Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zuzca.K ahojky, mám vystudovanou farmacii. Můžeš nejlépe účinnou látku Cetirizin, jak už tu někdo psal. Zodac,, analergin, případně Levovetirizin (Analergin Nebo, Xyzal…) Brala jsem v minulém těhotenství Zodac.
@Banila tak toho bych se vůbec nebála, zrovna dnes jsem byla s manžou v hospodě, on lupl jedno velký, já jedno malý a šli jsme domu, samozřejmě to není na denním pořádku, za těhotenství jsem jej měla teď po druhé 😂
Mne prave vyhovoval Analergin, ale pro tehotenstvi mi alergolozka rekla, at beru tu Cezeru, ze je to totez co ten Analergin, ale pro tehotenstvi lepsi.
@Cahova.an a @Džejn10 holky držím moc dnes palce a prosím hlaste se! 🍀 🍀
Ale bude to vše dobré a dnes uvidíte svoje Lásky 🤩.
Jinak mám kočárek
. Chtěla jsem až tak říjen, ale… Kamarádka se zbavuje kočárku a ten se mi vždy líbil, když jsem u ní byla, takže nechci ho nechat odejít 😂. Jen kvůli pověrám ho musím odvézt k našim, takže naši budou takové skladiště 😂
@Kulich6 dobre ráno 🙃 ďakujem ❤️ výsledky asi nebudú hneď ale 😞 ja som v noci nakupovala kocarek 🤣
@Kulich6 ty máš v té tabulce i kontroly, nebo jsi taková bedna, že si to vše pamatuješ? ![]()
@Cahova.an @Džejn10 držím pěsti holky ![]()
@penalda chtěla jsem původně dát i kontroly, ale to už bylo nad moje síly 😂. Protože jsem si to uvědomila, když jsem byla už asi na 220 stránce a představa, že vše hledám znova. Jsem srab, nedala jsem to 😂.
U @Džejn10 vím, že jde na ten důležitý 🥺 🍀. A @Cahova.an to na sebe práskla včera, tak to jsem v hlavě ještě udržela 😂.
Ja jedu na kontrolu do poradny zitra. Posledne mi dr rikala, ze se kouknem na pohlavi, tak jsem zvedava ![]()
A jen takova intimni otazka, nevim zda to mam jen ja, ale “dole” jsem napuchla a docela me to svedi. Budu muset to rict dr, protoze to je fakt neprijemny, tak jestli budu moct pouzivat nejakou masticku na zklidneni..
Holky, kdo jste u VZP, resila jste uz proplaceni zakoupeni monitoru dechu? Jde mi o to, ze jsem sehnala na vinted uplne novy a chtela bych ho mechat proplatit pres pojistovnu. Da se to, nebo mam smulu? Dolozila bych klidne screeny obrazovky te pojistovne a nasledne i z mailu tu uctenku, ale mam strach, ze jim to nestaci. Diky
@ms97 tak to jsem zvědavá 🤩.
No já jdu taky zítra, ale někdy mě tam dole taky svědí, ale spíš jsem si ještě nezvykla, že musím furt mít intimku 🙄. Ale pry s tím mám počítat až do konce.
Nejsem si jistá, ale podle mě to musíš mít zakoupené z nějakého obchodu, ne z druhé ruky..
Taky mate intimky pořad? Prave jsem se chtěla dnes ptát na vytok. Přijde mi ze bez vlozky být nemůžu. Ze pořad je ho dost 😀