Poradna duly
Jana Čurdová
No my taky letos k moři taky nepojedeme, přesně jak říkáš, jednak kvůli financím, musíme dodělat ten domek a za druhé také mám právě k moři strach, kdyby se něco stalo, náhodou.. nechat se ošetřovat někde v cizině, nevím no… Takže jsem s přítelem uvažovali, že zajedeme jen na pár dní, někde do ČR. Příteli se zase ČR hrozně líbí, ten kdyby nemusel, tak k moři nejede
![]()
Ahoj holky, tak máme za sebou velký UTZ, místo slibovaného kluka, čekáme holčičku
Byli jsme tím mírně zaskočeni, ale tak co, hlavně, že je zdravá a tak krásná
Velký UTZ dopadl na výbornou, malé se daří dobře a je zdravá
Jméno ještě nemáme vymyšlené, co vy? Už víte pohlaví, popř. jména? ![]()
Ahoj, také se hlásím dnes po velkém ultrazvuku. Potvrdili nám zdravou holčičku ![]()
@Géčko Ahojky, no když jsem byla u svojí doktorky v 16 tt, tak se dívala, a říkala, že, teď už malá je strašně neposedná, že sebou pořád mele, že to nejde poznat, ale,,MOŽNÁÁ,, kluk. No a když jsme byli v pondělí na velkém UTZ, tak se pan doktor díval snad 3×, a říkal, že určitě holčička. Tak nevím, co tam paní doktorka místo ferdíka viděla
Přítel už byl celý natěšený na kluka, ale tak co no, hlavně, že je naše prďolka zdravá ![]()
Holky, řekli Vám některé na velkém ultrazvuku v tom 20-21.tt že má placentu dole?
Mě řekli, že mám placentu vzadu v dolním segmentu… Mám s toho strach, at se zvedne prosííííím, nechci císaře ![]()
@Tesička já jí mám úplně dole, Placenta praevia centralis… u mě šance na zvednutí není…ale myslím, že ty to máš ještě dobrý ![]()
@Kacka025
no latinskými názvy mě ještě nečastovali
ale ve zprávě z genetiky pro mého doktora stojí Placenta na ZS zasahuje do DDS… A doktorka na té genetice mi řekla: že jí to zatím nechává klidnou, že se ještě může zvednout… MŮŽE… ale nemusí
![]()
Ahoj holky, kdo ma termin okolo stedreho dnu. Ja mam 23.12 a uz ted se na to netesim. Po dlouhem snazeni 7 mesicu, kdyz jsem zjistila, ze se zadarilo a vyslo to takto, tak jsem se vubec netesila.