Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@TerkaS98 Jojo zrovna včera jsem si to říkala taky 🙈 😂 i na tom čípku mě někdy zabolí ale prý je to v pořádku 😊
@Holula já půjdu do Nuna pipa next ta váží jen 2,8 kg😃 a určitě s bází, chci otočnou ale dá se připoutat i na pás 😊 dokonce na to paní dala vyzkoušet s 3,5kg panenkou a furt se to dobře neslo 😃 ke kočárkům se prodávají adaptéry přímo od té značky co mas kočárek ne? Takže pokud se nemýlím, tak by na ně měly pasovat všechny vajíčka 😊 tak nám to teda bylo řečeno, když jsme chtěli Joolz kočárek a nunu autosedacku 😃
Jinak já teda přízemí, ale taky musím scházet schody a teda říkala jsem si, ze do obchodu nebo tak pojedu pravě jen s vajíčkem a podvozkem ať netaham celou korby vždycky 🙈 😃
Příspěvek upraven 12.07.23 v 09:10
@Džejn10 Mne se taky líbila Maxi cosi taková ta s tou odepínací vlozkou s uchy. Myslím že to byla Coral…ale je snad jen do 75 cm…což sama paní v Malviku řekla, že pro mě a manžela je blbe…jsme oba dost vysoký a Vítek taky vypadá na nohatého komárka
![]()
@Mishell498 aha, no vidíš..To jsem nevěděla. Jsem na tohle fakt blbá! A pořád si říkám času dost.
@Mishell498 taky se mi líbí ten podvozek na vajíčko, přesně, půjdu k doktoru, nakoupit jen na skok a nemusím se s tím tahat v ruce 🤩.
@Holula Je to vedro sileny, ale presne jak pises, co mas doma jako delat, akorat ti z toho hrabe 😩 jak mas nastavene vychazky? Ja mam jen od 14-18h a v tenhlech vedrech se to proste neda byt venku. Tak jsme se taky minule sli projit mimo vychazky🙈 a ja teda premyslim, ze jeste bude na kontrole vsechno v poradku, tak se do prace jeste vratim🙄 maji tam ted blazinec a ja jim stejne z domova pomaham, takze tech 6h denne klidne kvuli praci doma zabiju🤦🏼♀️ tak to mi prijde lepsi vratit se do prace a v klidu vse dodelat. Stejne pujdu jen na srpen. V zari si vyberu celou dovcu, a 9.10. uz muzu na materskou🥳
@Kulich6 Tak dej vecer vedet, me ji je holky fakt lito, a to jeste nevi co ji ceka dal 😂 😂 😂
@TerkaS98 Já se do práce už vracet nebudu. Jsem učitelka v MŠ a mají za mě náhradu. Ale je to těžká představa, že budu do prosince doma a čekat
Ale zvládnu to. Alespoň máš lepší program a nějaký přivýdělek vid?
@Holula Tak tomu rozumim, mas zrovna rizikove pracoviste, ja jsem ucetni, takze kdybych nekrvacela, mohla jsem v klidu pracovat az do porodu😁 ale jak pises, i prace z domova je fajn, aspon neco🙏🏻 no tak uvidime, on mi to malý stejne nejak rozganizuje podle sveho😁 👶🏻
@ms97 dnes jsem volala na gyndu, že mám asi kvasinky ze sobotního koupání a mám užívat lomexin co mi předepsal už v únoru. Tenkrát zabral tak snad to bude dobrý i teď.
Určitě si minimálně zavolej co a jak.
Holky, zkousely jste na ty vytoky nejaky vyplach? Mne vzdycky strasne vyhovoval Ginexid, je to takovy „restart“ tam uvnitr, clovek se pak hned citi sveze jak jarni louka
Maji i intimni cistici penu do sprchy, ta je taky fajn. Urcite pri svedeni nepouzivat klasicke sprchace na telo.
Edit adminem - smazání odkazu
Poslední dny mi přijde ze mám takový celodenní mírný bolení bricha, jak kdyby ta deloha byla nějaká strašně rozdrazdena nebo nevím. Prisuzuju to tomu jak se tam malej furt mele a vytlačuje a okopava, ale je to nepříjemný. Prakticky pořad cítím lehkej tlak, bolest a už mě to nebavi 😀 🫣
Já si včera večer při svědění a pálení napatlala na intimku bílý jogurt a trochu jsem si mázla i dovnitř a to byla taková úleva a dnes je po svědění i pálení ☺
@mksv já si pořád přijdu hrozně plná od pupíku dolů i mě to k mě to tlačí když se ohnu a jak je vedro tak hodně piju mám pořád plný močák. Nejspíš to bude i tím. Řekla bych že se ti pořád ta děloha roztahuje proto ty bolesti. ![]()
A je tu někdo, kdo může úplně v pohodě spát na břiše? Já zatím opravdu necítím, že bych měla uvnitř mimino, tak se vůbec neomezuju, ale říkám si, jestli ho nějak neutlačuju. Mám teda dost silnou tukovou vrstvu, tak to přikládám tomu. Jinak bolesti od té doby, co jsem byla na dovolené, vůbec necítím (naposledy mě břicho bolelo nějak po tom prvním screeningu), tak doufám, že je všechno ok. Ale podle angelsounds srdíčko bije (pokud teda celou dobu neposlouchám sebe 🙈).
@frauhofman tak to je pro mě nereálný, spím na břiše ale tak, ze mám jednu nohu pokrcenou a jsem spis tak na poloboku, ale lehnout si normalne na břicho (Ach jak bych si to prala) už nemůžu protože mě to tlačí. Celkově mi už to spaní přijde náročný, když spím na zádech tqk mě pak bolí spodní zada, ze spaní na boku už mám v háji ramena 😀 jsem jak mrzak a to nejsme ani v pulce