TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
58
16.10.21 14:05

Tak holky já nevím co to se mnou dneska je, ale od probuzení mi je nějak divně. Balila jsem akorát tašku do porodnice když mě začalo bolet břicho tak jsem si šla sednou. Teď už tak 2hodiny pozoruji občas tvrdnutí břicha nijak zvlášť to nebolí ale poznám že je něco jinak. Vnitřní pocit mi říká že se něco děje :nevim: tak si říkám jestli se jet nechat zkontrolovat nebo počkat co bude dál. :nevim:

• načítám...
1479
16.10.21 14:39

@Eny176 Ahojky, kolikátý týden jsi? Já mám od včerejška právě nařízený klidový režim kvůli tvrdnutí břicha. Trošku mi pomáhá hořčík a kdyby se to ještě zhoršilo, tak mám nachystaný levandulový olej, že budu mazat.
Ale jak máš nějaký divný pocit, že je něco jinak nebo špatně, tak určitě zkus pohotovost. V těhotenství je prý intuice důležitá. Taky bych jela, kdyby se mi teď něco nezdálo

• načítám...
58
16.10.21 14:44

@wendelina30 Ahoj, teprve 34tt ve čtvrtek v poradně mi byl taky nařízen klidový režim nález CS 4 a hlavička prý hodně naléhá mám počítat s předčasným porodem. Ale teď je ještě moc brzy aby šel ven. Počkám do večera až se vrátí chlap z práce a kdyžtak se otočíme za ten klid nic nedám. Jsem prvorodička tak mě děsí jakákoliv změna :lol:

• načítám...
1479
16.10.21 14:49

@Eny176 Tak to jsme stejně, já dnes končím 34tt. Čípek mi doktor nekontroloval, tak to nevím, v jakém je stavu :zed: Možná už tyto pocity k tomuto týdnu patří :nevim: Já jsem taky prvorodička, tak nevím, co od toho čekat :lol: Hlavně už dneska odpočívej, třeba se ti udělá do večera líp :hug:

• načítám...
182
16.10.21 16:08

@Eny176 určitě jeď, aspoň pro svůj klid :andel: mě naléhá hlavička už teď ve 29tt a CS 1 takže mám taky docela vítr protože mám denodenne tlak na spodek :nevim: dej nám pak vědět hlavně :srdce:

• načítám...
58
16.10.21 17:10

Tak už z pohotovosti doma. Než jsme odjeli začalo mě velké píchání do podbřišku jak kdyby mě někdo dolů zapíchl nůž :zed: Doktorka mi zase jen nařídila klid pořád se zkracuje čípek malej je už hodně nízko proto ty bolesti. Porodní cesty jsou už prý měkké a připravené :nevim: Kdyby se to nezlepšilo mám přijet a nechají si mě tam až do porodu. Ještě je potřeba aspoň 3týdny aby zůstal v bříšku, ale už se mu chce asi na svět :D

• načítám...
182
16.10.21 18:18

@Eny176 tak šup nohy k sobě a držet :mrgreen: :mrgreen: mě se pro změnu skripl nerv sedací takže tahám nohu zasebou a přemýšlím jestli taky nenavstivim pohotovost, bolí to jako blázen

• načítám...
1479
16.10.21 18:31

@Eny176 Tak odpočívat a domlouvat prckovi, že má ještě čas :) Důležité je, že na pohotovosti bylo vše ok :hug:

• načítám...
7611
16.10.21 21:27

Holky, taky se vám stává, ze vás někdo vidí třeba po delší době z rodiny a hned vám šahá na břicho? Takový to: “ahoooj, no ty už máš bříško” a hnedka na něj sahá, aby se mě zeptal, docela mi to je nepříjemný. A když to řeknu, že mi to nepřipadá normální, tak se ještě cítí dotčeni, že nechápou proč… 🙈stává se vám to taky? Jak se v takové chvíli chováte? Připadám si, jako by moje břicho bylo jakýmsi magnetem…

• načítám...
1479
16.10.21 22:05

@kambalaka Já měla ještě nedávno takové menší břicho, tak to asi tak nikoho nelákalo :lol: :lol: Ale teď mi vyskočil takový buben, že si občas chce někdo sáhnout :lol: Ale zatím se všichni zeptali, jestli si třeba můžou pohladit bříško. Akorát teda mamka mi vždycky hmátne na břicho a ještě malému oznámí, že přišla babička :zed: :lol:

• načítám...
7611
16.10.21 22:11

@wendelina30 takhle ke mně přišel můj strejda a než jsem se stačila nadát, už měl ruce na mým břiše 🙈 a to není jedinej, vadí mi to, hrozne, jako by bylo moje břicho veřejný majetek

• načítám...
1479
16.10.21 22:18

@kambalaka To by mi určitě taky vadilo. Ještě navíc od chlapa.. :zed: A počkej, až se bude blížit termín porodu a přijdou ještě s tou otravnou otázkou „a už to bude?“ nebo „ještě nic?“ :zed: :lol:

• načítám...
7611
16.10.21 22:25

@wendelina30 mně stačily otázky před otehotnenim. To bylo: A vy nechcete? Neměli byste už začít na tom pracovat? Přitom my se o miminko snažili několik let 🙈 pak už to byly otázky typu: A furt ještě nic? No to mě taky dostávalo 🙈

• načítám...
1479
16.10.21 22:38

@kambalaka To taky na psychice moc nepřidá. Nám to taky trvalo delší dobu. Já 2019 i 2020 potratila. Naštěstí se k tomu moc nikdo nevyjadřoval. Dostat nějakou takovou otázku, tak mě to úplně rozhodí

• načítám...
7611
16.10.21 22:47

@wendelina30 bylo to těžké období, povedlo se nám až 5.umělé oplodnění 🙏 teď nás čeká první vymodlené miminko 🙏 a to víš, že otázky od lidí neprestaly 😁 teď to jsou otázky typu: “Ze jste si to naplánovali takhle na prosinec, to nebude mít s Vánocemi moc dobré slavit narozeniny” 😁 Jenomže člověk si tohle prostě nenaplánuje a kdyz se mu tolik let nedaří, tak je rád za jakýkoliv měsíc… ale vysvětlujte to ostatním 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100