Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky jdu se poradit, už cca 14 dní mě svědí nohy, ruce, hlava, teď se přidal i krk, nepomáhá vůbec nic, zjistila jsem že by se mohlo jednat i o špatnou funkci jater, mám totiž i hrozně tmavou moč, v pondělí si zavolám radši na gyndu kvůli tomu, máte některá zkušenost? ![]()
@Denča96 Ahojky, v těhu kůže občas víc svědí. Ale taky to může být příznak cholestazy. Měla moje nej kámoška a brala léky a pak jí vyvolávali porod dřív kvůli tomu. Určitě se poraď s doktorem
Holky prosim vas jaka velikost puncochacku atd? Radsi 56 nebo uz brat radsi 62?
A uz mam za sebou kontrolni vysetreni.. delali mi ho az dnes.
A po vcerejsim chozeni u doktora mam cipek zase 13mm a nalevku😞
@Denča96 Urcite si zajdi na gyndu co nejdříve, taky jsem o tom četla a je dobre to rychle řešit.
@Monika-121 to mě mrzí, hodně odpočívej ikdyz se to lehko řekne, takhle vtipná se snažila být naposledy moje Dr.
![]()
@Denča96 No lezim v nemocnici, takze mi ani nic jineho nez lezet nezbyva😂
@Denča96 No prosimtě co sis to zas vymyslela?! Fakt toho vyžíráš dost.. Ale neporadim, svědění mě nepotkalo ani jsem o něm neslyšela.
@Monika-121 Ja teda pro novorozene puncochace neplanuju pouzivat. Takovy neprakticky ho do nich soukat. Poridim hlavne bodycka a ty celooverálky - nejlíp na zip. Na ven ho soupnu jeste do teplyho o overalku a fusaku. Preferuju rychlost oblekani a pohodli promini ![]()
Já jsem brala spíše 56, většina mi řekla, co už mají děti, ze první 3 měsíce měli tuhle velikost
, takže mám 56, pak 62 a uvidím jak bude veliký ![]()
@Monika-121 Já mám 56 i 62. Ale třeba ty z HM jsou v 62 přímo obří
Pokud nebude obřík, tak v tom bude plavat
@wendelina30 na to hmko pozor, to mi říkala i kamarádka, ze jsou větší u krku a mají delší rukávy a nesedí ![]()
@Petrussee To fakt souhlasí. Já objednávám nejvíc přes internet a někdy se divím, co přijde
Objednala jsem svetřík z HM vel.68 a přijde mi, že ho možná bude mít i první školní den ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat