TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
153
13.7.23 09:21

@TerkaTA Přesně tak. :D Sice doufám, že bude hodná jak já jako miminko nebo její táta, ale s mým štěstím bude mít energie po mý máme/bráchovi. :D nějaký gen, který mě opět řádně vytrestá. Nejspíš budu ráda, že jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
13.7.23 09:21

Nám se třeba do ložnice postýlka nevejde. Takže bude taky v pokojíčku. Já na tom nevidím nic špatného. Prostě pokud to místo není, tak se nedá nic dělat a určitě s námi v posteli spát nebude (no uvidíme na praxi :mrgreen: ) ale je mi jasné, že se z nás pak nikdo nevyspí.
Pokojíček budu připravovat až tak srpen/září dřív ne. Musíme tam vymalovat, vyklidit a musím si to tam vše pořádně poměřit abych věděla co se nám tam vejde a co ne. Jako musím přiznat jednu věc, že na tohle se vůbec netěším, nějak mě tohle zařizování nebaví, nejradši bych byla, aby to za mě někdo vyřešil. Asi jsem divná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
13.7.23 09:34

Já vám holky ty pokojíčky závidím. My máme byt 2+1 a i tak jsou šíleně drahé nájmy. Takže větší byt zatím neplánujeme, až třeba časem. Ale hned bych krásný pokojíček zařizovala taky 😍 fakt Vám to závidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
13.7.23 09:46

@klaudi587 nic si z toho nedělej my začínali v 1 místnosti u rodičů pak 2 kk, 2+1 s přepažený m nábytkem, teprve před pár lety jsme koupili 3+1. A to jsme spolu 16 let. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
13.7.23 09:53

@klaudi587 ale my taky nemáme extra pokoj pro miminko. Jen máme být v podkroví 2+kk atypicky řešený a je to 90m, takže v ložnici bude mít jakoby svůj prostor (kout) a až povyroste, tak my se přesuneme do obývací části, ale!…určitě bych nenechala novorozence celou noc samotného ve vlastním pokoji. To mi přijde moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
13.7.23 09:59

@Holula
No vidíš, a nám to tak vyhovovalo. Celou noc samotná tam samozřejmě nebyla, chodila jsem ji kojit. Ale spinkala tam. :) Monitor dechu měla, já slyším doteď každé její kníknutí, nevidím v tom problém. Než se nevyspat v ložnici… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
13.7.23 10:08

My plánujeme pokojíček určitě.. bude hned vedle ložnice, kde byl zatím odkládací pokoj, teď je všechno na půdě, takže můžeme hnízdit 😀 😀 😀
Plánujeme mít postýlku v ložnici, ale uvidíme, protože nechci rušit manžela, když bude třeba malou Aju nakojit 😂Místo, kde by měla být postýlka, je teď televize 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
13.7.23 10:14

Holky, myslím, že miminkům je téměř jedno kde a v čem jsou. Myslím, že nejdůležitější, že ví, že je máte rádi a ta láska. Pokud se máte navzájem rádi, tak je jedno kde budete 😘. Někdy mi přijde ze života, že ty děti a páry jsou šťastnější, když toho mají málo a všeho si váží. Ale u dětí je to hodně ve výchově.
Když jsme byly se ségrou malinký, naší stavěli, nic jsme neměli, ale doteď si myslím, že jsem měla nejkrásnější dětství, já si v tu dobu neuvědomovala, že nic téměř nemáme a obdivuju rodiče, že vše to zvládli a dělali nám krásný život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
13.7.23 10:15

@Lucy1708 takže to bude Andrejka? 💜 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
13.7.23 10:41

My máme v plánu, až nám udělá truhlář v ložnici vestavěnou skřín, vyklidit pokojíček 😊 a dáme tam přebalovák, postýlku, skříň pro miminko, postel pro mě kdyby malinký plakalo, aby se manžel vyspal do práce, protože vstává hodně brzy a jezdí hodinu autem tak bych měla strach, aby nebyl unavený. No a pak vaničku na koupání, je to velký prostor určený v budoucnu pro 2 děti takže zaplnit ho nebude sranda 😂 Ale chceme tam dát ještě jednu postel když přijedou naši na víkend, aby se tam vyspali a my vezmeme mimčo do ložnice 😊 to je ale prozatimní pĺán uvidíme co z toho vyjde 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
13.7.23 10:58

@Zuzca.K 😂 já mám takových plánů, že třeba za rok až si to budu tady zpětné číst, tak to bude nejlepší srandovní čtení 😂. Říkám si co mi vadí, co dělají nynější rodiče a že to dělat rozhodně nebudu 😂. Jsem na sebe zvědavá v kolika věcích polevím 😂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1658
13.7.23 11:08

@Mera16
Já jsem doufala, že bude dcera spát po nás s manželem a houby, je to nespavec doteď (má dvacet měsíců). Ale zato krásně jí a vlastně jedla pěkně hned od půl roku, co jsem začala s příkrmama, což jsem fakt šťastná, protože my jsme s manželem do tří let nejedli v podstatě nic. Takže evidentně se to podědit nemusí, tak jsem zvědavá, jaká bude ta malá láska až se narodí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
13.7.23 11:30

@Kulich6
No, já chci Aničku, manžel Adélku, tak jí říkám Aja a uvidíme 😀 😀 😀 a pak se rozhodneme 😀Ale chci jí říkat Aja, protože je to strašně krásné oslovení, aspoň mně se líbí 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2755
13.7.23 11:38

@Lucy1708 já bych vybrala Aničku 😂. Já se ptala, abych byla v obraze ze zvědavosti 😘 😂.
Mě bylo řečeno okolím z rodiny, že jméno určitě ještě změníme, ale myslím, že ne. Už ji říkáme jménem a líbí se mi to víc a víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
13.7.23 12:15

@Kulich6
V pohodě 🙂 🤩 Máme krásné české příjmení, tak ho nechci kazit nějakým cizím jménem 🙂Navíc jsem češtinářka, takže si na takové věci potrpím😀 A navíc, už jsem učila dost dětí, takže jména mám spojená s obličeji 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí