TP prosinec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74
28.6.13 07:48

Ahoj holky,
taky se k vám přidávám s termínem porodu 11.12…už se moooc těšíme, zatím pohlaví nevíme, ale mám tušení, že to bude chlapeček, malý Petřík po tatínkovi, který si to moc přeje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
3.7.13 09:53

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? ;) Termín porodu 17.12., pohlaví zatím taky nevíme… včera na kontrole se nám nechtěl ukázat, takže doktorka řekla jen svůj typ ;) Dnes jsem přesně 16+2 a konečně mi je už lépe, začátek těhu jsem celý :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
3.7.13 13:21

@Marťulin89
tak to mě se naštěstí vyhlo a ani jednou jsem nezvracela, zato o to víc si to určitě užiju u porodu :lol: A co si přeješ za pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
3.7.13 13:30

@veupeu Tak to jsi šťastný člověk :) Mě fakt bylo hodně špatně…takže jsem ráda, že si to konečně můžu začít užívat :) No my bychom chtěli chlapečka, ale kdyby to byla holčička, tak taky nevadí… hlavně ať je mimčo zdravé a má se k světu ;) Co by jsi chtěla ty? Odkud jsi? Čekáš první mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
3.7.13 13:35

@Marťulin89
Ahoj, já mám také termín 17.12., čekáme první mimi :-) Ale stejně jako veupeu musím zaťukat, nezvracela jsem ani jednou. Dnes jsem 16+1 :-) Takže koukám, že to máme úplně stejně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
3.7.13 13:54

@Marťulin89
Asi bych si o trošilinku více přála princeznu, i když jsme doma samé baby, takže by ten chlapeček byl pro všechny vzácná výjimka a navíc jsou tulivější, ale jak říkáš ty, hlavně ať je to zdravé :) A jsem od Hodonína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
3.7.13 13:55

@Tesička..takže víme obě o čem mluvíme – chutnalo nám hned od začátku, já osobně mám už 3 kilča navíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
3.7.13 20:04

@veupeu
jej, tak to já zase ne. Já sice nezvracela ani jednou, ale zle mi bylo pekelně, a k tomu jsem byla schopná prospat celý den. Jak jsem uviděla jídlo, tak mi bylo fakt zle. Zhubla jsem na začátku 2 kila a od té doby jsem nabrala cca půl kila… Nabírám pomaličku. Ale všichni kolem mě říkají, jak přibírají a já nic, až mě to děsí, jestli je vše v pořádku, ale doktor nic neříkal… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
4.7.13 07:42

@Tesička JJ máme, zatím mám termín 17.12., podle UTZ podle MS mi to nesedí. To by bylo cca o 10 dní dříve ;) Jinak holky taky čekáme první mimi, a už se moc těšíme. No já sice zvracela, ale tu nevolnost jsem zajídala, takže už jsem taky přibrala 3 kg, ale doktorka říkala, že to je úplně optimální, když jsem byla v úterý na KONTROLE. ;) Já jsem z Opavy, teda kousek od Opavy :) Jinak holky plánované miminka? U nás to bylo trošku překvapení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
4.7.13 08:59

@Marťulin89
tak buďte rádi, že se Vám takhle hned zadařilo :-) My čekali třičtvrtě roku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
4.7.13 09:05

@Tesička JJ dneska už to tak bereme, ale ze začátku to byl velký šok. Brala jsem totiž antikoncepci, takže náš malý uzlíček je opravdu velká náhoda ;) :dance: Ale teď jsme strašně šťastní, čím dýl ho mám v bříšku, tím víc ho miluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
4.7.13 10:46

@Marťulin89
no, někdy se to povede i když je malá pravděpodobnost :-) Ale hlavně že se těšíte a jestli je mimísek v pořádku. Já jedu dnes do velkého Bejby centra okouknout co všechno je pro miminka k sehnání. Chci si okouknout vybraný kočárek, tak aby mi ho ukázali, jak se skládá atd a asi si koupím ten kojící polštář velký, ted ho využiju na spaní, protože jak mi roste bříško, tak se mi špatně spí a pod nohy a břicho si furt cpu deku a polštáře :-D Tak už se nemůžu dočkat, až se tam ponořím do těch věciček a co si přivezu domů za radůstku - něco si přece koupit musím - pro radost :oops: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
4.7.13 11:02

@Tesička JJ prvotní šok pominul a už se moc těšíme. Mimís je v pořádku, konzultovala jsem to i s genetikem, pak jsme byli na tom prvotrimestrálním screeningu a všechno bylo v pořádku. Doktorka říkala, že dneska už to není jako kdysi, a navíc já brala nízkohormonovou antikoncepci. No buď jsem ty dvě procenta, nebo jsem měla nějaké zažívací problémy a zrovna jsme se trefili ;) :) A kolik je vám holky let? :) Já zatím nakoupeno nemám nic, ale už pomalu taky začnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
944
4.7.13 11:02

@Tesička Ale asi počkáme ještě do velkého UTZ, pak na to najedu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
4.7.13 11:47

@Marťulin89
mě je 25. Nám ve 13.tt. na genetice řekli že na 90% čekáme holčičku, ale ještě se mi to zdá brzy na nějaké závěry, takže to nechávám otevřené a 100% jim budu věřit až 30.července, kdy jdeme na velký screening v 21.tt. Já také zatím nic extra nemám, jen si občas udělám radůstku a občas si koupím nějaké levné bodíčko neutrální barvy třebas za 50,–, takže ty mám 2 a jedno tričko s dlouhým rukávkem taky neutrální a jednu hrací ovečku, jinak nic. jen takové blbůstky hned na začátek po porodu. Je třeba si dělat radost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí