TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5617
12.6.23 07:33

Tak já mám děti tři a teď jsem víc opatrná než dřív, když vidím co se děje. Náhoda je blbec. Vyběhnu z auta na vteřinu, spadnu a něco se stane. Než někdo zjistí, že tam máte dítě. :(
To platí i pro odchod z domu. Pokud už jdeme všichni pryč, tak jen k sousedům a máme chůvičky na mobile. A mám jistotu, že hned doběhnem. U auta je to jasný, nikdo neví jestli do vás někdo nabourá, když jedete jen za roh.
Já jela tenkrát jen za roh :( Do zatáčky vylítl chlap na motorce a za ním seděl jeho malý syn.Ten pohled, když jsem otevřela dveře a na zemi leželi botičky :(
Pak jsme měli havárku, když jsem čekala první dcerku. Zezadu do nás napálila dodávka. Já jsem nebyla vzadu připoutaná a letěla jsem až na přední sklo.Syn byl naštěstí v autosedačce. A víte co mi řekl můj otec před cestou? Vždyť je to jen za rohem, pás vytahovat nebudem.

• načítám...
1115
12.6.23 07:33

@Petrussee přesně, každého věc a teda jen pro upřesnění, nenechala bych Ell samotnou běhat po bytě. Když jsem šla, bylo to jen na chvilku, měla jsem jí na kameře a i kdyby se probudila, z postýlky by nevylezla 🙂 a jak jsem psala, můj muž měl 24h směny, to bys s venčením prostě nepočkala 😅

• načítám...
1115
12.6.23 07:38

@kambalaka ze začátku bych kojila co nejčastěji, na požádání. Pokud je spavá, tak bych třeba každé 2 hodiny a klidně prostřídej obě prsa. Je malinká, asi bude potřebovat trochu přibrat 😁 Ell právě moc nepřibírala, tak doktorka říkala, ať kojim na požádání nebo každé 2 hodiny a z obou prsou. Za pár týdnů přibrala 1,7 kg 😅

• načítám...
6707
12.6.23 07:49

@Nikča2020 ja ho nechala když byl miminko taky, měl zaply monitor a sešla jsem s košem nebo pro balík, teď bych šla už max jedny schody pro balík, otevřené dveře a rychle zpět, když by spal, už máme i ty popelnice teď dal..a on už je v te větší posteli, takže muže jít z ni..ale taky bych brala kameru, kdybych šla vencit..ale my teda kameru ani chuvicky nemáme, ale ja jsem porad s nim..takže chápu ;), ale to auto a bez sedačky, to by mě nenapadlo..ja ho nenechám ani v autě minutu, proste se bojím :srdce:

• načítám...
6707
12.6.23 07:51

@Ráďa 25 úplně mám mráz po zádech..

• načítám...
7611
12.6.23 09:14

Díky holky, no musíme na tom zapracovat. V porodnici mi ukázali základní kojici polohu, tak kojím v ní, ale ráda bych se naučila i v leže nebo bez kojiciho polštáře.
V jake poloze kojite, když jste mimo domov? Počítám, ze s se už kojici polstar furt netahate s sebou…?

• načítám...
2087
12.6.23 10:38

@kambalaka já v leze nekojila, jednak mi to moc nešlo a taky jsem třeba kojila malou a do toho prohlíželi s druhým knížku nebo něco. Jinak já nepoužívala ani kojící polštář nic

• načítám...
1347
12.6.23 10:46

@kambalaka pockala bych tam a poslala ho domu pro autosedacku. :nevim: Jsou situace, kdy se nevyplati riskovat. Auto je jedno z nich. Dite bys ani pri jizde 50 km v hodine neudrzela ani nahodou. Sorry, pro tohle mam nulovy pochopeni :nevim:

Jinak Barta doma nechavam jen na chuvicce a jen kdyz jdu treba dolu pro balik a musi spat. Jinak jde se mnou. Bydlim ve 3. patre bez vytahu a mam dva psy ;) Vecer venci manzel. V aute nenechavam Barta nikdy. samotnehi. Psy nekdy ano, ale ne jakmile teplota venku vyleze nad 20 nebo klesne pod 5.

• načítám...
6707
12.6.23 10:59

@kambalaka ja jen vleze na boku jakoby, výjimečně vsedě, když to jinak neslo

• načítám...
372
12.6.23 13:25

@kambalaka určitě to je náročné, ale věř, že kojení má své benefity. Já se po císaři nerozkojila, zkoušeli jsme snad 4 měsíce a nepovedlo se…doteď mě to mrzí protože doteď mám trochu mlíko, když je třeba náročnější den, tak se mi spustí ale mala nechce. Buď ráda, že Beatka chce :srdce: to si snad sedne. Ale UM můžeš dát kdykoliv. Opačně už to málokdy asi jde.
Sedačku to bylo blbý, ale já taky pos*ala převoz. Měla jsem to málo nastudované (nemáme auto a Kačka je moje první mimi) a měli jsme ji špatně usazenou. Ale stalo se. Hlavně ať jste všichni zdraví a co nejméně stresu.

• načítám...
372
12.6.23 13:32

Cestovani

My máme za sebou víkend cestování, jeli jsme vlakem Brno- České Budějovice, samotná cesta 4h15 min, plus 2*30 min přes město. Jen já, Káťa a batoh. No bylo to náročnější ale Kačka to zvládla skvělé :srdce: Cest tam spala jen hodinku, ale o to líp pak spala tam v noci :mrgreen: jeli jsme jako překvapení k narozeninám babičky a dědy 8) měli Desnou radost :potlesk: tak jsme si to tam užili, Kačka sežrala na co přišla (bohužel :P ) a jeli jsme zase domů. Od Jihlavy do Brna spala :dance:
A teď jsme už doma a furt chodí že chce sůšu a myslí si, že výměknu :cert:
Jako nemít auto je blbý, musím na tom zapracovat :oops: ale když já si po 10 letech neřízeni nevěřím :(

• načítám...
1115
12.6.23 14:30

@Martii6 jeeee, tak to je hezký překvápko 😁 hele, když si zaplatíš kondičky, tak do toho zapluješ jak nic. Moje máma začala řídit po 20 letech, musela, přestěhovala se na vesnici 😅 párkrát jsme s ní jeli a teď jezdí už asi 5 let úplně v pohodě 😁

• načítám...
6707
12.6.23 14:58

@Martii6 tyjo vlakem jsme s Mareckem ještě nejeli, ale taková dálka lepší vlakem, my jeli včera na výlet autem 40 minut, bylo to peklo, usnul nám cestou zpátky, šel spat až v půl 10 :zed: a to spal tak 15 minut..pak se vzbudil asi 2× a stejně vstaval v 6 :?, ja autem jezdím, ale jen kratší vzdálenosti s Mareckem..

• načítám...
1347
12.6.23 16:40

@Nikča2020 Mas s tim nejaky tkusenosti s tema kondickama? Ja delala ridicak az nekdy v 27 letech a pak jezdila jen velmi velmi sporadicmy na kraticke vzdalenosti, kdyz jel nekdo se mnou. Pak se nam neco stalo s autem a ja uz ridit nechtela, pak byla tehotna, pak malej Bart a ja uz nezacala. V lete si chci predplatit nejake kondicky ale furt se bojim ze to nebude stacit. :roll:

• načítám...
2087
12.6.23 20:24

@Martii6 to je super, že jste zvládly takhle dlouhý výlet :potlesk: asi taky nějaký kratší zkusím, ať máme změnu zase 🙂

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100