TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1960
17.6.23 09:29

Ahoj holky,

hlásím že Ema je tak stejné zlatíčko jako to co popisuje Marti máme holky jak přes kopírák bych řekla.

Jinak ohledně těch kondičních jízd ja jsem chodila vědomě k instruktorovi a ne k instruktorce a bylo to vždycky v pohodě Ještě jsme u toho pokecali a byl fakt příjemný. Tak třeba ještě změnit gender v autoškole a pocity z toho budou taky jiné :)

• načítám...
motivi
17.6.23 09:45

U nás taky teď dost jede vztekani když se neco “zakáže”. Někdy ji nechám vyrvat, někdy se ji zeptám “nemáš náhodou hlad”? :lol: To platí u mě a u ni to často taky zabere :lol:

• Upravit
7611
17.6.23 14:15

Tak já to budu praktikovat asi takhle 😁

• načítám...
2087
17.6.23 19:48

@kambalaka to jsou super fotky a jsou trochu jak dvojčata 😀

• načítám...
173
17.6.23 20:17

@kambalaka jak mají stejné nosanky :srdce:

• načítám...
459
18.6.23 14:42

@kambalaka Moc vám to společně sluší, to jsou ale bobánci :srdce:. Zvládáš to skvěle, klobouk dolů.

Holky používáte někdo oblečení s UV filtrem? Je to k něčemu nebo vyhozené peníze? Chceme teď v horkých dnech trávit čas hodně u vody, tak přemýšlím, co malé dát na sebe a pořád mi někde vyskakují reklamy na tohle oblečení…

Jinak ještě k tomu vztekání - pro mě bylo náročné období malé taky jak psala myslím @kambalaka cca od 4. měsíce tak do roka… Jak rostly zoubky a malá se vztekala taky kvůli tomu, že chtěla už něco umět a štvalo jí, to že to ještě nejde.. Od toho roka se to začalo všechno zlepšovat, když se teď vzteká, tak se snažím odvést pozornost na něco jiného a obvykle to zabere..

• načítám...
7611
18.6.23 16:02

@Sissela jojo, to jsem psala já. Někdy od 4.měsíce do těch 11 měsíců to pro mě bylo utrpení a nejhorší období. Pořád kňoural, u ničeho nevydržel a deptalo mě furt uspávání několikrát denně, jelikož Hugo nikdy neuměl usnout sám a před každým spánkem hysterický pláč ikdyz jsem se snažila ho uspat včas. Déle jsem uspavala, než pak spal a to mě fakt stvalo. Taky ten jeho spánek nás omezoval s tím někam vyrazit. Teď spí jednou denně (když pánbůh dá 😁) a je to v pohodě.

• načítám...
6707
18.6.23 17:47

@Sissela ja jsem koupila 2 tricka a čepici..lepší než je patlat krémem (stejně se umyje, musí se mazat hodne ať se nespali..a Mareček to zrovna nemusí) nebyly ani drahe ;) v Decathlonu..za mě se to hodi, budeme nosit :andel:

• načítám...
motivi
18.6.23 18:27

@Sissela jojo my máme triko s dlouhým co plánuju když budeme u vody ať nemusím pořad mazat a satko-ksiltovku má. Loni sem ji to triko dávala jen když byla v bazénku protože mi jinak přišlo ze v tom byla spocena. Takže bezne ji to nedavam když jdeme ven. To proste mazu a mazu

• Upravit
1738
18.6.23 19:32

Uv mame z dekace a pak z Hoferu. Nestoji to moc a da se to normalne nosit pokud to neni mokre. Jlavne j toho seti byla skvela cepka tu nosime furt, krasne sedi na hlavickj a vypada v ni jak baby gengsta. :lol:

Kdyz si hraje s vodou davam ji poncoplenu.

• načítám...
5617
18.6.23 19:48

Já jsem dnes obešla snad 10 obchodů a žádná letní čepička ani klobouček jí nebyl.
Posílám foto jak se u nás nosí dudlík, když jí to chci vzít.

• načítám...
1738
18.6.23 20:58

Holky pleny z tesca des, porad se ji rozlepuji. Ja uz dnes beru nejradsi pants, ale mala se nenecha ani poradne prebalit a utrit. :?

• načítám...
7611
18.6.23 21:34

@TerezkaSt já teda na Huga používám jen pampers pants. Když jsou v akci normální zalepovací, tak beru i ty, ale ty pants jsou prostě top. A na noc používám night pants, ty mu vydrží až do rána a nemusím v noci přebalovat.

• načítám...
1738
18.6.23 21:51

@kambalaka ja nikdy v noci neprebalovala, ona se nejak v noci nepomocuje, rano plena skorosucha. :nevim:

Jak se mate? Prsacky maji opravdu identicky brouckove. :mrgreen: Kdy zacal Hugo vlastne chodit uniklo mi to tu?

• načítám...
6707
18.6.23 21:53

@TerezkaSt ja teď brala nějaké německé a v pohodě, občas máme happy nebo Linteo když jsou na akci..ale Mareček ještě drží na prebalovaku, když hodně zlobí, tak máme ty kalhotkove..teď z bezvaplenky, beru když je akce nebo ty pempers care, pants..ale všechny ok ;) ale v noci už tu plinu nemá tak plnou..dva dny má jen jednou mléko..doufám, ze zůstaneme u jednoho..dostava ho kolem 10 večer 🙏

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100