Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Monika-121 Já brala utrouš do cca 14tt a taky jsem měla pocit, že je to tam takové měkké a poddajné
Čípek mi přišel taky měkký
Já to ale měla asi po tom utrogestanu takové „promazané“
Zaváděla jsem myslím 3× denně
@wendelina30 Prave ze doktorka mi rikala ze se nemam bat ze to je po tom utrogestanu vsechno takove uvolnene nebo to muze byt takove natekle, ale i tak me to vylekalo😅 no ve ctvrtek mam mit kontrolni vysetreni tak snad bude vsechno v pohode. Me se ta nalevka dela skoro po kazdym vetsim pohybu :/ Minuly tyden v pondeli jsem byla na pohotovosti kvuli zubu a to jsem chodila fakt minimalne, pak jsem celou dobu lezela a ve ctvrtek jsem tam mela zas vetsi nalevku ale cipek pry v poradku :/ tak snad uz se to ted zase srovnalo vsechno.
@Monika-121 Těžko říct, jestli bychom poznali přes spodek, že se to tam začíná připravovat na porod
Taky čekám první a nevím, co od toho čekat
![]()
@wendelina30 No budu doufat ze to bude v pohode a pusti me uz konecne domu😅 Zacinam tady z toho chytat celkem depku😅
@Monika-121 Kazdopadne to mozne je, manzel mi taky rika, ze jsem dole prostornejsiii
😂 🤦🏽♀️…ja to radeji nekontroluji😀
Kazdopadne moc drzim palce, setri se a hodne odpocivej ![]()
@Monika-121 chudaku,to me mrzi, ze Te nahnali do nemocnice.Me taky takhle zavreli u prvni dcery, ze uz budu rodit
…sla jsem na beznou kontrolu a uz tam zustala, na pokoj me vezli skoro na vozicku, abych uz nechodila, ale dosla jsem tam po svych.Me krom tvrdnuti bricha nic nebylo.No byly to nervy
.Lezela jsem na pokoji, kde uz holky skoro rodily nebo byly s nejakym problemem a ja prvorodicka naprosto vykulena
…ve finale me nastesti pustily domu a ja v zaveru jeste prenasela a porod mi vyvolavali🤦🏽♀️
.Proto jsem ted pri jakemkoliv tvrdnuti, bolesti apod vykulena a bojim se a vzdy rikam doktorovi, at me zkoukne i vevnitr, nebot mi dela utz jen pres brisko…takze ted uz vzdy mi dela oba.
Drzte se s miminkem, vse bude v poradku
![]()
@Monika-121 @Peťulka39 Holky, já se teď úplně bojím zjišťovat, co tam dole vlastně mám
Jinak já poslední dny na sobě taky pozoruju tvrdnutí břicha. Nebolí to, nic zvláštního necítím, ale když si na něj sáhnu, tak je jak šutr
Musíme doufat, že tam prďolové zůstanou aspoň do toho 37tt ![]()
@Peťulka39 Ve ctvrtek to bude 5 tydnu co tu jsem. Predtim jsem tu byla 2 tydny, pak 3 dny doma a na kontrole me moje gyndarka poslala hned do nemocnice. Jenze to bylo tim ze jsem sla na vysetreni na tu cukrovku a jeste k tomu pesky (mam to 10min od baraku). No a tady se vlastne stalo neco podobneho.. jak uz jsem psala to s tim zubarem. Doktorka s primarem uz mluvi o tom ze kdyz to bude na ctvrtecnim ultrazvuku dobre, mohla bych jit domu. Ale na ctvrtek mam toho zubare, bojim se ze moje gyndarka si me zase objedna hrozne brzo a posle me zase hned do nemocnice.. me prave ani netvrdne bricho a nemam zadne potize. Zacinam se bat toho ze si me tu minimalne do toho 34tt nechaji. Me by to takhle bylo asi mozna i jedno, ale ted ke me na pokoj davaji dost pofiderni lidi a necitim se tu s nema dobre.. a milionari tez nejsme abych si tu mohla zaplatit na celou dobu nadstandard. No budu se modlit za to ze pujdu co nejdrive domu, je to fakt prd :/
A dekuju moc, jsi hodna❤️️
@wendelina30 Hele nebyt tech prasku tak bych si tam taky radeji nezjistovala jak to tam dole vypada😀 Mi prijde ze me ty zmeny ted dost stesujou😂 A nebo to vsechno proste jen moc prozivam.. tezko rict😅
@Monika-121 Moni a co bylo se zubarem? Pripomen mi prosim?
Chudaku, takhle narocny a skoro cele tehu mimo domov, hlavne zdravicko a vse ostatni vydrzime🙏🏼Ono nam nic jineho nezbyde.
Me prave bricho boli z toho tvrdnuti, pomaha mi Magnosolv a do toho me desne brnej ruce a nohy…malej mi lezi asi na nejakym nervu, nebo to mam celkove od patere, jak jsem stale v jedne poloze na levem boku
Chjo ![]()
Mam dneska nejakou ponurov naladu, snad se z toho vyspim.Do toho me zacina bolet v krku, moc pekny
.
@wendelina30 🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼
Lepsi nic nezjistovat.Fakt,vse je o psychice.
Strach a predstavivost umi vzit za sve…take s tim bojuji ![]()
@Peťulka39 Minule pondeli me pousteli na propustku na pohotovost protoze me chytli zuby, ve ctvrtek mi delali vysetreni a cipek byl sice v poradku ale byla tam celkem velka nalevka :/ Nechapu ze se to vzdycky zhorsi tak hrozne rychle. Presne jak rikas.. je to narocne, pro me teda hlavne na psychiku.
Mmm chudaku, verim ze je to dost neprijemne. A treba lezet na zadech ti nevyhovuje?
Urcite jo, uvidis ze zitra bude lip❤️️
Obcas me taky prepadne depka.. a spanek mi na to vetsinou pomuze a taky sladke😅
Nachlazeni uz mam teda diky bohu za sebou. Hele tak se hlavne co nejdriv uzdrav a at je ti brzo lepe, drz se.
@Monika-121 dekuji,jsi moc hodna🙏🏼Na zadech nemohu, je mi pri teto poloze strasne slabo a tak jako divne, to same na pravem boku, proste mazec no
…a bude hur
.
Ty jo, zuby jsou previt, by clovek nerekl co vse mohou spustit. Moooc Ti drzim palecky💪 🤗…at je vse v poradku a pusti vas domu, s temi spolubydlicimi si to umim predstavit, clovek by byl nejradeji sam v takoveto chvili, pripadne kdyby alespon narazil na nekoho,,dobreho”s kym si normalne pokeca…jenze to se malokdy sejde.
@Monika-121 Taky jsem se koukala zrcadkem par dni zpet na spodek, jestli jsem se dobre oholila a rikam si, ze jak to tam asi vsechno naliha a zvetsuje se, tak to mam takove rozjete😅tak snad se mi pak svaly panve vrati rychle do normalu😄
@Peťulka39 To zas me se na zadech po chvili zacne blbe dejchat a jeste jak tu musim furt lezet se zadkem nahore tak to neni zadna hitparada😂 ale na prave boku se mi zase nejlip spi😅
A jinak ti mockrat dekuji.
Spolubydlici uz jsou pro dnesek asi vyresene. Vcera odesla jedna na reverz a dnes ta druha, tak si aspon chvili odpocinu😅 No a mluvila jsem s doktorkou a ta na me zkousela ze mi udelaji vysetreni az se vratim od zubare. Tak jsem rekla ze ty vysledky ale budou zase horsi a domu se zase nedostanu, tak to pry zkusi domluvit s primarem😂 ja se fakt s takovou dostanu domu nejdriv v listopadu.
@Jen.Jesterka Hele v to taky doufam😂 Nedokazu si predstavit ze by to tam melo takhle vypadat naporad😂
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat