TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3961
4.10.21 20:57

@kambalaka Kocarek mam po starsim synovi a uz byl po nekolika detech, takze takovy hrkátko, ale urcite jeste vydrzi. Ale autosedacku nemam. Misto postylky mam na prvni pulrok kosik, ale zatim nemam tu zavinovacku. A obleceni na novorozene taky nemam, protoze to jsem mela pujceny. Ale uz to pomalu zacinam resit :D

• načítám...
3961
4.10.21 21:04

@Peťulka39 Pro mimi pak urcite cipky. Ale predem kupovat nebudu. Ja jsem se teda i u prvniho ditete ridila radou, ze mam to miminko nechat aby se popralo samo s nejakou teplotou. Ze u nich 38,5 jeste nic neni.

• načítám...
211
4.10.21 21:11

@Peťulka39 dava se pulka 😊
Jinak k te PN a dovolene, taky jsem to resila a nekde uschopni a vybere se dovca pred nastupe na MD, nekde nechaji bezet PN a nasledne hned MD a dovolenou zamestnavatel proplati, nekde se vybira az pred nastupem na RD, takze to se zepej v praci 🙂

• načítám...
875
4.10.21 21:17

@kambalaka já nemám :mavam: Jsem věčný odkládač a hrozně nerozhodná, takže teď už tři dny ležím v recenzích vajíček a vůbec nevím co koupit. Kočárek vůbec, ten asi budu řešit až na jaře/v létě rovnou sporťák, protože v prosinci budeme mít metr sněhu a do března bude jen přibývat, a mně se hrozně nechce googlit a řešit s místníma matkama co ty závěje projede :lol: Koupím šátek, pořádnou nosící bundu a v těch mrazech bude miminu stejně nejlíp u mě…což je samozřejmě akorát zpátky výmluva pro to že se mi nechce kočár vybírat :D

Jo, ale mám postýlku! Už po 5 dětech, ale ani jednou použitá protože stejně všechny nakonec spaly s rodičema…tak jsem zvědavá jestli my ji vůbec postavíme :D Dcera už se hrozně těší že budeme spát spolu, jsem zvědavá jak se bude tvářit až budu v noci převalovat a řešit řvoucího mimina :D

• načítám...
7611
4.10.21 21:43

@Latty no a díky za připomenutí a zároveň se všech ostatních chci zeptat…

Co nositko nebo šátek? Já pořád nevím jaké. Určitě nějaké chci, protože máme doma pejska, kterého musím venčit a určitě při každém venčení nebudu tahat ven kočár, ale mimčo šoupnu pod bundu do šátku nebo nosítka. Ale nevím, jestli spíš šátek nebo to nositko :think: nějaké rady zkušenějších? Případně jaké nositko nebo šátek?

• načítám...
295
4.10.21 21:48

@kambalaka ja mam nositko Manduca. Osvedcilo se mi u prvni dcery a budu v nem pokracovat :palec: :srdce:

• načítám...
7611
4.10.21 22:09

@Peťulka39 a vejde se tohle nositko pod bundu se vsádkou?

• načítám...
295
4.10.21 22:17

@kambalaka ja myslim, ze by mohlo.
Neni to tedy tak slabe jako satek, ale ja myslim, ze se vejdete s mrnouskem :kytka:
Mam takovyto typ matrose: https://vaky-a-nosice-deti.heureka.cz/…-pure-cerna/#…

• načítám...
1347
4.10.21 22:30

@Bjetuš Jj nacutnul me tak, az sem hodila savli jako nikdy. Proste ihned, bez prodleni :lol:.

Dneska se nejak zvlastne napric natocil tak, az mu mym tlustym brichem vylezla hlava, koukala sem na to jak puk, normalne sem si mohla rukou zkusit, jak velkou hlavu uz ma 8o. Skoro sem se bala, aby se mi nevyvalil bokem 8o :lol:.

Jaké máte, devcata, ty chuvicky? Ja mam jeste dva psy, tak si rikam, ze vyberu nejakou, kterou pak vyuziju jako kameru pro psy, ale recenze sem jeste neprojizdela. :think:

• načítám...
468
4.10.21 22:34

@kajka kajka ja teda nemám s kamerou ale za sebe bych doporučila nějakou co jde nabíjet rovnou že sítě. My máme avent a nabíjecí máme jen tu jednotku co je u rodičů a do té u dítěte jsem pořád musela řešit baterky když jsem dávala Ondru spát ven. Jako šla by dát trvale do sítě. Ale já ji přenášela mezi kocarem a ložnicí a víc by mi vyhovovala nabíjecí.

• načítám...
7611
4.10.21 22:47

@Peťulka39 díky za tip :palec: @kajka kajka jo chuvicku… tak tam jsem ještě nedošla, já ještě nemám ani kočárek, ani postýlku :lol:

• načítám...
motivi
4.10.21 23:04

@kambalaka já kromě par bodycek nemám nic 🙋‍♀️31. Tt :lol:

• Upravit
3961
5.10.21 09:07

@Latty To je vlastne dobry, ze kvuli snehu neresis kocarek :D

• načítám...
3961
5.10.21 09:22

@kambalaka Mam satek i nositko Manduca. Do satku jsem davala hlavne prvni mesice, pak nositko. Za me super - volny ruce. Ted urcite radsi hodim dite do satku kdyz povedu starsiho do skolky, nez tahat kocar.

• načítám...
3961
5.10.21 09:25

Chuvicky mam ty predpotopni od Philipsu - takova Nokia 3310 mezi chuvickama :D Po nekolika detech a musim je ted vyhrabat a zkusit. Ale ja teda video ani mereni teploty nepotrebuju, ani na dite nechci pres chuvicku mluvit.. Byla prave dobra, ze u postylky jsem jo davala do nabijecky a pak se dala odpojit a pouzit v kocarku. Myslim ze i rodicovska jednotka je nabijeci. Jinak to je desnej zrout baterek a porad to hlidat..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100