TP prosinec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1629
7.9.13 08:04

@bertík28
ahoj, no já to měla stejně. mám termín 17.12. (ale kdo ví). Snažili jsme se 8 měsíců a říkala jsem si, že musíme Březen vynechat, že nechci mimi na zimu a už vůbec né na Vánoce, že by to chudinka mělo všechno najednou pak - Vánoce, narozeniny, silvestr… A ono zrovna bum. Kdybych to stokrát chtěla, tak se nám to nepovede a jednou si člověk řekne, NE, nebudeme se snažit, prdíme na to, tak se zadařilo :-)
Ale ted postupem jak se to víc a víc blíží, se hrozně těšíme a je nám to úplně jedno. :-) Hlavně aby nebyly žádné chřipkové epidemie a zima byla snesitelná.
Pokud malá nevykoukne do 10.prosince, začnu pomalu zahajovat vypuzovací akce - vytírání, sexík, vínko :-) Rádi bychom, aby jsme na Štědrý den už byly všichni spolu v klidu v rodinném kruhu a né někde v nemocnici sami :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
7.9.13 12:29

Tesička- tak to mame uplne stejne. Taky jsme se tak dlouho snazili a kdyz jsem chtela dat pauzu na dva mesice, tak se zadarilo. To jsem nai netusila, ze mezi vypuzovaci akce patri i vinko. Co tam jeste patri- o sexu pritel nechce pred porodem ani slyset :pocitac: :pocitac:. Nebo ho budu muset pokazde znasilnit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
7.9.13 17:34

@bertík28
jojo, fakt nechce? To my sexujeme furt :-) nijak se neomezujeme. Víme, že pak to bude asi tabu, takže ted si to ještě užíváme :oops:
ale nejúčinější je asi to vytírání, což u nás nebude problém, protože se zrovna budeme do toho stěhovat do nového, takže úklid pro mě bude na denním pořádku, před příchodem miminka :-) Proto si také stále myslím, že porodím dřív - místo 17.prosince klidně na přelomu listopad - prosinec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
12.9.13 16:50

Ahoj holky, tak jak pokračujete? Já dnes objednala obě postýlky a vybavení do nich (krom povlečení), přebalovací podložky a odsávačku. Do toho jsem se vypravila na nákupy plínek a přitáhla jsem domů 6 balíků Pempersek :-D 2 bal.mini, 3 bal. č.2 a jedno č.3, tak snad do začátku to bude OK :-) měli to na akci, a lidi to skupovali ve velkém, tak jsem se přidala :-) Kočárek je už taky na cestě, už jen čekám, až z obchodu zavolaj, že je k odběru a pomalu se mi ten seznámek krátí… co vy? Už taky takhle blázníte??? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
12.9.13 18:30

Kocarek uz mam, dve postylky tez a jeste dalsi blbosti jelikoz cekam druhe a kdyz to bude holka, tak to bude vubec super. jen chci jeste koupit hraci kolotoc nad postylku. A vajcka mam dokonce dve. To druhe je soucasti kocarku a to prvni mam po prvnim mimcu a je skoro nepouzivane- skoro nikam jsme nejezdili- takze jako nove, kdyby mel nekdo zajem poslu klidne foto.

Dnes jsem byla ne tehu cukrovce a to cekani 2hod na dalsi odber je fakt sileny- priserna nuda. Po půl hodine me uz nic nebavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
12.9.13 19:35

@bertík28
no mě cukrovka čeká přesně za týden, mám tam být už v půl 7 a taky říkali tak cca 3 hodiny že tam budu :-/ Což to čekání, ale ten hlad co budu mít! :mrgreen: Hlavně se hrozně bojím, že jí budu mít! Co Ty, máš jí v cajku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
12.9.13 20:21

Oni vysledky teprve poslou. Ja jsem si uz ani nepamatovala, ze tam clovek ma byt na tu 7 a byla jsem tam na 9 :mrgreen: :mrgreen:. Hlad jsem ani nemela, protoze ten cukerny roztok me tak zasytil. Ani potom jsem nemela hlad. Jeste potom se tam musis najist a po jidle muzes za chvili odejit. Ono zalezi jak kde. Treba tady u nas u jednoho Dr. te klidne pusti na ty dve hod. domu, ale je to zas na vlastni risk. Me se minule motala hlava a ted jsem byla uplne fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
13.9.13 08:48

Ahoj holky, tak my pokračujeme snad dobře. Malá kope jako blázen, tak jsem ráda, že o sobě dává vědět ;) Jinak my a nákupy. Včera jsme objednali kočárek, půlka zaplacená no a teď čekačka, než dorazí. Jaké máte kočárky? ;) Koupili jsme autosedačku, tu už máme doma, tak na ní pořád koukám jako blázen ;) ;) :lol: Je úžasná, mám z ní úplně radost. Jinak už máme nakoupeno oblečení, monitor dechu a postýlku a přebalovák ještě ne-e. Po těch zatím koukám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
13.9.13 08:58

@Marťulin89
no, to znám :-) autosedačku jsem musela odvézt k našim - ostatně, jako všechny ostatní věci co nakoupím. Nemáme je tady kam dávat, stejně se budeme brzo stěhovat, tak aby to tu nepřekáželo. No a když jsem jí měla 2 dny doma, tak jsem tam strčila panenku a zkoušela to zapínat, dávat tam zavinovačku atd… :-) takže trošku blázínek…
Kočárek jsem objednala Dorjan Danny Sport, potřebuju teréňák na louky a bytelný do sněhu. Takže jsem zvolila ten. Městský kočárek by se mi u nás na vsi rozsypal :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
13.9.13 09:48

@Tesička S tou panenkou mě to už taky napadlo :dance: :D Ale zatím jsem jí tam nedala, protože jí máme teprve od včerejška 8o :lol:
My potřebujeme kočárek taky na vesnici, tak jsme na konec zvolili Hartan Racer GT, taky to není městský kočárek, tak doufám, že ve sněhu ujedeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
14.9.13 22:21

Ja mam kočárek Tako Laret a přebalovák jsem neměla u prvního a ebud ho pořizovat ani k druhému. S tou panenkou mě to též napadlo při prvním, ale po druhé už to člověk bere tak drobek jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
22.11.13 14:15

Tak co holky, už se nám to blíží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
22.11.13 17:20

:palec: Přesně tak… už se těším ale začínám mít i strach, no ale tak nějak ven jí dostat musím, takže se nedá nic dělat. Jak se jinak cítíš? :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
22.11.13 17:45

@Marťulin89
já strach ani nemám, spíš zvědavost a nevěřícnost, že zrovna JÁ budu rodit. Vždyt jsem to zatím viděla jen ve filmech, nedokážu si furt nějak uvědomit, že ze mě nakonec vyleze miminko, které poroste a budeme mít už dítě na celý život. Že zrovna JÁ budu muset vytrpět tu bolest a tu malou bytůstku vytlačit a že jí budu přebalovat, koupat… Prostě mi to hlava nějak nebere… :-D
Zní to asi blbě takhle napsané, ale je to tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
22.11.13 21:48

Ahojte holky, tak po denšní kontrole mimisek váží 3.15kg jsem 36+6tt a přesně za 14dní to je na mikuláše bude už tady s náma:-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí