Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@wendelina30 Na ležení na břiše zapomeň, protože budeš mít nalitý kojící prsa! ![]()
@kambalaka Předem odsávačku nepořizuj, nevíš jestli ji budeš potřebovat a kdyžtak ji seženeš hned. Používala jsem chvíli tu ruční, když jsem měla málo mlíka a chtěla jsem podpořit laktaci a na to úplně stačila.
@wendelina30 oooo jak ja Ti rozumim🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼Zacala jsem se protahovat na mici a reknu Ti, ze mi to na te me kycle fakt pomaha.4.noc spim🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼.Prokrouzim si panev a protahnu obe nohy az da se rici u tech noh do bolesti a opravdu mi to pomaha, nebo alespon se to tak tvari🙏🏼.Holky, ja se strasne tesim, az se vyvalim na bricho a na zada a na vsechnoooo ![]()
@Peťulka39 já nemůžu spát na zádech od začátku druhého trimestru 🙈 nejdřív mě začaly z toho brnět nohy a teď když si lehnu na záda, tak se mi špatně dýchá. No o ležení na břiše ani nemluvím, to už nejde vůbec. Takže jen levý nebo pravý bok a i tak mi to malej často nedovolí a má svoji hlavu 😁
@kambalaka Jsem na tom stejne,naprosto.Ja defacto skoro od te doby co mi zacalo rust brisko mohu jen na levem boku jinak je mi desne zle.Na zadech na omdleni a pravem boku taktez. Holky ja mam posledni dobou hrozne sny🤦🏽♀️,taky to tak mate? Same pi…. jako, ale az me to kolikrat desi
.
Holky, tak včera jsem v klidovém režimu připravila poslední věci a jako „odměnu“ za porušení jsem večer dostala kontrakce. No tak už ležím taky na kapackach
V noci mi moc doktorka neřekla, tak vím prd ![]()
@wendelina30 chudakuuuu,v kolikatem ze jsi tydnu? Ja v tom mam hokej
…moooc drzim paleckyyy ![]()
@Peťulka39 Dneska 34+2. Kdybych fakt nakonec začala rodit, tak mě musí převážet do jiné porodnice
Tady u nás se rodí asi až od 36tt ![]()
@wendelina30 zmaknete toooo, mimisek se jeste krasne dopece a za chvilku uz budeme spolu
.Moooc drzim palecky, at vydrzi v brisku co nejdele.
Ja kdyz to tak ctu, tak my jsme skupina…skoro vsichni na kemis
…no jine to nebude, patri to k tomu…to finale je nadherny, ale zaroven nejnarocnejsi
.
@Peťulka39 Děkujeme
No teď tu byl primář na vizitu a prohlásil, že jsem tuhá jak veka, tak mě budou tlumit a tlumit ![]()
@wendelina30 to je prirovnani😂 😂 😂 👍🏽 👍🏽 👍🏽Pockej, ve finale Te za 2.tydny pusti domu, ze uz muzes rodit a budes jeste prenaset. Takhle jsem to mela ja u prvniho tehu😘A ve finale me vyvolavaly.
Vcera mi na UTZ 30tt bylo receno, ze plod (vcetne hlavicky) je mensi 1-2tydny dozadu. Pry to nemusi znamenat nic, jen, ze to je male miminko, prestala jsem pribirat na vaze. Nekdo zkusenost? ![]()
@wendelina30 No neblázni! Moc ti drzim palce, at se to jeste nerozjede! Tvrda jak veka je dobry ![]()
@wendelina30 taky ležím od včera od 15h na kapackach, měla jsem bolesti, a hned co mě doktorka vyšetřila a zjistila že malej je hlavičkou strašně natlačeny už dolů a čípek snad 1cm okamžitě kapacky magnesia
je to tu hrozná nuda ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat