TP prosinec 2013

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
944
4.7.13 11:53

@Tesička To jo, já se zatím obchodům nějak vyhýbám, ale až tam půjdu, tak se neudržím :lol: Taky podle financí, samosebou… rekonstruujeme teď nový byt (dům), tak veškeré finance jdou tam. ;) Doufám, že to do toho prosince všechno stihneme ;) No nám to prcek nechce ukázat, musíme počkat ;) Mě je 24. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
4.7.13 12:36

@Marťulin89
no o předělávání domu/bytu mi ani nemluv. My stavíme barák a potřebujeme to do porodu všechno stihnout… Takže člověk se nervuje kvůli tomu, aby mimčo bylo OK, aby bylo nakoupeno pak vše co je třeba, do toho plánování kuchyně, podlah, koupelen, jestli se to stihne, co když se to nestihne, co když tam budou smrdět barvy po malování, co bude s miminkem… Hrůůůůza! Do toho tam máme, nebo spíš nemáme ani příjezdovou cestu k domu a bude to až za vsí, takže si nedokážu představit, jak tam budeme v metrových závějích jezdit, a už vůbec ne s kočárkem… Máme to holt holky těžký… Ale hlavně, že ty mimča jsou zdravé! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
7.7.13 09:50

@Tesička
Jasně, že je všechno v pořádku, pokud ti bylo zle a jídlo ti nechutnalo, tak je jasný, že jsi z počátku hubla, uvidíš později jak to doženeš :lol:
Jinak holky my se dozvíme pohlaví za 10 dní - ty dny jsou nekonečný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
8.7.13 08:01

@Tesička Ani mi nemluv, mám to přesně jako ty.. 8o :? Jsou to nervy, ale tak snad stihneme alespoň to základní. Ale přesně, hlavně ať je mimčo zdravé. Zítra si jdu pro výsledky krve, které mi dělali min. týden, tak snad bude všechno o. k. Před každou kontrolou a výsledky má člověk strach, to je hrůza. A co jinak holčiny, jaký jste měly prodloužený víkend? ;) Já se musím přiznat, že nic moc, hlavně ten závěr :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
8.7.13 08:04

@veupeu Jinak ani mi nemluv, my se to dozvíme na velkém UTZ, na který jdeme 29.7., tzn. ještě 20 dní :? ;) Přesně, to čekání je nekonečnééé :? :) Paní doktorka mi řekla jen hrubý odhad, ale říkala, že to vůbec nejde poznat, že se tam prcek pořád mele, tak že musíme počkat :) Tak jsem zvědavá, jestli se ten odhad potvrdí, nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
8.7.13 09:37

@Marťulin89
musíme to zmáknout :-) aby ta prťata měla krásné bydleníčko už od začátku :-)
Prodloužený víkend byl fajn, furt jsme někde lítali, takže jsme domů chodili prakticky se jen vyspat. Uteklo to rychle.
Jé, já jdu na velký ultrazvuk 30.7. Taky už stříhám metr. Nám sice už předběžně také řekli, co to je, řekli na 90% ale řekli to už ve 13.tt!!! Na genetice šíjového projasnění. Prý holčička, ale raději ještě vyčkám… Nemůžeme se dočkat až už bude na světě! Včera manžel prohlásil, že to je hrozná doba, že už jí chce mít venku, že mi máčkne na břicho aby už to bylo :-D Tak jsem ho uklidnila, že ted bychom museli asi ještě přebalovat pinzetou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
8.7.13 09:40

Souhlasim, docela se to vleče. Závidím vám, že už se Vám blíží velký UT, ja jdu teprve na testy ted ve středu :lol: a pak teda až za 4. týdny. zááávidíím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
8.7.13 10:00

@Marťulin89
Přesně tak - to čekání je nekonečné. Hrubý odhad? tak aspoň něco, i když z toho taky moc chytří nejste, co? Mě neřekl ani ten hrubý odhad, na otázku mojého, kdy budeme znát pohlaví, odpověděl „příště“, to znamenalo za měsíc :lol: teď už naštěstí jen za 10 dní. A na ten velký ultrazvuk ti napsala žádanku tvoje doktorka a ty jsi se pak jen objednala? To je 3D? Jak to je s proplacením atd.?Každý mi říká něco jinýho a já jsem z toho jelen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
8.7.13 10:03

@Tesička No hlavně mám strach po té finanční stránce, ať se to všechno stihne ;) :) Ale snad ano :lol: Musím jen doufat. A dokud jsi? To je hezké, že by mimčo manžel chtěl už venku, buď ráda, že se tak moc těší ;) :dance: Ale s tou pinzetou, to máš asi pravdu, však ať si to v tom bříšku ještě užije :lol:
@Kamijjka Uteče to jako voda, uvidíš :hug: Já si jdu zítra pro výsledky krve, tak snad bude všechno o. k. - MUSÍ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
8.7.13 10:07

@veupeu No hrubý odhad, zatím neberu moc v potaz ;) Říkala mi, že se to na UTZ může ještě změnit. No já jí k tomu UTZ pomalu donutila, říkala jsem jí ať se mi podívá, co to je ;) :lol: Ale stejně to nešlo poznat.. jak říkám, jen ten hrubý odhad :-O ;)
NN na ten velký UTZ jsem se objednala sama u doktora, u kterého jsem byla ve 12 tt na screening. Říkal, že to může být i v 3D, můžeme si nechat udělat fotky, video apod. Budu za to platit asi jen 100,– + kdybychom chtěli fotky (obyč., nebo 3D), video apod. Ty jsi objednaná kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
8.7.13 10:12

@Marťulin89
Já jsem z Jižních čech - Vodňany.
Neboj, testy dopadnou dobře :kytka: to čekáš na výsledky Triple testů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
8.7.13 10:29

@Marťulin89
Nejsem objednaná zatím nikde, čekám co mi doktor řekne ten příští týden. Zda mi dá žádanku do Brna na ten 3D UTZ, který si každý hradí sám (cca 1.200,– Kč), nebo mi doporučí něco jiného, nechám se překvapit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
8.7.13 10:50

@Tesička No já právě nevím, jestli to jsou ty triple testy, když jsem se ptala doktorky, tak řekla že ne, že určují pouze krevní skupinu, cukrovku, nemoci - HIV, Syfilis apod., a ještě nějaké rozštěpové vady, které údajně screening neumí odhalit, nebo co :nevim: Ale nevím, nevyznám se v tom. @veupeu Aha, tak ten UTZ ve 20 tt už by se údajně hradit neměl, prý to hradí pojišťovny, co jsem slyšela. Ale pokud by jsi chtěla ty 3D fotky, nebo to video, tak to se myslím platí. Nebo alespoň to tak je u nás. Já platila pouze za ten screening ve 12 tt, 1520,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
8.7.13 11:51

@Marťulin89
Aha, tak tohle co popisuješ, mi brali krev v 11.tt. Tam mi zjistili i že mám RH faktor - a manžel + což je prý blbý a musí mi hlídat protilátky :-(

No, já také doufám, že ten v tom 20.tt (u mě teda až 22.) se neplatí. Ve 13.tt jsem platila 1.000,– tak snad ted už nic platit nebudu. Minule ze mě vytáhli litra a byla jsem za 3 minuty hotová… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
8.7.13 12:03

@Tesička Aha, tak když chlap má + a ženská -, tak se na to něco musí brát jo? Já mám myslím krevní sk. A+, ale nejsem si jistá. Tak to nevím, proč mi to dělají až teď. Já jsem minule platila celkem dost ale musím říct, že doktor byl výborný, byli jsme tam spolu s přítelem, mrňouse nám ukázal, všechno vysvětlila a byli jsme tam asi půl hodiny :) Takže to stálo za to, byl to pro nás ohromný zážitek. Už se strašně těším, až tam pojedeme znovu ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí