TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
32
12.10.21 09:52

@motivi dám vědět..uvidim co řekne po tel doktor

• načítám...
motivi
12.10.21 12:39

Mne měřil vnitřním UZ kolem 26tt. Jinak mě rukou nevystetroval a ani to nema v plánu. Říkal ze od 30tt to je už nic neříkající a u každého se zkracuje a měkne jinak. Má to smysl prý jen když se objevi nějaké problémy jako časté tvrdnuti nad určitou normu, krváceni, výtok na základě nějaké infekce atd.
Takže se tím nestresuju :palec:
Já teda teď občas bolest jak před Ms, bolest beder a možná občas nějaké tvrdnuti to si ale nejsem úplně jistá jestli to je fakt tvrdnuti nebo ze se tam mimco natočí na jednu stranu 🤷‍♀️tím ze sme tomu porodu bliz tak sem z toho víc nervózní než třeba před měsícem :lol: ale vždycky to hned přešlo takže se snažím neplasit. Břicho mě bolí vpodstatě od začátku tehotenstvi takže to už moc člověka neprekvapuje :lol:

• Upravit
32
12.10.21 13:49

@motivi Tak jsem volala a jen mi řekl že pokud to do dvou dnů neustoupí mám přijet. Fakt je ten že mne začal průjem, mám pocit na zvracení a bolesti zad ale zada bolí chvilku pak zas ne. Jen to břicho bolí fest

• načítám...
58
12.10.21 14:37

Ahoj holky dnes jsem byla na 3.screeningu podle menstruace jsem 32+3 z UZ v 13tt vím že byl o týden mladší. Tentokrát odpovídá 33+4 (těhotenská cukrovka). Který týden mám tedy brát jako aktuální.? Mám v tom teď docela zmatek :zed: Termín porodu podle MS 4.12. z prvního screeningu 11.12. dnes mi doktor řekl že by počítal spíš v listopadu tak už nevím :lol: Váhový odhad 2262g :zed:

• načítám...
1479
12.10.21 14:49

@Eny176 Ahojky, platí ten z prvního screeningu. Ptala jsem se na to doktora, protože mi ty termíny taky měnil. Ale prý je vždy nejpřesnější ten z toho screeningu. Teď už jsou tam velké odchylky v měření a není to přesné. Rozdíl v odhadu teď může být až 0,5kg. Malý byl pořád o týden větší a teď na tom 3. screeningu zase o něco menší

• načítám...
58
12.10.21 14:58

@wendelina30 Jee tak to moc děkuji. Ti moji doktoři nejsou schopný se nějak dohodnout na hlavní screeningy chodím k jinému lékaři a ten mi stále tvrdí že všechno odpovídá podle MS a neví proč se mi měnil termín porodu. Ale budu to tedy brát podle prvního screeningu. Stejně termín je jen orientační a uvidíme kdy se rozhodne narodit :lol:

• načítám...
motivi
12.10.21 15:34

@Zdeňka28 no tak uvidis..když se ti něco nebude zdát tak bych jela ale hned a nečekala dva dny ;) ať je ta bolest menší a menší :kytka:

• Upravit
218
12.10.21 16:41

Holky tak si musim zase postezovat😅 Aby toho nebylo malo tak jeste musim jet zitra do fakultky na trhani 8micky. Ve ctvrtek mam mit kontrolni ultrazvuk takze me zas domu urcite nepusti🙄 😅
Akorat se mi teda do toho zubu moc nechce. Moje zubarka rikala ze co tak vi tak muzu od bolesti jen paralen a ze dost pomaha to ledovat.. A vim ze kdyz jsem byla trhat 8micku na zacatku tehotenstvi(jeste jsem nevedela ze jsem tehotna) tak mi pomohl od bolesti jedine aulin🥺 Asi s tim nemate zadna zkusenosti v tehotenstvi ze?😞 Ja bych s tim pockala az po porodu, ale uz 3ti den me z toho boli pul pusy

• načítám...
1479
12.10.21 17:50

@Monika-121 Já nemám zkušenosti s trháním v těhotenství, ale mám už vytržené všechny 4 a pusa mě pak bolela jen po tom prvním trhání. To jsem pak trpěla hodně a měla hrůzu z trhání těch dalších tří. No ale byla jsem překvapená, že se žádná bolest u těch dalších nedostavila :nevim: Jinak v tom třetím trimestru asi fakt jen ten paralen :(

• načítám...
3961
12.10.21 17:54

@Monika-121 Fuj trhani osmicky takhle v tehotenstvi?! A ktera to je - dolni nebo horni? Dolni me bolely hodne, ale horni skoro vubec.

• načítám...
218
12.10.21 18:48

@Bjetuš Bohuzel :/ Kdyby to tak nebolelo tak se na to ted vykaslu. Ale tresti mi kvuli tomu i hrozne hlava a pomalu nespim. A kazdej den do sebe cpat paralen taky nechci :/
No a bude to ta horni. Jako vim ze se mi pak urcite ulevi, ale ja jsem posranek a hrozne se bojim te bolesti😅

• načítám...
3961
12.10.21 19:07

@Monika-121 Nedivim se! Trhani osmicek je proste hnusny. Ale ocividne to nepocka a jestli je to horni, tak to bude ok! Urcite to bude mensi bolest a rychlejc prejde, nez co prozivas ted.

• načítám...
7611
12.10.21 20:36

@Eny176 v porodnici po tobě budou chtít výsledky hlavně z 1.screeningu. A podle tohoto termínu se jede. Já taky mám mimčo pokaždé jinak staré, ale to měření je jen orientační. Já taky z 1.screeningu mám termín 30.12. a z 2.screeningu 4.1. Na 3.screening teprve půjdu, ale určitě mi tam řeknou taky úplně jiné datum. Všichni ale vychází z 1.screeningu.

• načítám...
3961
13.10.21 12:21

@Eny176 To ti ty terminy pekne litaj, netusila jsem, ze muzou byt takovyhle rozdily. Mne se od zacatku shoduje termin podle ms a podle ultrazvuku a uz to nijak nemenil. Ale chodim jen k jednomu dr, ten mi dela i screeningy.

• načítám...
3961
13.10.21 12:27

Holky, jak nas vsude mozne vsechno boli.. Jsem 30+3, dnes jsem byla na kontrole a delal mi i 3.screening. Vsechno mam podle doktora v poradku, vsechny ty bolesti a stavy jsou normalni. Telo uz se proste pomalu pripravuje.
Ja jsem tam dneska dokonce malem omdlela vleže :D Jak delal ten screening a lezela jsem dlouho na zadech, tak me najednou zacaly brnet nohy, silenej tlak na páteř, polejval me pot.. no pekny.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100