Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kulich6 pro ne je podstatnější ta druhá hodnota, ta za lomítkem, ta by měla být okolo těch 80 ![]()
@mksv to mi říkala, ale ve čtvrtek mi ho bude měřit v ordinaci a budu mít zase vysoký 😂. Já jsem hrozně vždy nervózní, aby bylo vše v pořádku 🙏.
Holky k bolestem.. jeden z hlavních důvodu proč jsem žádala o neschopenku. Tlak cítím hlavně když se malá hýbe, už si to umím spojit. Ale mám bodové bolesti a fakt silné. Ať už stojím nebo sedím. 😔 ale furt se snažím si říkat ze to k tomu proste patří a mám citlivější dělohu 🙈
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost s lékama na alergii? Jsem teď v Itálii a mám alergii na sluníčko vím o ní, ale celou dobu jsem ve stínu kromě té chvilky kdy jdu do moře a z moře…
muj gynekolog má dovolenou jinak bych mu volala a ptala se. Těhotenstvím mám asi nějaký silnější projev, hrozně to svědí a pálí, mažu bepanthenem, ale moc to nepomáhá tak uvažuji že bych si něco vzala protože ty projevy jsou vážně dost nepříjemné.
Děkuji 😊
Jinak posílám foto z Itálie jak jsem slibovala 😊
@Kulich6 Děkuji za připomenutí, zítra jdu na kontrolu a na tu moč jsem úplně zapomněla 😂 😂
Holky, ja mam dotaz. Mame rodinny dum, kde ve spodnim patre bydli babicka a ja s pritelem jsme nahore. Mame to uzpusobene proste na dve rodiny. A me zajima, protoze nemame buhvijak velke pokoje a kuchyn s obyvakem a jidelnou mame dohromady, tak kdyz bude prcek pres den spat doma, tak bude v loznici o dve steny dal, ale kdyz bude vzhuru a ja budu potrebovat neco delat treba v kuchyni nebo nevim a nechci ho pak mit furt v naruci, tak neporadite, jestli bych vyuzila bud kosik nebo nejakou kolibku nebo neco? Ja fakt nevim, ale presouvani postylky z loznice neprichazi v uvahu. To me ted v hlave docela strasi
diky
@ms97 já si budu pořizovat tu kolébku na kolečkách, přece jen jak píšeš, bude v ložnici, ale o patro výš máme kuchyň a obývák, takže poradna postýlka v ložnici a kolébka v obýváku.
Něco takového bych si představovala. Má ji kamarádka a je s ní spokojená.
@Zuzca.K jeee, děkujeme za pozdrav 🤩. Sluší Ti to moc 🤩.
Užívej krásnou dovolenou 🌞.
Ty jo, já vůbec nevím, nikdy jsem alergii na nic neměla, tak ani nevím co bys měla zkusit 🥺. Ale holky jsou tu bedny, určitě budou vědět 😁.
@ms97 My budeme mít dvě postýlky na spaní v ložnici a pak jednu společnou v obýváku a na ni mi manžel přidělá kolečka, ať ji můžu tahat po celé místnosti a v ní budou mimča přes den spolu. ![]()
@Zuzca.K Ja mam silnou alergii na pyl, a na zacatku tehotenstvi jsem se branila, ze si leky brat nebudu. Kdyz me videl doktor, rikal co blbnu, ze vetsina leku na alergie se v tehotenstvi muze. Takze kdyz je nejhur, tak si ho vezmu 😊 a ja beru Analergin ten ma ucinnou latku Cetirizin a ten v tehu nevadi, stejnou latku ma v sobe Zodac nebo Zyrtec. Tak si urcite vem, jeste kdyz je to takhle jednorazove 😘
Preji krasny zbytek dovolene😍 😍 😍
@Zuzca.K ja mam zkisenost, mivam koprivku, a ted v tehotenstvi na to muzu antihistaminikum Cezera (prasky). Beru si to jen narazove, kdyz se objevi. Ale je to na predpis, tak jsem ti asi moc nepomohla ![]()
Dáváte si teď v tom horku nealko piva?
. Já mám na ne šílenou chuť, ale i když je označen jako nealko, je v něm 0,5%, tak stále váhám
. Ale chuť je teda příšerná ![]()
@mksv @Frey0369
Já mám taky každý den aspoň trosku bolesti 🙏🏼 🙈 ale taky to beru tím ze se tam vše zvětšuje (možná i kvuli endometrioze). dneska jsem byla na expernim ultrazvuku a paní doktorka ani už polovinu věcí co měla neviděla kvuli velké děloze a malému, který se tam měl naprosto spokojeně 😃 😃 takže to bude všechno dobrý 😇
@Banila Já piju ochucený birel skoro každý den 😃 pokud toho nevypijes x litru denně tak to je určitě v pohodě 😎
@Zuzca.K mě bylo na alergologii řečeno ze se můžou všechny léky, jen je tam napsané ze to nemůžou těhotné protože se to na nich nemůže testovat 😊 ale teda byl mi předepsáno zodac. I kdyz já se teda zatím držím a nemusela jsem použít 🙏🏼 musela jsem kvůli těhotenství ukončit 2letou léčbu kde jsem brala každý den kapky pod jazyk tak to snad pomohlo 😊
Moc děkuji za pomoc hned jsem ho zobla už se mi to zase zhoršuje tak snad mě to přejde 😊
@Kulich6 děkuji snažím se užívat, ale tohle mě trápí od druhého dne tak jsem doufala že to přejde ale bohužel… vypadá to jako celulitida ale je ta vyrážka uplně vylezlá 👀