Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petrussee jooo tak to on taky ne. Mlaceni naprosto netoleruju, je to u nas zakazany i kvuli psum, aby si nenavyknul jim ublizovat. Ale teda kdyz je nastvanej tak rve az z toho vyskchlyho krku kasle a taky me odstrkuje od sebe ![]()
@kambalaka Hugo vrchni uklizec koupelny ![]()
@TerezkaSt jako reakce okoli…Proc te to zajima? Co ti je do lidi?
Mne je to fuk, at si lidi rikaj co chtej, kdyz me to stve tak je klidne okriknu taky. Ja pro to nejdu daleko a ani nepotrebuju moc se nastvat. Jakmile ma nekdo kecy, dostane proste kotel, neni to jejich dite, tak at si to rikaj v duchu a drzej kusnu. Bud asertivni.
To, ze vyhledava spolecnost mi prijde naopak dobry, vsak bude mezi lidma muset zit. Chapu ale, ze jestli si spis inteovertni tak si z toho nesva. Vsak nikdy nemusis nic rikat, staci pozdravit, holku bud popadnout a jit pryc, nebo ji nechat a koukat ![]()
@kajka kajka jooo, uklizi stylem, ze tam do vany všechno nahází - od šamponů přes hračky, knížky až po jídlo 🙈 😁
@Janinac23 s tou sousedkou? nevadi mi nic, jen se divim, ze ji proste nikdy s detmi nekde nepotkam a pidim se po tom proc ![]()
@kajka kajka diky za podporu, no proste ja jsem na takovy ty kecy okoli strasne hakliva ![]()
@Petrussee vitej v klubu „na prasky“ ![]()
@TerezkaSt @Petrussee holky, já jsem vás tady odhadla spíše naopak. Myslela jsem, že Terka je spíše extrovert a Peťa spíše introvert 🙂
@Janinac23 tyjo, ja lidi miluju
denně si píšu, porad se s někým vídám
jsem hrozne ukecana a ucourana
přítel je introvert, takže to občas doma máme veselý a jeho někam vytáhnout
![]()
Ahoj holčičky,
my zdravíme ze Šumavy 😁 jsme tu 4 holky a 4 dětičky, zatím je to super, jen teda Elli dnes ráno vstávala v 5:22, asi hodinu dělala kraviny a pak se mnou ještě do půl 8 usnula 😁 kamarádka tu má skoro 5m chlapečka a já jsem překvapená, jak je k němu něžná, jsou roztomilí ❤️ za holkama tady běhá, je vidět, že se jí tu líbí a je spoko. I cesta sem byla celkem v pohodě, moc neřvala 😅 akorát se jí tu zhoršil ekzém. Už jsem z toho trochu hotová, zkusím jí objednat na alergologii. Jinak Elli ráda lidi pozoruje, občas velmi intenzivně 🤣
@Nikča2020 zkoušela jsem cca před 5 lety a u třetí jízdy mě instruktorka tak psychicky vydeptala, že už jsem na další jízdu nedošla.
prostě řeči „no moc vám to nejde, fakt máte řidičák?“ A pořád točila oči v sloup, posmívala se..nic pro mě, já jsem vcelku citlivka no.
A vzhledem k tomu, že jsme koupily být, tak auto nemáme za co koupit, tak to netlačí…moc
ale už začínám koukat, kolik setrit
Mě přijde, že mám nejvíc vztekle mimino já ![]()
Ona je milionová, chytrá, samostatná, společenská… úžasná dokud ji něco nezakažu, nebo když ji n co nejde. To se pak vyloženě nase. e…Pokud je to hračka tak to letí obloukem. Tak ještě „dobrý“
ale když ji naštvu já (tatínek), tak to začne rodeo. První její reakce je že chce kousnout a zakousne se fakt brutálně (ne, nefunguje ji kousnout z5
), když uhnu, protože vím, že chce kousnout, tak ji to dopálí ještě víc a snaží se znova nebo kousnout něco jiného. Pokud ani to nevyjde, tak začne mlátit hlavou o zem. A pak protože to bolí, tak řve. ![]()
Když skončí písnička o popelarich, tak to je hysterak až ke flekata, takže ji ani nemůžu nic pustit ![]()
Dost se teď vzteká u večerního uspávání, předevčírem to úplně vygradovalo
vždy jsme uspávání v nosítku, ale poslední dobou, se naučila, že když ji nejde zabrat, tak jdeme do postýlky a tam usla. No jenže v onen den, zkoušela co vydržím a bylo to pořád nosítko-postel-nositko- postel. Tak jsem ji řekla, že ne, že zůstane v nositku..no ta se tak nas.ala, ječela, že byla flekata, škrabadla, kousala nosítko aj mě…no musela jsem ji sundat, dala jsem ji napít a do postele a tam pak usla. Ale nechápu, proč teď dělá takové sceny
ale jinak neubližuje, neboucja, nekousa, jenom když není po jejím ![]()
Dneska to bylo zase postýlka na 3 min, pak nosítko jen nandat a pak postýlka, kde to na mě zase dvakrát zkusila… No moje nervy ![]()
@Janinac23 jo ono se to casto zamenuje s komunikativnosti, ale spis jde o to jak vnimas takove ty davove zalezitosti a smalltalky. Mne kdyz se 5× denne cizi lidi ptaj jak je to stary mam chut rict, ze uz jsem to 4× rikala.
kolegyne na mne divne koukala, kdyz jsem ji rikala, ze ty pracovni dny jsou pro mne jan dovolena, kdyz muzu byt mezi smenami sama a v noci relativne klid i tak si tech smalltalku uzijes dost. Mne na tom materstvi prave stve, ze clovek nikdy neni sam. Nejradsi bych se nekde zavrela na tri dny a dala si serialovy maraton. Ale tv vubec ani nevim co toje. ![]()
@Nikča2020 Má to už hodně, určitě si už zajdi na alergologii.Je tam dlouhá čekací doba, tak co nejdříve
@Martii6 s tím nic moc nenaděláš, jen vydržet, neustupovat, nechat vyřvat. Ona zkouší co vydržíš a co všechno jí projde. U nás na ní u vztekání naštěstí platí- když jí řeknu - ty už chceš jít spát?
@Martii6 no tak ta ženská byla hrozná kr***…. Určo to nevzdávej 😁 ale chápu, byla bych z toho taky vyřízená.
Jinak co se týče vztekání. Když Ell něco zakážu, od něčeho jí odvedu, tak sebou plácne na zem. Ale já si jí moc nevšímám, nechám jí a ona se během chvilky zklidní. Když jí zvednu do náruče, tak má tendenci v tom vzteku mě štípat. Chytím jí ruku a velmi důrazně jí řeknu dost, to bolí. Když nepomůže, dám jí na zem ať se vyvzteká
@Ráďa 25 jojo, už to měla lepší a tady se jí to zas rozjelo, tak tam hned v pondělí budu volat 🙂
Moje dite teda nekapiruje nic z toho. Cim jsem nastvana tim ma z toho vetsi senzaci nebo se vic vzteka. Ale treba se to casem poda.
S tim rizenim vam moc drzim palce. Ja mam narizeno streky, horske tereny v noci…a porad jsem na to kopyto. Strasne jsem si oddychla, kdyz jsem dala auto pryc. Pro mne to byla koule u nohy, zbytecne draha a moc nervu. A jako mit na mne nekdo takove kecy tak by mne to demotivovalo uplne.
Berte to jako svobodu kdyz jste doted mohly fungovat bez auta.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat