Poradna duly
Jana Čurdová
@bertík28
ahoj, no já to měla stejně. mám termín 17.12. (ale kdo ví). Snažili jsme se 8 měsíců a říkala jsem si, že musíme Březen vynechat, že nechci mimi na zimu a už vůbec né na Vánoce, že by to chudinka mělo všechno najednou pak - Vánoce, narozeniny, silvestr… A ono zrovna bum. Kdybych to stokrát chtěla, tak se nám to nepovede a jednou si člověk řekne, NE, nebudeme se snažit, prdíme na to, tak se zadařilo ![]()
Ale ted postupem jak se to víc a víc blíží, se hrozně těšíme a je nám to úplně jedno.
Hlavně aby nebyly žádné chřipkové epidemie a zima byla snesitelná.
Pokud malá nevykoukne do 10.prosince, začnu pomalu zahajovat vypuzovací akce - vytírání, sexík, vínko
Rádi bychom, aby jsme na Štědrý den už byly všichni spolu v klidu v rodinném kruhu a né někde v nemocnici sami ![]()
Tesička- tak to mame uplne stejne. Taky jsme se tak dlouho snazili a kdyz jsem chtela dat pauzu na dva mesice, tak se zadarilo. To jsem nai netusila, ze mezi vypuzovaci akce patri i vinko. Co tam jeste patri- o sexu pritel nechce pred porodem ani slyset
. Nebo ho budu muset pokazde znasilnit ![]()
@bertík28
jojo, fakt nechce? To my sexujeme furt
nijak se neomezujeme. Víme, že pak to bude asi tabu, takže ted si to ještě užíváme ![]()
ale nejúčinější je asi to vytírání, což u nás nebude problém, protože se zrovna budeme do toho stěhovat do nového, takže úklid pro mě bude na denním pořádku, před příchodem miminka
Proto si také stále myslím, že porodím dřív - místo 17.prosince klidně na přelomu listopad - prosinec…
Ahoj holky, tak jak pokračujete? Já dnes objednala obě postýlky a vybavení do nich (krom povlečení), přebalovací podložky a odsávačku. Do toho jsem se vypravila na nákupy plínek a přitáhla jsem domů 6 balíků Pempersek
2 bal.mini, 3 bal. č.2 a jedno č.3, tak snad do začátku to bude OK
měli to na akci, a lidi to skupovali ve velkém, tak jsem se přidala
Kočárek je už taky na cestě, už jen čekám, až z obchodu zavolaj, že je k odběru a pomalu se mi ten seznámek krátí… co vy? Už taky takhle blázníte??? ![]()
Kocarek uz mam, dve postylky tez a jeste dalsi blbosti jelikoz cekam druhe a kdyz to bude holka, tak to bude vubec super. jen chci jeste koupit hraci kolotoc nad postylku. A vajcka mam dokonce dve. To druhe je soucasti kocarku a to prvni mam po prvnim mimcu a je skoro nepouzivane- skoro nikam jsme nejezdili- takze jako nove, kdyby mel nekdo zajem poslu klidne foto.
Dnes jsem byla ne tehu cukrovce a to cekani 2hod na dalsi odber je fakt sileny- priserna nuda. Po půl hodine me uz nic nebavilo.
@bertík28
no mě cukrovka čeká přesně za týden, mám tam být už v půl 7 a taky říkali tak cca 3 hodiny že tam budu :-/ Což to čekání, ale ten hlad co budu mít!
Hlavně se hrozně bojím, že jí budu mít! Co Ty, máš jí v cajku?
Oni vysledky teprve poslou. Ja jsem si uz ani nepamatovala, ze tam clovek ma byt na tu 7 a byla jsem tam na 9
. Hlad jsem ani nemela, protoze ten cukerny roztok me tak zasytil. Ani potom jsem nemela hlad. Jeste potom se tam musis najist a po jidle muzes za chvili odejit. Ono zalezi jak kde. Treba tady u nas u jednoho Dr. te klidne pusti na ty dve hod. domu, ale je to zas na vlastni risk. Me se minule motala hlava a ted jsem byla uplne fit.
Ahoj holky, tak my pokračujeme snad dobře. Malá kope jako blázen, tak jsem ráda, že o sobě dává vědět
Jinak my a nákupy. Včera jsme objednali kočárek, půlka zaplacená no a teď čekačka, než dorazí. Jaké máte kočárky?
Koupili jsme autosedačku, tu už máme doma, tak na ní pořád koukám jako blázen
Je úžasná, mám z ní úplně radost. Jinak už máme nakoupeno oblečení, monitor dechu a postýlku a přebalovák ještě ne-e. Po těch zatím koukám ![]()
@Marťulin89
no, to znám
autosedačku jsem musela odvézt k našim - ostatně, jako všechny ostatní věci co nakoupím. Nemáme je tady kam dávat, stejně se budeme brzo stěhovat, tak aby to tu nepřekáželo. No a když jsem jí měla 2 dny doma, tak jsem tam strčila panenku a zkoušela to zapínat, dávat tam zavinovačku atd…
takže trošku blázínek…
Kočárek jsem objednala Dorjan Danny Sport, potřebuju teréňák na louky a bytelný do sněhu. Takže jsem zvolila ten. Městský kočárek by se mi u nás na vsi rozsypal ![]()
@Tesička S tou panenkou mě to už taky napadlo
Ale zatím jsem jí tam nedala, protože jí máme teprve od včerejška
![]()
My potřebujeme kočárek taky na vesnici, tak jsme na konec zvolili Hartan Racer GT, taky to není městský kočárek, tak doufám, že ve sněhu ujedeme ![]()
Ja mam kočárek Tako Laret a přebalovák jsem neměla u prvního a ebud ho pořizovat ani k druhému. S tou panenkou mě to též napadlo při prvním, ale po druhé už to člověk bere tak drobek jinak ![]()
Přesně tak… už se těším ale začínám mít i strach, no ale tak nějak ven jí dostat musím, takže se nedá nic dělat. Jak se jinak cítíš?
![]()
@Marťulin89
já strach ani nemám, spíš zvědavost a nevěřícnost, že zrovna JÁ budu rodit. Vždyt jsem to zatím viděla jen ve filmech, nedokážu si furt nějak uvědomit, že ze mě nakonec vyleze miminko, které poroste a budeme mít už dítě na celý život. Že zrovna JÁ budu muset vytrpět tu bolest a tu malou bytůstku vytlačit a že jí budu přebalovat, koupat… Prostě mi to hlava nějak nebere… ![]()
Zní to asi blbě takhle napsané, ale je to tak…
Ahojte holky, tak po denšní kontrole mimisek váží 3.15kg jsem 36+6tt a přesně za 14dní to je na mikuláše bude už tady s náma:-)))))