TP Prosinec 2019 ❤️

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3237
11.4.19 13:16

@89Luca 14 měsíců řekli jsme si ze tomu necháme volný pruběh ze kdyby nam to zase nešlo jako pri něm ze to bude tak. nějak naknop s rodicakem a ono to vyšlo hned :srdce: :hug: Takže doufám ze bude vše dobré a že na vánoce nás bude víc :hug: a vašemu chlapečkovi je kolik :) :srdce:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.19 13:19

@Kája322 Bohužel nemám kde vůbec koupit.. myslela jsem že mám mamatest a ne měla jsem nějaký ani nevím co tot je… mám malou dceru a do města se ted sní nedostanu a tady kupovat test nemůžu bohužel… mám ještě jeden tento tak zkusím a když nic počkám do té roční kontroly.. ale pochybuju že by mě test na první dítě fungoval a ted ne. @kacoun6 už nedělej žádné testy já u první dělala jeden tam byla slabá // a už jsem nedělala akorát tě to nervuje

• Citovat
  • Upravit
3451
11.4.19 13:24

@Kája322 u nás to bylo složitější-trochu-my jsme s manželem chtěli děti trošku později, protože jsem si musela dodělat vysokou kvůli práci, tak jsem udělala přijímačky a chvilku na to jsem zjistila že jsem těhotná. Manžel voják, takže věčně pryč, tak jsem přerušila školu a druhý jsme chtěli až po škole, protože už s prvním to bylo hodně náročný, natož tak se 2. Teď jsme se půl roku aktivně snažili a povedlo se teď. Takže státnice oddělám s bříškem. Áďovi teď 21.4. bude 5 let, nechtěla jsem nikdy takovej velkej věkovej rozdíl, ale asi osud…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
11.4.19 13:26
@Anonymní píše:
@Kája322 Bohužel nemám kde vůbec koupit.. myslela jsem že mám mamatest a ne měla jsem nějaký ani nevím co tot je… mám malou dceru a do města se ted sní nedostanu a tady kupovat test nemůžu bohužel… mám ještě jeden tento tak zkusím a když nic počkám do té roční kontroly.. ale pochybuju že by mě test na první dítě fungoval a ted ne. @kacoun6 už nedělej žádné testy já u první dělala jeden tam byla slabá // a už jsem nedělala akorát tě to nervuje

Ja jsem testy objednavala pres net :lol: bylo to pro me lepší :) :srdce: tak uvidíš :) kdy jdeš na tu prohlídku :) :hug:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
11.4.19 13:32

@kacoun6 neboj se určitě to bude dobry a už netestuj ja už taky na to prdim :) :srdce: moc na tebe myslim :* :)
@89Luca jasny taky si rikam jak to ma byt tak to bude :) :hug: svara maji dve holcicky ani jednu neplanovali a my se snazili a nešlo tak to byl pro nas docela šok :think: strašně jsem.jim to přála ale.. rikala jsem si jak.je to možný ze my tak moc chceme a nejde to a někdo nechce a najednou to je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.19 13:40

@Kája322 mám jít za 15 dní… kdybych byla těhotná tak to bych měla být v tu dobu 6+5 nebo 6+6,7+0) nezapsala jsem si poslední MS ale nejpožději v pondělí jsem to měla dostat si myslím…23.3 jsem to 100% už neměla to vím…prostě jsem blbá

• Citovat
  • Upravit
227
11.4.19 13:53

@Kája322 + Anonymní
Holky díky za podporu…asi máte pravdu, kašlu na to…jen jsem si chtěla udělat test jestli nebudou dálnice a místo toho jsem se akorát vystresovala jestli to nebude biochemko :nevim: husa jsem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
11.4.19 13:59
@kacoun6 ale houby tfuj tfuj :srdce: :hug: věřím ze to bude dobrý určitě :hug: :srdce: a davej o sobě vědět :) a davej na sebe pozor :) :hug:
@Anonymní píše:
@Kája322 mám jít za 15 dní… kdybych byla těhotná tak to bych měla být v tu dobu 6+5 nebo 6+6,7+0) nezapsala jsem si poslední MS ale nejpožději v pondělí jsem to měla dostat si myslím…23.3 jsem to 100% už neměla to vím…prostě jsem blbá

Super tak se drž ať je vse jak ma :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.19 14:01

@Kája322 Tak pak vám sem holky napíšu jak jsem dopadla nedopadla… ta nejistota je hrozná kdybych to teda aspon dostala tak bych věděla na čem jsem…

• Citovat
  • Upravit
3451
11.4.19 17:34
@89Luca jasny taky si rikam jak to ma byt tak to bude :) :hug: svara maji dve holcicky ani jednu neplanovali a my se snazili a nešlo tak to byl pro nas docela šok :think: strašně jsem.jim to přála ale.. rikala jsem si jak.je to možný ze my tak moc chceme a nejde to a někdo nechce a najednou to je :)

to je ono jak člověk moc chce tak to fakt nejde, úplně mám strach z reakce mé kolegyně - několik let se snaží, různě - ivf, iui a já nevím co všechno a kolik peněz, je moc hodná, vím že nám to bude přát, ale taky vím jaký to je chtít dítě když to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
11.4.19 19:32

@89Luca také mám kamarádku a je z toho nestastna snaží se tri roky a prostě to nejde a vzdy když nekdo otehotni tak ji to tak smete :( ja se ji teda vůbec nevidim však mi říkala ze se na těhotné ani nemůže podivat jak ji to prostě mrzí ale samozřejmě to přeje jen je to pro ni těžké :? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.4.19 20:47
@Kája322 píše:
@89Luca také mám kamarádku a je z toho nestastna snaží se tri roky a prostě to nejde a vzdy když nekdo otehotni tak ji to tak smete :( ja se ji teda vůbec nevidim však mi říkala ze se na těhotné ani nemůže podivat jak ji to prostě mrzí ale samozřejmě to přeje jen je to pro ni těžké :? :hug:

To naprosto chápu, já teď za toho půl roku se taky neustále rozplývala nad miminkama a těhulema a říkala jsem si neustále proč ony jo a já ne - nekouřím, nechlastám, snažím se zdravě jíst a nic, samá kyselina listová a kontryhel a bez výsledku…no a teď toho bylo ve škole a v práci fakt moc, manžel pryč a stres s Áďou, tak jsem si koupila i krabičku cigaret, každej den 2 energy drinky a hned byl pozitivní test :D
Právě už teď mám před tou svou kolegyní výčitky a ne že bych se styděla za to, že jsem těhotná, ale je mi ji moc líto že ona ještě nemá ani to jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
11.4.19 22:22

Holky taky to mam tak, jak vy rikate… Nejlepsi kamaradka se tri roky snazi a nic, my jsme se snazit jeste ani nezacali a uz jsem tehotna :) bojim se ji to rict, protoze vim, ze i kdyz nam to bude prat, bude ji to zaroven hrozne moc lito, ze ona porad nic… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.4.19 22:43

@Emka1990 Je to strašný, a teď jak se na ně chcete tvářit - soucit nepomůže, to je spíš asi bude urážet, radovat před něma to taky samozřejmě nejde.
Holky, a jak zvládáte své nálady? Já vůbec, jsem neustále podrážděná, v 1 minutě jsem veselá, s dobrou náladou, všechno v pohodě, sahám si na bříško, a v 2. minutě sjedu po telefonu manžela za naprosto banální věc, která by mě dřív vůbec nerozházela a teď sedím, mrzí mně to a chce se mi brečet, máte někdo recept jak se ovládat a dřív myslet než jednat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.19 10:03

Krásný pátek holky :kytka: co se týče nálad, tak to mám stejný :zed:. Rozhodí mě úplný kraviny. Kdyby měl někdo recept, sem s ním :* Přítel to zatím zvládá, ale každopádně jsem mu předem řekla, že teď to se mnou bude mít krušný :nevim:
Jak Vám dneska holky je?? Já jsem bílá jak stěna, žaludek na vodě ( zvracení se zatím nedostavilo, ale počítám, že je ještě brzy) a spala bych až bych brečela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí