TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
32
10.10.21 20:53

To mne uz os včerejška bolí v podbřišku jako při menzes, někdy víc někdy míň ale permanentně celý den Jsem dnes 32+1tt.. Na kontrole jsem byla 5.10 a bylo vše v pořádku čipek nebyl otevřeny ani se nezkratil jen byl polotuhy. Tak si říkám zda mám nebo nemám raději volat na gyndu a optat se.. Nechci vypadat jako hysterka ačkoliv si tak připadám

• načítám...
7611
10.10.21 20:57

@Zdeňka28 taky mě občas zabolí břicho jako na MS, ale po chvíli to zase přejde. Říkám si, ze je to asi normální, ale jsem zatím 29tt.

• načítám...
32
10.10.21 21:08

@kambalaka mne to netrapilo až teď od včerejšího dopoledne a buď to nebere na síle nebo ne

• načítám...
1479
10.10.21 21:40

@motivi Já panikařila v pátek.. Byla jsem s kámoškou na kávu a cestou domu mi začaly hrozné křeče a ztvrdlo břicho, že jsem nemohla skoro chodit.. No prostě panika.. Pak jsem si připadala jak blbec, protože mi zřejmě nesedla ta káva a bylo to od střev :zed: Vůbec si nedokážu představit, jak bude ten začínající porod vypadat :think:

• načítám...
motivi
10.10.21 22:26

@wendelina30 jooo já sem zabetovana jak.. :lol: takže mě taky kolikrát chytne břicho a pak zjistím ze to sou plyny :lol: :lol:
Dneska mě ale tak divne tlačí všechno. A v pupíku mě táhne a to je teda nepříjemný

• Upravit
1479
11.10.21 08:26

@motivi Ten tlak v tom pupíku jsem měla asi 2×. Přišlo mi, že to asi dělá malý, jak se tam hýbe. V té době mi totiž dělal boule právě v okolí toho pupíku

• načítám...
211
11.10.21 22:44

@Zdeňka28 Taky mam od vcera stejne boleni podbrisku, taky jsem 32tt, ale po dnesni kontrole mam cipek 2,5 cm 😄

• načítám...
32
12.10.21 01:21

@Jen.Jesterka já měla naposledy skoro 5 cm ale už je to měsíc a něco.. břicho mne stále bolí, malej je moc akční a navíc mne šílené bere bederní část nemohla jsem vůbec usnout celou noc. A dnes mám očividně stejný problém.. Ráno tam je už můj OG tak mu zavolám a optam se co a jak..

• načítám...
motivi
12.10.21 07:28

@Zdeňka28 joo bedra mě taky berou no 🙄 občas podbrisek jak při MS.. což tak nějak mívám cele tehotenstvi ale jak je člověk tomu porodu bliz tak z toho víc panikari aby to už vážně nebylo ono mi přijde 🤷‍♀️
Dej vědět jak si dopadla ☺️️

• Upravit
7611
12.10.21 08:06

Holky a jak víte, kolik cm má váš čípek? To běžně na gyndě kontrolují? Já jsem 29tt a čípek mi zatím ještě nekontroloval 8o dělá vždy jen takový rychlý UTZ :nevim:

• načítám...
1479
12.10.21 08:12

@kambalaka Mám stejný dotaz. 34tt a nikdy doktor čípek nezmínil :nevim: Jen dělá utz

• načítám...
875
12.10.21 08:22

@kambalaka mně to taky udivuje. Já vnitřní vyšetření neměla ani jedno (a pokud bude vše ok tak ani mít nebudu), a cervikometrie je navíc od nějakého 28tt absolutně neprůkazná protože každé ženě se čípek zkracuje (a zas roste) úplně individuálně a o tom kdy bude porod nic neříká. Klidně může být čípek 5 cm a za dvě hodiny dítě na světě, stejně jako dva měsíce 0,5cm, a nic to neznamená… :nevim:

• načítám...
6707
12.10.21 08:33

@kambalaka nekontroluje, ani jednou

• načítám...
218
12.10.21 09:35

@kambalaka Me to moje gyndarka kontrolovala kazdou prohlidku snad.

• načítám...
211
12.10.21 09:46

@kambalaka Me kontroluje cipek na kazde kontrole, zrcatkem a pak spodem ultrazvukem. Nikdy jsem to neodmitla, ale urcite to neni podstatne, protoze ja ho mam pokazde jinak dlouhy a jak pise @Latty v tak vysokem stadiu tehotenstvi je to neprukazne, protoze cipek se zkracuje posupne, telo se pripravuje na porod. To jsem rikala i memu gyndari, ze 2,5 je porad dobre, no napsal mi samozrejme vysoke mnozstvi magneska (z lekarny, co ma nula nula vstrebatelnost) a progrsteron cipky, ale jde videt, ze tohle vsechno dela jen aby on sam byl kryty kdyby neco. Ale bylo by super, kdyby zenskym treba do nejakeho 36tt nerikali ani delku cipku, vahovy odhad miminka nebo jestli je nebo neni hlavou dole, protoze to se muze kdykoliv zmenit😊

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100