Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@89Luca 14 měsíců řekli jsme si ze tomu necháme volný pruběh ze kdyby nam to zase nešlo jako pri něm ze to bude tak. nějak naknop s rodicakem a ono to vyšlo hned
Takže doufám ze bude vše dobré a že na vánoce nás bude víc
a vašemu chlapečkovi je kolik
?
@Kája322 Bohužel nemám kde vůbec koupit.. myslela jsem že mám mamatest a ne měla jsem nějaký ani nevím co tot je… mám malou dceru a do města se ted sní nedostanu a tady kupovat test nemůžu bohužel… mám ještě jeden tento tak zkusím a když nic počkám do té roční kontroly.. ale pochybuju že by mě test na první dítě fungoval a ted ne. @kacoun6 už nedělej žádné testy já u první dělala jeden tam byla slabá // a už jsem nedělala akorát tě to nervuje
@Kája322 u nás to bylo složitější-trochu-my jsme s manželem chtěli děti trošku později, protože jsem si musela dodělat vysokou kvůli práci, tak jsem udělala přijímačky a chvilku na to jsem zjistila že jsem těhotná. Manžel voják, takže věčně pryč, tak jsem přerušila školu a druhý jsme chtěli až po škole, protože už s prvním to bylo hodně náročný, natož tak se 2. Teď jsme se půl roku aktivně snažili a povedlo se teď. Takže státnice oddělám s bříškem. Áďovi teď 21.4. bude 5 let, nechtěla jsem nikdy takovej velkej věkovej rozdíl, ale asi osud…
@Anonymní píše:
@Kája322 Bohužel nemám kde vůbec koupit.. myslela jsem že mám mamatest a ne měla jsem nějaký ani nevím co tot je… mám malou dceru a do města se ted sní nedostanu a tady kupovat test nemůžu bohužel… mám ještě jeden tento tak zkusím a když nic počkám do té roční kontroly.. ale pochybuju že by mě test na první dítě fungoval a ted ne. @kacoun6 už nedělej žádné testy já u první dělala jeden tam byla slabá // a už jsem nedělala akorát tě to nervuje
Ja jsem testy objednavala pres net
bylo to pro me lepší
tak uvidíš
kdy jdeš na tu prohlídku
?
@kacoun6 neboj se určitě to bude dobry a už netestuj ja už taky na to prdim
moc na tebe myslim
![]()
@89Luca jasny taky si rikam jak to ma byt tak to bude
svara maji dve holcicky ani jednu neplanovali a my se snazili a nešlo tak to byl pro nas docela šok
strašně jsem.jim to přála ale.. rikala jsem si jak.je to možný ze my tak moc chceme a nejde to a někdo nechce a najednou to je ![]()
@Kája322 mám jít za 15 dní… kdybych byla těhotná tak to bych měla být v tu dobu 6+5 nebo 6+6,7+0) nezapsala jsem si poslední MS ale nejpožději v pondělí jsem to měla dostat si myslím…23.3 jsem to 100% už neměla to vím…prostě jsem blbá
@Kája322 + Anonymní
Holky díky za podporu…asi máte pravdu, kašlu na to…jen jsem si chtěla udělat test jestli nebudou dálnice a místo toho jsem se akorát vystresovala jestli to nebude biochemko
husa jsem ![]()
@Anonymní píše:
@Kája322 mám jít za 15 dní… kdybych byla těhotná tak to bych měla být v tu dobu 6+5 nebo 6+6,7+0) nezapsala jsem si poslední MS ale nejpožději v pondělí jsem to měla dostat si myslím…23.3 jsem to 100% už neměla to vím…prostě jsem blbá
Super tak se drž ať je vse jak ma
![]()
@Kája322 Tak pak vám sem holky napíšu jak jsem dopadla nedopadla… ta nejistota je hrozná kdybych to teda aspon dostala tak bych věděla na čem jsem…
@89Luca jasny taky si rikam jak to ma byt tak to bude![]()
svara maji dve holcicky ani jednu neplanovali a my se snazili a nešlo tak to byl pro nas docela šok
strašně jsem.jim to přála ale.. rikala jsem si jak.je to možný ze my tak moc chceme a nejde to a někdo nechce a najednou to je
to je ono jak člověk moc chce tak to fakt nejde, úplně mám strach z reakce mé kolegyně - několik let se snaží, různě - ivf, iui a já nevím co všechno a kolik peněz, je moc hodná, vím že nám to bude přát, ale taky vím jaký to je chtít dítě když to nejde…
@89Luca také mám kamarádku a je z toho nestastna snaží se tri roky a prostě to nejde a vzdy když nekdo otehotni tak ji to tak smete
ja se ji teda vůbec nevidim však mi říkala ze se na těhotné ani nemůže podivat jak ji to prostě mrzí ale samozřejmě to přeje jen je to pro ni těžké
![]()
@Kája322 píše:
@89Luca také mám kamarádku a je z toho nestastna snaží se tri roky a prostě to nejde a vzdy když nekdo otehotni tak ji to tak smeteja se ji teda vůbec nevidim však mi říkala ze se na těhotné ani nemůže podivat jak ji to prostě mrzí ale samozřejmě to přeje jen je to pro ni těžké
![]()
To naprosto chápu, já teď za toho půl roku se taky neustále rozplývala nad miminkama a těhulema a říkala jsem si neustále proč ony jo a já ne - nekouřím, nechlastám, snažím se zdravě jíst a nic, samá kyselina listová a kontryhel a bez výsledku…no a teď toho bylo ve škole a v práci fakt moc, manžel pryč a stres s Áďou, tak jsem si koupila i krabičku cigaret, každej den 2 energy drinky a hned byl pozitivní test ![]()
Právě už teď mám před tou svou kolegyní výčitky a ne že bych se styděla za to, že jsem těhotná, ale je mi ji moc líto že ona ještě nemá ani to jedno…
Holky taky to mam tak, jak vy rikate… Nejlepsi kamaradka se tri roky snazi a nic, my jsme se snazit jeste ani nezacali a uz jsem tehotna
bojim se ji to rict, protoze vim, ze i kdyz nam to bude prat, bude ji to zaroven hrozne moc lito, ze ona porad nic… ![]()
@Emka1990 Je to strašný, a teď jak se na ně chcete tvářit - soucit nepomůže, to je spíš asi bude urážet, radovat před něma to taky samozřejmě nejde.
Holky, a jak zvládáte své nálady? Já vůbec, jsem neustále podrážděná, v 1 minutě jsem veselá, s dobrou náladou, všechno v pohodě, sahám si na bříško, a v 2. minutě sjedu po telefonu manžela za naprosto banální věc, která by mě dřív vůbec nerozházela a teď sedím, mrzí mně to a chce se mi brečet, máte někdo recept jak se ovládat a dřív myslet než jednat ![]()
Krásný pátek holky
co se týče nálad, tak to mám stejný
. Rozhodí mě úplný kraviny. Kdyby měl někdo recept, sem s ním
Přítel to zatím zvládá, ale každopádně jsem mu předem řekla, že teď to se mnou bude mít krušný ![]()
Jak Vám dneska holky je?? Já jsem bílá jak stěna, žaludek na vodě ( zvracení se zatím nedostavilo, ale počítám, že je ještě brzy) a spala bych až bych brečela…