TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1479
4.10.21 15:07

Holky, tak my máme dneska těhu focení. Vyladili jsme to těžce do podzimu a venku je to dneska pomalu na plavky :zed: :lol:

• načítám...
7611
4.10.21 15:21

@wendelina30 tak to hold tu chvíli v těch kabátech vydržíte no 😁 aspoň budete mít hezké slunečné počasí. Lepší než, aby pršelo 🙂

• načítám...
3961
4.10.21 16:31

@Peťulka39 Jj, je fajn sem kouknout a vedet, ze v tom clovek neni sam :) Vezmu si nejaky oriskovy tycinky, suseny ovoce treba merunky, banany a taky treba nezdravou tatranku :) Ale me teda jidlo v porodnici chutnalo a bylo ho dost. Jen budicek byl hrozne brzo a snidane treba az za dve hodiny, takze jsem jedla jeste pred snidani tyhle svoje veci.

• načítám...
3961
4.10.21 16:32

@wendelina30 Tak to mate stesti na pocasi!

• načítám...
295
4.10.21 16:43

Holky, tak jsem si z Maxe odjednala nejake veci na prcka, jako mandlovy olej na telicko a do vody na prťku, bepanthen, perlan, nosni odsavacku, physiomer, nejaka homeopatika pro sebe a prckovi na pripadne prdiky a jeste poridim rekt. rourku a 60%lih na pupika, pak samozrejme jeste neco malo v dm a to jsem ted skoro na 3.tis,mazec jako :zed:.
Jen mam dilema, zda kupovat pro sychr at doma mam nekaky sirup nebo cipky??? @Bjetus,jj nezdrava tatranka se mi libi😂

• načítám...
295
4.10.21 16:45

@wendelina30 jeee a ukazes nejakou fotecku? :dance:

• načítám...
295
4.10.21 16:47

@Martii6 ja tedy u obvodni byla a v poho i u zubare. Razitka mam jen to ekg nemam, ale ptala jsem se mudra a rikal, ze ekg nevyzaduje, ze mu staci jen obvodak a zubar a ze nekdo nestihne ani jedno :D …zeptej se sveho lekare, zda na tom trva a uvidis.

• načítám...
468
4.10.21 16:49

@Peťulka39 rozhodně cipky paralen 100mg a nurofen 60mg u prcku je zeplota jak nic.

• načítám...
295
4.10.21 16:59

@dydalo ok dekuji, ja prave co jsem nasla vse bylo az od 3.mesicu :nevim:

• načítám...
7611
4.10.21 17:11

Já plánuju si s sebou vzít i nějaký balený celozrnný chlebík a patifu 🙂

• načítám...
295
4.10.21 17:16

@kambalaka super tip👍🏽 👍🏽 👍🏽 🙏🏼 😜

• načítám...
468
4.10.21 17:33

@Peťulka39 tak oni všude uvádí od 3 měsíců nebo 7 kilo ale je lepší šoupnout jeden cipek než si prohlédnout jak vypadají febrilni křeče. Nejlepší je se na to vyptat pediatra až se půjdete poprvé ukázat. Je fakt, že já nikdy neměla pidi miminko. Ondra měl porodní váhu 4560g a ve 3 měsících měl 9 kilo :lol:

• načítám...
295
4.10.21 17:46

@dydalo ja vim :oops:
Zeptam se urcite.Ja prave take zadne male mimi. Anicka 4400g :lol:,jsem zvedava kolik bude mit mimousek… :think: :kytka:

• načítám...
1004
4.10.21 18:30

Teda holky, vy jedete :-) :D Nestačím číst a výbavičku mám dudlíky, sterilizátor, 5 plenek látkových a nějaké oblečení jen něco malinko, chci nyní během října dokupovat. Říkám si pořád, že času dost a dnes začínám 32tt. :lol: Zase kočárek, autosedačku, postýlku a přebalovák budu mít po synovci, tak jen ten zbytek. Co se týče léků, tak jsem u syna měla tenkrát raději něco nakoupeno + odsávačku, espumisan na prdy a bolesti bříška ( to jsem hlavně používala já po porodu císařem, kdy cca 2-3 týdny jsem po každém jídle měla šílené křeče do břicha, jak se vše srovnávalo a dávalo na původní místo). :) Ale mám ještě vyhlédnuté nějaké eshopy, kde jsem viděla krásný soupravičky, bodýčka, fusaky do kočárky rychlozavinovačku do kočárku-či do autosedačky a podobně a tohle nakupovaní je super, i když částky lítají :roll: :lol:.
Taky máte již problémy se spaním? Převalování a pokud si lehnu na bok, tak občas cítím jak se to miminku nelíbí a musím se zase přetočit. Navíc to otáčení je takové jak přetáčet velrybu už :roll: :lol:
Upřímně do porodnice budu pak balit základní věci co je třeba i pro mimčo krom oblečení, tam dávají své, ale jedno vím určitě zabalím svoji zavinovačku jelikož z těch jejich jsem byla hotová :zed: Jídlo mě ani nenapadlo jelikož jsem moc chuť k jídlu neměla a stačilo mi co jsme dostávali. Ale něco pro energii by možná bylo fajn. ;)

• načítám...
7611
4.10.21 19:26

Hi :lol: a je tu ještě někdo, kdo nemá koupený kočárek ani autosedačku? 😁 my ještě nemáme ani postýlku 😁 ale na kočárek se už chystáme teď o víkendu 🙂

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100