Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,
hlásím že Ema je tak stejné zlatíčko jako to co popisuje Marti máme holky jak přes kopírák bych řekla.
Jinak ohledně těch kondičních jízd ja jsem chodila vědomě k instruktorovi a ne k instruktorce a bylo to vždycky v pohodě Ještě jsme u toho pokecali a byl fakt příjemný. Tak třeba ještě změnit gender v autoškole a pocity z toho budou taky jiné ![]()
U nás taky teď dost jede vztekani když se neco “zakáže”. Někdy ji nechám vyrvat, někdy se ji zeptám “nemáš náhodou hlad”?
To platí u mě a u ni to často taky zabere ![]()
@kambalaka Moc vám to společně sluší, to jsou ale bobánci
. Zvládáš to skvěle, klobouk dolů.
Holky používáte někdo oblečení s UV filtrem? Je to k něčemu nebo vyhozené peníze? Chceme teď v horkých dnech trávit čas hodně u vody, tak přemýšlím, co malé dát na sebe a pořád mi někde vyskakují reklamy na tohle oblečení…
Jinak ještě k tomu vztekání - pro mě bylo náročné období malé taky jak psala myslím @kambalaka cca od 4. měsíce tak do roka… Jak rostly zoubky a malá se vztekala taky kvůli tomu, že chtěla už něco umět a štvalo jí, to že to ještě nejde.. Od toho roka se to začalo všechno zlepšovat, když se teď vzteká, tak se snažím odvést pozornost na něco jiného a obvykle to zabere..
@Sissela jojo, to jsem psala já. Někdy od 4.měsíce do těch 11 měsíců to pro mě bylo utrpení a nejhorší období. Pořád kňoural, u ničeho nevydržel a deptalo mě furt uspávání několikrát denně, jelikož Hugo nikdy neuměl usnout sám a před každým spánkem hysterický pláč ikdyz jsem se snažila ho uspat včas. Déle jsem uspavala, než pak spal a to mě fakt stvalo. Taky ten jeho spánek nás omezoval s tím někam vyrazit. Teď spí jednou denně (když pánbůh dá 😁) a je to v pohodě.
@Sissela ja jsem koupila 2 tricka a čepici..lepší než je patlat krémem (stejně se umyje, musí se mazat hodne ať se nespali..a Mareček to zrovna nemusí) nebyly ani drahe
v Decathlonu..za mě se to hodi, budeme nosit ![]()
@Sissela jojo my máme triko s dlouhým co plánuju když budeme u vody ať nemusím pořad mazat a satko-ksiltovku má. Loni sem ji to triko dávala jen když byla v bazénku protože mi jinak přišlo ze v tom byla spocena. Takže bezne ji to nedavam když jdeme ven. To proste mazu a mazu
Uv mame z dekace a pak z Hoferu. Nestoji to moc a da se to normalne nosit pokud to neni mokre. Jlavne j toho seti byla skvela cepka tu nosime furt, krasne sedi na hlavickj a vypada v ni jak baby gengsta. ![]()
Kdyz si hraje s vodou davam ji poncoplenu.
Já jsem dnes obešla snad 10 obchodů a žádná letní čepička ani klobouček jí nebyl.
Posílám foto jak se u nás nosí dudlík, když jí to chci vzít.
Holky pleny z tesca des, porad se ji rozlepuji. Ja uz dnes beru nejradsi pants, ale mala se nenecha ani poradne prebalit a utrit. ![]()
@TerezkaSt já teda na Huga používám jen pampers pants. Když jsou v akci normální zalepovací, tak beru i ty, ale ty pants jsou prostě top. A na noc používám night pants, ty mu vydrží až do rána a nemusím v noci přebalovat.
@kambalaka ja nikdy v noci neprebalovala, ona se nejak v noci nepomocuje, rano plena skorosucha. ![]()
Jak se mate? Prsacky maji opravdu identicky brouckove.
Kdy zacal Hugo vlastne chodit uniklo mi to tu?
@TerezkaSt ja teď brala nějaké německé a v pohodě, občas máme happy nebo Linteo když jsou na akci..ale Mareček ještě drží na prebalovaku, když hodně zlobí, tak máme ty kalhotkove..teď z bezvaplenky, beru když je akce nebo ty pempers care, pants..ale všechny ok
ale v noci už tu plinu nemá tak plnou..dva dny má jen jednou mléko..doufám, ze zůstaneme u jednoho..dostava ho kolem 10 večer 🙏
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat