TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6707
11.6.23 10:49

@kambalaka tak ja doma taky jedno baleni vždycky měla, kdyby náhodou něco..

• načítám...
2087
11.6.23 11:13

@kambalaka úplně mě vracíš myšlenkami zpět do porodnice😀 je krásná, užívej si kočičku ♥️

• načítám...
459
11.6.23 12:24

@kambalaka To je princezna :srdce:. Já přihodím osobní zkušenost - naše malá proplakala celé dny, co jsme byly spolu v porodnici. Prsa mi spíš jen dudlala, myslím, že měla hlad. Pořádně jsem začala kojit až doma. Je to samozřejmě na Tobě, jen já kdybych soudila podle toho našeho pobytu v porodnici, tak bych určitě nekojila. Držím palce, ať vám to hlavně oběma vyhovuje, ať tak či tak… Jinak jak jsi tady řešila v minulosti tu „menstruaci“ u holčiček, naše malá měla v mém šestinedělí takový krvavý výtok, dle pediatra je to časté a běžné, mají na to vliv hormony od matky.

A jak vlastně probíhal odchod Huga od Tebe z porodnice? Bylo to hodně srdcervoucí? Jak jsi to zvládala ještě po tom hormonálním koktejlu po porodu? :)

• načítám...
459
11.6.23 12:28

Holky jak děti oblékáte na ven a na noc na spaní v tomhle počasí? Naše malá má teď potničky, přitom mi přijde, že jí nějak zvlášť nenabaluju.. Bodýčko s krátkým, leginy nebo kraťasy, na noc jen bodýčko s krátkým.. Sháním teda body s tlustými ramínky na noc, ale nějak němůžu nikde sehnat. A na písek dáváte ponožky a sandálky (botičky)? Já posledně potkala mimi na písku úplně bez bot, to jsem koukala, přitom byl písek docela rozpálenej.. 8o.

• načítám...
459
11.6.23 12:35

Jinak naše malá je teda pěkná čertice, je k nezastavení a k neutahání… Jakmile nejsme dvakrát denně venku a nevylítá se, večer běhá po bytě jako tryskomyš a nechce jít spát. Po kom tohle má, to teda fakt nevím :dance: :lol:. Uvažovala jsem, že bychom začaly chodit někam na cvíčo, ale u nás je všechno hned obsazené 8o, evidentně jsou teď tyhle kroužky pro mrňousky hodně oblíbené. Kam vlastně s dětmi chodíte a jak často? Někde na emiminu jsem zahlédla diskuzi, kolik kroužků je na roční dítě moc nebo málo.. Upřímně u nás si nějaké pravidelné docházení na kroužek nedokážu představit. Sice máme jakýs takýs režim, ale ani já, ani malá nemáme úplně rády takové to, že na určitou hodinu prostě za každou cenu, i kdyby čert na koze jezdil, musíme být na určitém místě.. I když se domlouvám s kamarádkami na setkání, vždycky říkáme, že se potkáme plus minul půl hodina tam a tam.. Někdy je ten rozdíl i hodinový :lol:. Nechci stresovat malou ani sebe… prostě vyrazíme ven a jdeme „za nosem“ objevovat svět, což nám vyhovuje momentálně oběma.

• načítám...
1738
11.6.23 14:06

@Sissela presne jako moje dite, tak da tak 4 km denne. Jen je hrozne ze strasne nesturkturovane a pak ji kolikrat boli nozicky nechce jit. A taky ze se tu uplne nedak am jit a mam pred barakem vlakove nadrazi. :nevim: doufam, ze mi brz uzraje na udrazedlo.

ukazte co mate za odrazedla?

• načítám...
7611
11.6.23 17:16

@Sissela jo, Bea měla už v porodnici trochu krvavý výtok 🙂
Jinak co se týče návštěv Huga v porodnici: Doma to zvládal s tatínkem nebo s mými rodiči naprosto skvěle. Jakmile jsme ale dali videohovor, tak plakal a mně to lámalo srdce. Byli 3× na návštěvě. První návštěva: přišel s manželem, podíval se na mě a tisknul se k manželovi - já to obrečela. Nicméně po chvilce už pochopil, ze jsem maminka a uz to bylo v pohodě a dělal tam kraviny 🙂 druhá návštěva s mými rodiči: katastrofa. Jakmile vlezli do porodnice, rozbrečel se, chytil úplně hysterickej amok, sápal se tu po mně, nechtel me pustit a za celou dobu jsme ho nebyli schopni uklidnit, takže asi po 15ti minutách museli odejít. Třetí návštěva: s manželem - naprosto stejné. Jakmile vešli do porodnice, uplnej hysterák, nemohl se ode mě odtrhnout, krokodýlí slzy a tropil tady takové scény, ze s nim manzel musel do 10ti minut odejít. Takže já každou návštěvu obrečela a jsem ráda, že nás dneska pustili domů. 🙏 Hugo doma usnul strašně tvrdě - manzel byl s nim venku celé dopoledne a on úplně odpadl při prebalovani po obědě, tak ho jen dal do postele a rychle pro mě zajel (já uz byla s Beou nachystaná) a za 20 minut jsme byli doma. Hugo si toho ani nevšiml, chrněl 3 hodiny 😁 jo a to manzel ještě zapomněl vzít s sebou autosedacku 🙈 jsem ho sprdla, na co myslí? Jesteze bydlíme skoro za rohem, takže jsme jeli a já měla Beu na ruce 🙈 😁 no jako prvorodička bych si to nelajzla

• načítám...
6707
11.6.23 19:10

@Sissela taky tak, kratasy body s krátkým nebo tričko nebo overalek krátký, na spaní má dlouhý pyzamo, máme tu chladno, ja jsem i přikrytá…ale Mareček nechce a má taky venku ponožky a sandalky, když je hodně teplo, nemá na zahradě nic ;)

• načítám...
6707
11.6.23 19:13

@Sissela tak my chodíme cvičit od mimina, jednou týdne cvičení s dětmi dopo a jednou týdne chodím ja cvičit a děti tam mají koutek a tak nějak jsou tam s nami, ale už si tam i vyhraje takže tu necelou hodinu si zacvicim..ale musíme mít porad program ráno i odpoledne, Mareček se doma hrozne nudí..pak chodíme hodně na návštěvy nebo někdo sem a teď když je hezky, tak zahrada nebo hřiště ;) stridame to

• načítám...
6707
11.6.23 19:29

@kambalaka ja bych teda nikdy nenechala Marecka samotného a ani bych nejela bez sedačky..ja ho nenechám ani v autě minutu, i když jdu jen pro parkovací lístek, tak ho beru sebou..a teda myslela jsem, ze z porodnice bez autosedačky ani nepustí :think:

• načítám...
2087
11.6.23 20:29

@kambalaka :D dobře to Hugo zapíchl na prebalovaku 😀 možná, že jak už jsi s břichem tolik nemohla a třeba jste jezdili více v kočárku nebo venku na pohodu, tak se tak neunavil. Třeba bude i v noci dobře a dlouho spát. A jak kouká na Beatku, vnímá že je nový člen rodiny?
Jako já v autě chvíli dítě klidně nechám (když není teplo a ne na slunci samozřejmě), třeba když tankuju nebo ten parkovací lístek…ale že bych teda nechala doma dítě samotné, to bych si nelajzla, asi by mě to ani nenapadlo…ale hlavně, že to prospal.

• načítám...
2087
11.6.23 20:33

Jinak holky, já jsem teď z těch období děti tak nadšená, za celou dobu, tak dobře nebylo. Jezdíme na kolech, užíváme zahrady, venku… prostě paráda ♥️ čekám co se brzo semele, takhle nadšená určitě dlouho nebudu 😀 ale aby nebylo jen růžově, tak včera jsem jela delší trasu na kole a 3 km před domem malá spustila, že jsem musela zavolat chlapovi, ať pro ni přijede 😀 teď nam trochu začíná období logopedie, očkování mmr, další oční…
Co vy, jaké máte období? Užíváte venku, výlety atd?

• načítám...
2087
11.6.23 20:34

@Petrussee tak oni v nemocnici asi ani neví, jestli to dítě jede dom autem, kočárem…

• načítám...
3961
11.6.23 20:50

@Sissela Mam to stejne s tim chozenim ven. Vyrazime kdyz se nam chce, nekdy se jen toulame, kam nas nohy nesou, nekdy jdeme na hriste, kde vetsinou potkame kamaradku aniz bychom se domlouvaly. Odpoledne vyzvedneme starsiho brachu ze skoly a vetsinou jdeme rovnou na hriste/do parku s nejakym spoluzakem. Krouzkama se ted vubec nechci zatezovat, deti v tomhle veku je nepotrebuji.

• načítám...
3961
11.6.23 20:53

@kambalaka To byla nezapomenutelna cesta z porodnice :D Hlavne ze jste v poradku doma :srdce: A ja teda obcas necham spici dite 10 minut doma.. A vypada to dobre s tim kojenim! Drzim palce at se Beatka poradne chytne, fakt bys to mela i jednodussi :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100