TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1479
5.10.21 19:05

@Monika-121 Já brala utrouš do cca 14tt a taky jsem měla pocit, že je to tam takové měkké a poddajné :lol: Čípek mi přišel taky měkký :nevim: Já to ale měla asi po tom utrogestanu takové „promazané“ :lol: Zaváděla jsem myslím 3× denně

• načítám...
218
5.10.21 19:09

@wendelina30 Prave ze doktorka mi rikala ze se nemam bat ze to je po tom utrogestanu vsechno takove uvolnene nebo to muze byt takove natekle, ale i tak me to vylekalo😅 no ve ctvrtek mam mit kontrolni vysetreni tak snad bude vsechno v pohode. Me se ta nalevka dela skoro po kazdym vetsim pohybu :/ Minuly tyden v pondeli jsem byla na pohotovosti kvuli zubu a to jsem chodila fakt minimalne, pak jsem celou dobu lezela a ve ctvrtek jsem tam mela zas vetsi nalevku ale cipek pry v poradku :/ tak snad uz se to ted zase srovnalo vsechno.

• načítám...
1479
5.10.21 19:20

@Monika-121 Těžko říct, jestli bychom poznali přes spodek, že se to tam začíná připravovat na porod :nevim: Taky čekám první a nevím, co od toho čekat :lol: :lol:

• načítám...
218
5.10.21 19:30

@wendelina30 No budu doufat ze to bude v pohode a pusti me uz konecne domu😅 Zacinam tady z toho chytat celkem depku😅

• načítám...
295
5.10.21 20:20

@Monika-121 Kazdopadne to mozne je, manzel mi taky rika, ze jsem dole prostornejsiii :D 😂 🤦🏽‍♀️…ja to radeji nekontroluji😀
Kazdopadne moc drzim palce, setri se a hodne odpocivej :srdce:

• načítám...
295
5.10.21 20:26

@Monika-121 chudaku,to me mrzi, ze Te nahnali do nemocnice.Me taky takhle zavreli u prvni dcery, ze uz budu rodit :roll: …sla jsem na beznou kontrolu a uz tam zustala, na pokoj me vezli skoro na vozicku, abych uz nechodila, ale dosla jsem tam po svych.Me krom tvrdnuti bricha nic nebylo.No byly to nervy :,(.Lezela jsem na pokoji, kde uz holky skoro rodily nebo byly s nejakym problemem a ja prvorodicka naprosto vykulena 8o …ve finale me nastesti pustily domu a ja v zaveru jeste prenasela a porod mi vyvolavali🤦🏽‍♀️ ;).Proto jsem ted pri jakemkoliv tvrdnuti, bolesti apod vykulena a bojim se a vzdy rikam doktorovi, at me zkoukne i vevnitr, nebot mi dela utz jen pres brisko…takze ted uz vzdy mi dela oba.
Drzte se s miminkem, vse bude v poradku :srdce: :srdce:

• načítám...
1479
5.10.21 20:41

@Monika-121 @Peťulka39 Holky, já se teď úplně bojím zjišťovat, co tam dole vlastně mám :lol: :lol: :lol: Jinak já poslední dny na sobě taky pozoruju tvrdnutí břicha. Nebolí to, nic zvláštního necítím, ale když si na něj sáhnu, tak je jak šutr :zed: Musíme doufat, že tam prďolové zůstanou aspoň do toho 37tt :)

• načítám...
218
5.10.21 20:45

@Peťulka39 Ve ctvrtek to bude 5 tydnu co tu jsem. Predtim jsem tu byla 2 tydny, pak 3 dny doma a na kontrole me moje gyndarka poslala hned do nemocnice. Jenze to bylo tim ze jsem sla na vysetreni na tu cukrovku a jeste k tomu pesky (mam to 10min od baraku). No a tady se vlastne stalo neco podobneho.. jak uz jsem psala to s tim zubarem. Doktorka s primarem uz mluvi o tom ze kdyz to bude na ctvrtecnim ultrazvuku dobre, mohla bych jit domu. Ale na ctvrtek mam toho zubare, bojim se ze moje gyndarka si me zase objedna hrozne brzo a posle me zase hned do nemocnice.. me prave ani netvrdne bricho a nemam zadne potize. Zacinam se bat toho ze si me tu minimalne do toho 34tt nechaji. Me by to takhle bylo asi mozna i jedno, ale ted ke me na pokoj davaji dost pofiderni lidi a necitim se tu s nema dobre.. a milionari tez nejsme abych si tu mohla zaplatit na celou dobu nadstandard. No budu se modlit za to ze pujdu co nejdrive domu, je to fakt prd :/
A dekuju moc, jsi hodna❤️️

• načítám...
218
5.10.21 20:55

@wendelina30 Hele nebyt tech prasku tak bych si tam taky radeji nezjistovala jak to tam dole vypada😀 Mi prijde ze me ty zmeny ted dost stesujou😂 A nebo to vsechno proste jen moc prozivam.. tezko rict😅

• načítám...
295
5.10.21 20:59

@Monika-121 Moni a co bylo se zubarem? Pripomen mi prosim?
Chudaku, takhle narocny a skoro cele tehu mimo domov, hlavne zdravicko a vse ostatni vydrzime🙏🏼Ono nam nic jineho nezbyde.
Me prave bricho boli z toho tvrdnuti, pomaha mi Magnosolv a do toho me desne brnej ruce a nohy…malej mi lezi asi na nejakym nervu, nebo to mam celkove od patere, jak jsem stale v jedne poloze na levem boku :? Chjo :nevim:
Mam dneska nejakou ponurov naladu, snad se z toho vyspim.Do toho me zacina bolet v krku, moc pekny :roll:.

• načítám...
295
5.10.21 21:01

@wendelina30 🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼
Lepsi nic nezjistovat.Fakt,vse je o psychice.
Strach a predstavivost umi vzit za sve…take s tim bojuji :,(

• načítám...
218
5.10.21 21:09

@Peťulka39 Minule pondeli me pousteli na propustku na pohotovost protoze me chytli zuby, ve ctvrtek mi delali vysetreni a cipek byl sice v poradku ale byla tam celkem velka nalevka :/ Nechapu ze se to vzdycky zhorsi tak hrozne rychle. Presne jak rikas.. je to narocne, pro me teda hlavne na psychiku.
Mmm chudaku, verim ze je to dost neprijemne. A treba lezet na zadech ti nevyhovuje?
Urcite jo, uvidis ze zitra bude lip❤️️
Obcas me taky prepadne depka.. a spanek mi na to vetsinou pomuze a taky sladke😅
Nachlazeni uz mam teda diky bohu za sebou. Hele tak se hlavne co nejdriv uzdrav a at je ti brzo lepe, drz se.

• načítám...
295
5.10.21 21:24

@Monika-121 dekuji,jsi moc hodna🙏🏼Na zadech nemohu, je mi pri teto poloze strasne slabo a tak jako divne, to same na pravem boku, proste mazec no :D …a bude hur :D.
Ty jo, zuby jsou previt, by clovek nerekl co vse mohou spustit. Moooc Ti drzim palecky💪 🤗…at je vse v poradku a pusti vas domu, s temi spolubydlicimi si to umim predstavit, clovek by byl nejradeji sam v takoveto chvili, pripadne kdyby alespon narazil na nekoho,,dobreho”s kym si normalne pokeca…jenze to se malokdy sejde.

• načítám...
211
5.10.21 22:54

@Monika-121 Taky jsem se koukala zrcadkem par dni zpet na spodek, jestli jsem se dobre oholila a rikam si, ze jak to tam asi vsechno naliha a zvetsuje se, tak to mam takove rozjete😅tak snad se mi pak svaly panve vrati rychle do normalu😄

• načítám...
218
6.10.21 09:38

@Peťulka39 To zas me se na zadech po chvili zacne blbe dejchat a jeste jak tu musim furt lezet se zadkem nahore tak to neni zadna hitparada😂 ale na prave boku se mi zase nejlip spi😅
A jinak ti mockrat dekuji.
Spolubydlici uz jsou pro dnesek asi vyresene. Vcera odesla jedna na reverz a dnes ta druha, tak si aspon chvili odpocinu😅 No a mluvila jsem s doktorkou a ta na me zkousela ze mi udelaji vysetreni az se vratim od zubare. Tak jsem rekla ze ty vysledky ale budou zase horsi a domu se zase nedostanu, tak to pry zkusi domluvit s primarem😂 ja se fakt s takovou dostanu domu nejdriv v listopadu.

@Jen.Jesterka Hele v to taky doufam😂 Nedokazu si predstavit ze by to tam melo takhle vypadat naporad😂

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100