1,5 hod venku s holkou okolo panelaku. Zitra asi 2× budu stirat a pritom pekne polezu po zemi.
Ahojda mimnky i já se k vám musím přidat malý se nám narodil 7.12.2013
@bertík28
horké sprchy, úklid, a horký jablečný džus se skořicí a zázvorem - do týdne byla malá venku
narodila se 12.12.2013 v 6:05, váha 2.800g á 48cm
porod bez problémů a rychlý, celkem od prvních silnějších bolestí cca 4 hodiny ![]()
Ja jsem rodila 20.12 a na stedry den jsem byli doma
a jak vam mimi pribiraji? Vse Ok?
@bertík28
v pátek jsme byli na kontrole v 6 týdnech a máme 54cm a 3860g. máme reflux, ale doháníme to
dokonce jsme byli před 2 týdny v nemocnici na kapačkách…ale už je to lepší a přibíráme ![]()
A my v 6t mame 4,6kg a 54cm. Je topekny tloustik. Nas zase trapi ted infekce v obliceji ![]()
Pekne to dohanite
. A jake to bylo v nemocnici?
@bertík28 no bylo to hrozné, hlavně ten první den! Je šílené vidět tak malého cvrčka na kapačkách!!! Probrečela jsem tam celou noc! Druhý den už jsem se uklidnila, pak jí odpojili a začli jsme baštit zase z flašky, ale po malých dávkách, začali jsme na 50ml a postupně po dnech navyšovali, Byli jsme tam týden, po pár dnech už se to tam dalo vydržet, jak jsem se tam okoukala, Sestřičky i DR úžasní. Jen prostě doma je doma ![]()
Ahoj holky, tak nám se Sofinka narodila 18.12.2013, byla pěkný macek (viz. metřík). Už musíme dokrmovat, netvoří se mi mlíčko
nebo málo vydatné.
Jinak na obličeji máme taky nějakou vyrážku, chci se zeptat, jak ta infekce vypadá a co na to používate? ![]()
Tak mi mame infekci ve velkem a hlavne to jede ze dne na den a i behem par hodin je videt jak se zvetsuje. Na infekce se davaji ATB a pokud to ma male mire kde neni infekce, tak ji postaci jenom promazavat masti od pediatra.
Mame takovou tvrdou krustu pres cely oblicej a v nekterych mistech je nazloutle velke lozisko. A pupinky se nam rozlizaji i na hrudnik