Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka To by byla fakt skoda kdyz mas dobry prsa a mliko tece! Tak zkus urcite to nahřátí prsou pred kojenim a vypit hrnek teplyho caje tesne pred kojenim. Ono se to mliko spusti a Beatka to nebude muset tahat a nauci se. Ja fakt nemam noc proti UM, jen skoda to vzdat po dvou dnech a mela bys to kojeni i jednodussi pak doma
Mikulas se narodil 4070g a po dvou dnech mel necelych 3 a pul kila, nechteli nas pustit domu
Nahrivala jsem, pila caje, zaclo to tect, on zacal pit a dobry.
@kambalaka já bych to kojení nevzdávala, ale je fakt důležité přes zimu stříkačku a ne ji dát flašku, to je pak jasné.
Zítra konečně domů, jsem zvědavá jaká bude první noc a přivítání s Hugem ♥️
@Ssfr85 moc moc gratuluji, úžasná zpráva
doufám, že tady ještě ve skupině budeme až se narodí ![]()
Tak dostala Nutrilon. Dali ji zatím jen 15ml, tak snad trosku bude spokojená. Já teda cely den ani nezavrela oci. Bea spala tak 2× po hodině a zbytek prořvala - ta má výdrž teda. Pak přišli naši s Hugem a ten to tady taky celý prořval - no úžasný, takže návštěva o ničem a museli za chvíli zase jít, protože tu udělali obe moje děti takový humbuk, ze nám to až bylo blbý vůči ostatním 🙈 🙄 no to bude veselý.
@Janinac23 já myslím, ze tu budeme
když jsme tu už cca 27 měsíců.. ![]()
@kambalaka tak jak bude malá napapana, tak bude spinkat..
a Hugo, když bude doma ve svém, taky bude v pohodě.. Ted byl v neznámém prostředí, tak se mu to tak nelíbilo.. ![]()
Ale to kojení bych taky zkoušela, uz jen ze svého pohodlí..
je fakt, ze ty mas flašky zabehle.. Ja bych nevěděla co s tím a co dřív, jak jsem pohodlná s kojením.. ![]()
@Ssfr85 moc moc gratuluju a budu držet palce! ![]()
@kambalaka chápu, že s dvouma dětma to bude náročný, ale nevzdávej to! Rovnou Ti ale poradim, že kloboučky jsou úplně na prd, kór jestli je Bea zesláblá. Ella to přes ně vůbec nevytáhla. Zkus kojit vleže a nějak jí tam tu bradavku prostě narvat 🤣
@Ssfr85 no já doufám, že tu budeme
a víš co, těším se až tady budeme všichni očekávat, kdy se narodí, stejně jak teď jsme čekali na Beatku 🙂
@Nikča2020 já u prvního měla košíčky a zachránily mi kojení. Ale bez nich je to teda o tisíc procent lepší, to se mi poštěstilo u druhého 🙂
@kambalaka drž se, doma si to všechno sedne a bude dobře
Určitě to zvládneš, musíš kvůli dětem ![]()
Tak nás nakonec pustí až zítra 🙈 Bea má novorozeneckou žloutenku a musela pod modré světlo do zítřka 🙈
@kambalaka jeee,to mě mrzí. To už ses určitě moc těšila. A co kojení, jde to nějak už? Odpocivej co to jde!
@kambalaka jéje, tak ještě si aspoň den trochu odpočineš, pak už se nezastavíš 😅
My jsme teď pár dní na chatě a Ell tu vstává kolem 6, před 6. Už jsem dala deky přes okno, v pokoji je fakt celkem tma a ona se i tak vzbudí, tak už nevim co s tim 🤣 dnes jedeme na oběd, bratránek udělal poslední státnici a je z něj MUDr., tak jedem slavit 😁 dala jsem jí v půl 11 spát aby nebyla protivná. Tak třeba bude zítra spát dýl, když bude mít odpoledne delší časový úsek bez spánku 🙏🏻
@Janinac23 nene, nejde. Bea prso odmítá. A když už ho chytí, tak jen dudlá a netahá (stejná jako její brácha). Navíc je teď Bea pid modrým světlem do zítřka a nemám ji u sebe. Můžu se samozřejmě na ni kdykoliv chodit koukat, ale je v péči sestřiček, takže už ani nepřikládám. Ale odsaju do úlevy, když je třeba (a to jí pak dají vypít, když nastřádám na dávku). Jinak je na Nutrilonu.
@kambalaka to je takové malé koťátko, úplně bych si ji pochovala ♥️ a pak zase vrátila 😀
No, tak na druhou stranu ono je i v něčem jednodušší dát umělé, třeba pak bude i lépe spát a nevstávat tak často…vše má pro i proti😉 já bych ještě zkoušela, ale je to na tobě co je ti pohodlnější a hlavně co malá. To jí to mléko dávají s tou speciální savičkou, co se dává, když se kojí?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat