TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
12.7.23 17:08

@Holula tak to je presne styl pokojicku, ktery mame vybrany 😍 😍 😍!! Krasne❤️
A ty pozitivni vlny.. uplne te chapu, taky na me nekdy padne takova depka.. ale musime si rikat, ze bude vsechno v poradku, a ze uz mame to nejrizikovejsi obdobi daleko za sebou! 🙏🏻

Jinak holky posilam celkem hezky seznam vybavicky co na me vyskocil na instagramu, kdyby jste nektera chtela inspiraci😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
12.7.23 17:19

@Holula ty si tiež v tej skupinke? 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
12.7.23 17:19

@Holula nečtu nic jiného než, že jsem tu s Vámi :srdce:. Jsem za Vás ráda a je skvělý jak každá dokáže tu druhou povzbudit :srdce:. Už tolikrát jste mě uklidnily! A inspirovaly 😘.
Nechci číst nic negativního a ani to poslouchat 🤗.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
12.7.23 17:31

@Džejn10 jojo jsem, ale nevím jak dlouho budu…myslím že mi tady stačíte holky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
12.7.23 17:34

@TerkaS98 díky za seznam :hug: vypadá učesaně… Já teď přemýšlím v čem budeme koupat. Dostala jsem od známé kyblik, ale bojím se, že v tom miminko utopim. Mnohem víc se mi líbí jak na instagramu koupe chlapečka Tereza Šulc. Má hezkou vaničku a v ní lehátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
12.7.23 17:43

Já jsem sice taky ve skupině na Fb a i čtu Vinted ale nikdy jsem nic nepřidala 😃 nejvíc mi vyhovujete vy holky tady, myslím ze jsme se tu sešla super pozitivní parta ☘️ ❤️ ☀️

Pokojíček budu dělat určitě na konci léta😃 máme 4+1 a každý svou pracovnu. teda moje spis pracovna + žehlení, sušák a odhladaní věcí takže se dohodlo ze to bude místo toho “mého” pokoje 😃 už pomalu dělám úklid 😃 a vidím to na bežovou kombinaci ❤️ včera už jsem si objednala zavinovacky a deku s polstarkem v bezove barvě, takže se těším, až to přijde ☺️

Jinak jsem si včera dělala svůj vlastní seznam co chci koupit a jsem ujetá abych to měla pěkné a vytisklé tak kdyžtak posílám kdyby se někdo chtěl inspirovat 🙈 ☀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
12.7.23 18:18

@TerkaS98 @Kulich6 díky… Já si nepřipouštím nic zlého. Doktor taky říkal, že nic neatypickeho nevidí a malá rozštěp nemá, protože ukázala pusinku a celkově dneska spolupracovala. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
12.7.23 18:36

@Holula Ja mam vyhlidlou tuhle koupaci sadu od Bebe Jou❤️ tim ze nemame vanu, si myslim, ze vanicku vyuzijeme. Navic je supr ten stojan, kdyz budes treba po cisari, tak myslim, ze je super, ze muzes u koupani stat, a nemusis se nikde krcet 😁 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
12.7.23 18:36

Ja jsem se na fb pridala jen do skupiny o kocarkach a tim koncim. A tady budu, tady je me prijemne. A casem mozna az budeme postovat nejake fotky tak bych byla pro soukromou skupinku.

Holky ja mam pocit ze mi uz trochu vykouklo bricho :dance: i manzel uz si vsiml, nebo spis lekl kde se to vzalo :lol: porad je to sice nahrane jestli jsem se vyzrala a nebo jsem tehotna, ale uz je to takove pevne, tvrde i nad pupikem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
12.7.23 18:41

Nakonec se musím pochlubit Holý.. včera jsme si jeli pro gauč a paní od které ho máme byla první kdo poznal že jsem těhotná aniž by to věděl.. 💪🏻 ❤️ mám z toho radost 😂 malá už mi par dni dává dost najevo kdo je tu panem a když jsem dnes dělala práci na počítači a položila si ho na břicho tak mi dala jasné najevo, že tudy cesta nevede 😂 😂

Jinak vám moc zavidim možnost pokojicku. My se snad brzy taky dočkáme většího bytu, ale teď máme 2kk u rodiny v baráku, takže nájem skoro žádný. Takže snad časem půjdeme do většího, ale ty najmy jsou teď silene 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
12.7.23 18:44

@TerkaS98 jj ona má taky tuhle značku, ale nějakou digitální s teploměrem. Zase takové vymoženosti nepotřebuji, ale je pravda, že stojan je fajn. 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
12.7.23 18:47
@mksv píše:
Taky mate intimky pořad? Prave jsem se chtěla dnes ptát na vytok. Přijde mi ze bez vlozky být nemůžu. Ze pořad je ho dost 😀

Mám pořád. Bez té ani krok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
12.7.23 18:59
@miskuet píše:
Holky, ja jsem teda i v lednove skupince, protoze puvodne mi vychazel TP na leden, pak se posunul, nicmene holky z ledna maji sohkromou skupinku. Nebyly byste taky pro soukromou? Kolikrat tu padaji dost osobni veci a celkove je cele to tehotenstvi takove osobni tema, ze mne je prijemneji v soukrome. Myslim, ze pozdeji pribudou i fotecky miminek, tak i z tohoto duvodu.
Je to samozrejme jen navrh :) Jak to vidite vy?

Přiznám se, že bych byla také radši za soukromou skupinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
12.7.23 19:11

Ahoj holky, tak ja mam dnes za sebou 2.screening a spadl mi opet velky kamen ze srdce :srdce: Dle pana doktora se zda byt vse v poradku 🍀Byl se mnou poprve manzel a bylo to moc dojemne. Sedel tam, koukal na obrazovku a ani nedutal :lol: Jinak mame potvrzeno, je to kluk 💙 O tom nebylo pochyb :lol:

Jinak utz probihal pres brisko, doktor meril uplne vse a koukal na vsechny organy. Poustel srdicko a taky se zameril na oblicej a kontroloval pripadny rozstep. Byl dukladny asi stejne jako u 1.screeningu, s tim rozdilem, ze nyni bylo vse snadneji videt. Tak se tesim az se k nam postupne vsechny pridate :dance:

PS malej tentokrat se nechtel moc ukazovat a stale si kryl oblicej :lol: A tak posilam cast obliceje s bicepsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
12.7.23 19:25

@needtobreathe úžasne zprávy!! Gratuluju!! :srdce: Šlo tentokrat opravdu jen o ultrazvuk? :) nebo se zase něco počítalo ze vstupních dat (tvá váha, věk..) jako u prvního screeningu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí