TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
199
12.7.23 08:35

Taky mám výtok..stále. 8o Jo a asi poslední dva dny mám divne křeče a píchání. Občas mě bolí se zvednout z gauče. Občas to píchá jako uvnitř na čípku a v okolí. Velmi často to jsou bodavé stavy v bocích. :think: A ještě nekonečné 2 a půl týdne do 2.screeningu! :) Jdu až 28.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
12.7.23 08:36

@mksv jojo a nějaký den je to horší a nějaký lepší, ale říkala Dr. Že to je normální a že mám počítat s intimkou až do konce 🙄.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
12.7.23 08:38

@mksv já je po vysazení utrogestanu přestala používat, ale asi zase začnu protože mám pořád pocit takového mokra. Jen teď v tom horku to bude šílené :-(

@Kulich6 jaký budeš mít ten kočárek? :) Já si předběžně vybrala Roan bass next, tak po tom druhém screeningu se na něj pojedeme podívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
12.7.23 08:47

Tak hotovo, brala krv a výsledky za dva týždne.. dostala som malinko sprdnuto, že som sa objednala na 2.screening do Pha že som tam teda mala ísť už aj na tie triple testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
12.7.23 08:48

@Blangie tento, akorát tmavě šedý, ale hnědé rukojeti zůstávají, což se mi strašně líbí 🤩. A má k tomu i držák na vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
12.7.23 08:50

@Džejn10 ty jsou 🥺. Člověk je z toho nervózní a ještě dostane sprďáka. Ale neboj vše bude dobrý a příští týden už budeš vědět, že je vše ok! A kam jedeš do Phy na ten 2. Screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
12.7.23 08:51

@Kulich6 supeeer :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
12.7.23 08:53

@Kulich6 do Profemy k dr. Frísovej zevraj je špička tak som to chcela skúsiť.. no dala mi termín ta sestrička aj dnes teda na 14.8 do Roudnice a 15.8 idem do tej Pha. A ešte by ten screening mal robiť dr čo to robil predtým, že už vie čo a ako..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
12.7.23 08:57

@Kulich6 je hezkej :palec: My budeme pořizovat Thule Urban. Chci ten zelenej. Korby dělají vsechny černé, ale to nevadí. Navíc přemýšlím, že sporťák koupím nový a korbu z druhé ruky. Vajíčko ještě nevím a jsem z toho docela nervózní. Moc se v tom nevyznám a vlastně ještě nevím jestli nebudeme měnit auto. Máme jen malou audi A3 a nepřijde nám to moc bezpečné a dostatečně veliké. Máme rodinu přes půl republiky a ten kočár se tam musí nějak vejít i s věcmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
12.7.23 09:00

Ja doufala, ze se intimnky zbavim po vysazeni progesteronu, ale stejne ne, a ty vytoky me trapi :nevim: jinak to svedeni mam taky, a myslim si, ze je to z tech veder jak se zpotíme. Ted mi kolikrat pomohlo, ze jsem behem dne vymenila kalhotky a dala si rychlou sprchu. Mykoza to byt nemuze, tu poznam spolehlive😁
Jsem rada, ze tady nekdo psal, ze ho obcas boda v oblastni cipku, ja uz si hledala jestli se mi nezacal zkracovat, ale to je pry blbost. Tak je to snad taky normalni🙏🏻

Jinak k tem intimnim otazkam, taky se Vam to dole cely zmenilo? :lol: ja jsem si vcera zrovna rikala, jak se mi vzdycky holka libila, a ted je chudak takova divna😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
12.7.23 09:01

Vajíčko

Holky jak to vůbec vidite s vajíčky? Co máte vybrané nebo po dětech? Já bych chtěla něco lehkého. Líbí se mi Bugaboo Turtle Air by Nuna | BLACK (2023)..váží jen 3kg, ale s Thule to asi kompatibilní není a já si říkám jestli je to vůbec potřeba, když má člověk korbu, tak přece proč by nasazoval na kočár vajíčko? Zároveň bydlíme ve 4 patře starého cinzaku bez výtahu a nechci tahat nic těžkého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
12.7.23 09:03

@Blangie @Holula děkuju, mě překvapilo jak právě je tento kočár skladný v autě. Navíc v terénu jezdí suprově, když jsme jeli lesní cestou, tak mě to překvapilo. My bydlíme u lesa, takže to fakt potřebuji. Mě by se líbila taky moc tmavá zelená, ale kamarádka ho má jak nový, tak mi přijde škoda zase „zbytečně“ utrácet za barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
12.7.23 09:05

@TerkaS98 taky jsem si hledala všechno možné. Sice nechápu moc co to zkracování je, ale taky mě to vyděsilo. Fakt lepší nevědět a chodit do práce. :lol: Zaměstnat hlavu. Ikdyz holky řeknu Vám, teď to vedro je hrozný. Včera jsem šla ven v 9 večer po vycházkách…ale co mám jako dělat? Přece jako těhotná na rizikovém nebudu jak ve vězení, protože je vedro. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
12.7.23 09:05

@Holula my budeme kupovať Bugaboo. Uvažovala som nad maxi-cosi ale ešte som nenašla čo by sedela do izofixu 360

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
12.7.23 09:06

@TerkaS98 já nevím 😂 😂 😂. Tím, že jdu zítra na kontrolu, tak se důkladně holit budu dnes a přiznám se, už se zrcátkem 😂 😂, takže si možná večer taky vzdychnu „chudák holka“ 😂 😂. Docela se teď bojím podívat 😂 👻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí