TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1347
16.6.23 08:07

@Petrussee jooo tak to on taky ne. Mlaceni naprosto netoleruju, je to u nas zakazany i kvuli psum, aby si nenavyknul jim ublizovat. Ale teda kdyz je nastvanej tak rve az z toho vyskchlyho krku kasle a taky me odstrkuje od sebe :lol:

@kambalaka Hugo vrchni uklizec koupelny :lol:

• načítám...
1347
16.6.23 08:19

@TerezkaSt jako reakce okoli…Proc te to zajima? Co ti je do lidi? :nevim: Mne je to fuk, at si lidi rikaj co chtej, kdyz me to stve tak je klidne okriknu taky. Ja pro to nejdu daleko a ani nepotrebuju moc se nastvat. Jakmile ma nekdo kecy, dostane proste kotel, neni to jejich dite, tak at si to rikaj v duchu a drzej kusnu. Bud asertivni.

To, ze vyhledava spolecnost mi prijde naopak dobry, vsak bude mezi lidma muset zit. Chapu ale, ze jestli si spis inteovertni tak si z toho nesva. Vsak nikdy nemusis nic rikat, staci pozdravit, holku bud popadnout a jit pryc, nebo ji nechat a koukat :srdce:

• načítám...
7611
16.6.23 09:27

@kajka kajka jooo, uklizi stylem, ze tam do vany všechno nahází - od šamponů přes hračky, knížky až po jídlo 🙈 😁

• načítám...
1738
16.6.23 14:10

@Janinac23 s tou sousedkou? nevadi mi nic, jen se divim, ze ji proste nikdy s detmi nekde nepotkam a pidim se po tom proc :nevim:

@kajka kajka diky za podporu, no proste ja jsem na takovy ty kecy okoli strasne hakliva :nevim:

@Petrussee vitej v klubu „na prasky“ :pankac:

• načítám...
2087
16.6.23 16:42

@TerezkaSt @Petrussee holky, já jsem vás tady odhadla spíše naopak. Myslela jsem, že Terka je spíše extrovert a Peťa spíše introvert 🙂

• načítám...
6707
16.6.23 18:19

@Janinac23 tyjo, ja lidi miluju :D denně si píšu, porad se s někým vídám :D jsem hrozne ukecana a ucourana :mrgreen: přítel je introvert, takže to občas doma máme veselý a jeho někam vytáhnout :roll: :mrgreen:

• načítám...
1115
16.6.23 21:32

Ahoj holčičky,

my zdravíme ze Šumavy 😁 jsme tu 4 holky a 4 dětičky, zatím je to super, jen teda Elli dnes ráno vstávala v 5:22, asi hodinu dělala kraviny a pak se mnou ještě do půl 8 usnula 😁 kamarádka tu má skoro 5m chlapečka a já jsem překvapená, jak je k němu něžná, jsou roztomilí ❤️ za holkama tady běhá, je vidět, že se jí tu líbí a je spoko. I cesta sem byla celkem v pohodě, moc neřvala 😅 akorát se jí tu zhoršil ekzém. Už jsem z toho trochu hotová, zkusím jí objednat na alergologii. Jinak Elli ráda lidi pozoruje, občas velmi intenzivně 🤣

• načítám...
372
16.6.23 21:45

@Nikča2020 zkoušela jsem cca před 5 lety a u třetí jízdy mě instruktorka tak psychicky vydeptala, že už jsem na další jízdu nedošla. :oops: prostě řeči „no moc vám to nejde, fakt máte řidičák?“ A pořád točila oči v sloup, posmívala se..nic pro mě, já jsem vcelku citlivka no.
A vzhledem k tomu, že jsme koupily být, tak auto nemáme za co koupit, tak to netlačí…moc :P ale už začínám koukat, kolik setrit

• načítám...
372
16.6.23 22:00

Vztekani

Mě přijde, že mám nejvíc vztekle mimino já :oops:
Ona je milionová, chytrá, samostatná, společenská… úžasná dokud ji něco nezakažu, nebo když ji n co nejde. To se pak vyloženě nase. e…Pokud je to hračka tak to letí obloukem. Tak ještě „dobrý“ :P ale když ji naštvu já (tatínek), tak to začne rodeo. První její reakce je že chce kousnout a zakousne se fakt brutálně (ne, nefunguje ji kousnout z5 :roll: ), když uhnu, protože vím, že chce kousnout, tak ji to dopálí ještě víc a snaží se znova nebo kousnout něco jiného. Pokud ani to nevyjde, tak začne mlátit hlavou o zem. A pak protože to bolí, tak řve. :zed:
Když skončí písnička o popelarich, tak to je hysterak až ke flekata, takže ji ani nemůžu nic pustit :roll:
Dost se teď vzteká u večerního uspávání, předevčírem to úplně vygradovalo :oops: vždy jsme uspávání v nosítku, ale poslední dobou, se naučila, že když ji nejde zabrat, tak jdeme do postýlky a tam usla. No jenže v onen den, zkoušela co vydržím a bylo to pořád nosítko-postel-nositko- postel. Tak jsem ji řekla, že ne, že zůstane v nositku..no ta se tak nas.ala, ječela, že byla flekata, škrabadla, kousala nosítko aj mě…no musela jsem ji sundat, dala jsem ji napít a do postele a tam pak usla. Ale nechápu, proč teď dělá takové sceny :oops: ale jinak neubližuje, neboucja, nekousa, jenom když není po jejím :cert:
Dneska to bylo zase postýlka na 3 min, pak nosítko jen nandat a pak postýlka, kde to na mě zase dvakrát zkusila… No moje nervy :zed:

• načítám...
1738
17.6.23 00:38

@Janinac23 jo ono se to casto zamenuje s komunikativnosti, ale spis jde o to jak vnimas takove ty davove zalezitosti a smalltalky. Mne kdyz se 5× denne cizi lidi ptaj jak je to stary mam chut rict, ze uz jsem to 4× rikala. :mrgreen: kolegyne na mne divne koukala, kdyz jsem ji rikala, ze ty pracovni dny jsou pro mne jan dovolena, kdyz muzu byt mezi smenami sama a v noci relativne klid i tak si tech smalltalku uzijes dost. Mne na tom materstvi prave stve, ze clovek nikdy neni sam. Nejradsi bych se nekde zavrela na tri dny a dala si serialovy maraton. Ale tv vubec ani nevim co toje. :zed:

• načítám...
1738
17.6.23 00:39

@Martii6 vitej v klubu :zed:

• načítám...
5617
17.6.23 06:51

@Nikča2020 Má to už hodně, určitě si už zajdi na alergologii.Je tam dlouhá čekací doba, tak co nejdříve :palec: @Martii6 s tím nic moc nenaděláš, jen vydržet, neustupovat, nechat vyřvat. Ona zkouší co vydržíš a co všechno jí projde. U nás na ní u vztekání naštěstí platí- když jí řeknu - ty už chceš jít spát?

• načítám...
1115
17.6.23 07:30

@Martii6 no tak ta ženská byla hrozná kr***…. Určo to nevzdávej 😁 ale chápu, byla bych z toho taky vyřízená.

Jinak co se týče vztekání. Když Ell něco zakážu, od něčeho jí odvedu, tak sebou plácne na zem. Ale já si jí moc nevšímám, nechám jí a ona se během chvilky zklidní. Když jí zvednu do náruče, tak má tendenci v tom vzteku mě štípat. Chytím jí ruku a velmi důrazně jí řeknu dost, to bolí. Když nepomůže, dám jí na zem ať se vyvzteká

• načítám...
1115
17.6.23 07:31

@Ráďa 25 jojo, už to měla lepší a tady se jí to zas rozjelo, tak tam hned v pondělí budu volat 🙂

• načítám...
1738
17.6.23 07:48

Moje dite teda nekapiruje nic z toho. Cim jsem nastvana tim ma z toho vetsi senzaci nebo se vic vzteka. Ale treba se to casem poda.

S tim rizenim vam moc drzim palce. Ja mam narizeno streky, horske tereny v noci…a porad jsem na to kopyto. Strasne jsem si oddychla, kdyz jsem dala auto pryc. Pro mne to byla koule u nohy, zbytecne draha a moc nervu. A jako mit na mne nekdo takove kecy tak by mne to demotivovalo uplne. :pocitac: Berte to jako svobodu kdyz jste doted mohly fungovat bez auta.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100