Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
taky se k vám přidávám s termínem porodu 11.12…už se moooc těšíme, zatím pohlaví nevíme, ale mám tušení, že to bude chlapeček, malý Petřík po tatínkovi, který si to moc přeje ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat?
Termín porodu 17.12., pohlaví zatím taky nevíme… včera na kontrole se nám nechtěl ukázat, takže doktorka řekla jen svůj typ
Dnes jsem přesně 16+2 a konečně mi je už lépe, začátek těhu jsem celý ![]()
@Marťulin89
tak to mě se naštěstí vyhlo a ani jednou jsem nezvracela, zato o to víc si to určitě užiju u porodu
A co si přeješ za pohlaví?
@veupeu Tak to jsi šťastný člověk
Mě fakt bylo hodně špatně…takže jsem ráda, že si to konečně můžu začít užívat
No my bychom chtěli chlapečka, ale kdyby to byla holčička, tak taky nevadí… hlavně ať je mimčo zdravé a má se k světu
Co by jsi chtěla ty? Odkud jsi? Čekáš první mimi?
@Marťulin89
Ahoj, já mám také termín 17.12., čekáme první mimi
Ale stejně jako veupeu musím zaťukat, nezvracela jsem ani jednou. Dnes jsem 16+1
Takže koukám, že to máme úplně stejně ![]()
@Marťulin89
Asi bych si o trošilinku více přála princeznu, i když jsme doma samé baby, takže by ten chlapeček byl pro všechny vzácná výjimka a navíc jsou tulivější, ale jak říkáš ty, hlavně ať je to zdravé
A jsem od Hodonína
@Tesička..takže víme obě o čem mluvíme – chutnalo nám hned od začátku, já osobně mám už 3 kilča navíc ![]()
@veupeu
jej, tak to já zase ne. Já sice nezvracela ani jednou, ale zle mi bylo pekelně, a k tomu jsem byla schopná prospat celý den. Jak jsem uviděla jídlo, tak mi bylo fakt zle. Zhubla jsem na začátku 2 kila a od té doby jsem nabrala cca půl kila… Nabírám pomaličku. Ale všichni kolem mě říkají, jak přibírají a já nic, až mě to děsí, jestli je vše v pořádku, ale doktor nic neříkal… ![]()
@Tesička JJ máme, zatím mám termín 17.12., podle UTZ podle MS mi to nesedí. To by bylo cca o 10 dní dříve
Jinak holky taky čekáme první mimi, a už se moc těšíme. No já sice zvracela, ale tu nevolnost jsem zajídala, takže už jsem taky přibrala 3 kg, ale doktorka říkala, že to je úplně optimální, když jsem byla v úterý na KONTROLE.
Já jsem z Opavy, teda kousek od Opavy
Jinak holky plánované miminka? U nás to bylo trošku překvapení ![]()
@Marťulin89
tak buďte rádi, že se Vám takhle hned zadařilo
My čekali třičtvrtě roku ![]()
@Tesička JJ dneska už to tak bereme, ale ze začátku to byl velký šok. Brala jsem totiž antikoncepci, takže náš malý uzlíček je opravdu velká náhoda
Ale teď jsme strašně šťastní, čím dýl ho mám v bříšku, tím víc ho miluju ![]()
@Marťulin89
no, někdy se to povede i když je malá pravděpodobnost
Ale hlavně že se těšíte a jestli je mimísek v pořádku. Já jedu dnes do velkého Bejby centra okouknout co všechno je pro miminka k sehnání. Chci si okouknout vybraný kočárek, tak aby mi ho ukázali, jak se skládá atd a asi si koupím ten kojící polštář velký, ted ho využiju na spaní, protože jak mi roste bříško, tak se mi špatně spí a pod nohy a břicho si furt cpu deku a polštáře
Tak už se nemůžu dočkat, až se tam ponořím do těch věciček a co si přivezu domů za radůstku - něco si přece koupit musím - pro radost
![]()
@Tesička JJ prvotní šok pominul a už se moc těšíme. Mimís je v pořádku, konzultovala jsem to i s genetikem, pak jsme byli na tom prvotrimestrálním screeningu a všechno bylo v pořádku. Doktorka říkala, že dneska už to není jako kdysi, a navíc já brala nízkohormonovou antikoncepci. No buď jsem ty dvě procenta, nebo jsem měla nějaké zažívací problémy a zrovna jsme se trefili
A kolik je vám holky let?
Já zatím nakoupeno nemám nic, ale už pomalu taky začnu ![]()
@Tesička Ale asi počkáme ještě do velkého UTZ, pak na to najedu ![]()
@Marťulin89
mě je 25. Nám ve 13.tt. na genetice řekli že na 90% čekáme holčičku, ale ještě se mi to zdá brzy na nějaké závěry, takže to nechávám otevřené a 100% jim budu věřit až 30.července, kdy jdeme na velký screening v 21.tt. Já také zatím nic extra nemám, jen si občas udělám radůstku a občas si koupím nějaké levné bodíčko neutrální barvy třebas za 50,–, takže ty mám 2 a jedno tričko s dlouhým rukávkem taky neutrální a jednu hrací ovečku, jinak nic. jen takové blbůstky hned na začátek po porodu. Je třeba si dělat radost ![]()