TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
438
22.7.23 16:32

A neslo by pozadat primo admina?? Pokud je to v jeho moci…

Příspěvek upraven 22.07.23 v 16:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
22.7.23 16:32

@TerkaS98 : Vzhledem k tomu, že tu @Liliana87 už dlouho nebyla, můžeš asi rovnou založit novou skupinku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
22.7.23 16:54

A soukromou skupinku budeme rozjidet přímo tady? Já jsem už taky pro soukromou 😊 napadl mě třeba Facebook nebo messenger, tam je to taky fajn.. tady nevím jak funguji soukromé skupinky 😁 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
22.7.23 17:04

Co si píšeme z holkama předchozího těhotenství, tak si píšeme přes WhatsApp. Dřív jsme měly uzavřenou skupinu tady, ale nejdou tu posílat videa, což je škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
22.7.23 17:20

Holky zalozila jsem tedy skupinku tak se pridejte❤️ je soukroma, a schvalim vsechny holky z teto skupinky (pouziju tu skvelou tabulku co mame🙏🏻). Kdyz bude chtit nekdo novy do skupinky, vzdy Vas nejdrive informuju, asi bych byla pro pridavat maminky, ktere uz nejakou dobu na emiminku jsou a jsou zapojene do nekterych diskuzi, ne nove zalozene profily. Muzeme to zkusit jak nam to bude vyhovovat. V jine skupince presla cast holek na facebook, ale vim, ze hodne z nas je rado za „anonymitu“ tady na emiminku. Byla by zase skoda kdybychom se rozdelily 😞 ❤️ https://www.emimino.cz/…sinec-2023-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
22.7.23 17:24

Kdyby jste si nektera nevedela rady jak se pridat, tak mi napiste, ja Vam rovnou poslu pozvanku😘 😘
Jinak soukrome skupinky vypadaji stejne jako verejna diskuze, akorat tam nemuze nikdo cizi, neni v tom zadny rozdil 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
22.7.23 18:59

Ahoj, já jsem zatím jen od začátku tiše sledovala a chtěla jsem napsat až po 2. screeningu, protože jsem z něj docela nervózní a pak tak nějak doufám a věřím, že už budu klidnější.
Jsem po IVF, je mi 40 a čekám chlapečka - termín 7.12. Výsledky 1. screeningu byly pozitivní, i když mám genetické testování a nechala jsem si ještě na Gennetu dělat test z DNA, ten dopadl negativně, nicméně nervy zůstaly a i když jsem sem už několikrát chtěla napsat, nakonec jsem se neodhodlala :)

Ráda bych ale překonala strach a zapojila se, proto prosím, mohu i do soukromé skupinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
22.7.23 19:08

@Rhian No sup, at tam nejsem sama geront 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
22.7.23 19:10
@Lucciang píše:
@Rhian No sup, at tam nejsem sama geront 😊

Ano, věk byl další důvod, proč jsem ani moc neměla odvahu psát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
22.7.23 19:12

@Rhian Ja to chapu, jsme divny, ale to nevadi 😊, myslim, ze moje okoli me taky sacovalo spis na prechod, nez na dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
22.7.23 19:15

@Lucciang Máš super přístup :D Já onehdy seděla v čekárně na gyndě a vyslechla jsem hovor sestřičky s 29 letou maminkou třech dětí, kde ji chválila a říkala, že pak už je to hrůza a děs, když je člověk starší - no říkala jsem si, bezva, ranní nevolnost, nalačno a ještě poslouchám tohle :lol: Ale to je život :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
22.7.23 19:25

@Rhian @Rhian vítej 🙂 holky já teda nevím, ale já si přijdu úplně v pohodě a to, že mi v listopadu bude 37 vůbec neřeším. Naopak mi to přijde na druhé mimi úplně akorát. Asi jsem teda divná, podle toho co píšete 🙈
Teta taky rodila ve 40, neboj se nic. Hlavně ať jsi ty i miminko v pořádku ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
22.7.23 19:35

@Lusi123 No ja si prijdu taky akorat, ale stara na to jsem… 😊. Kazdy jak se citi. Ty to mas akuratne… Myslim, ze jsem tady zachytila nekde diskusi na tema snazeni se o dite po 40citce a prekvapilo me… kolik negativnich reakci tam bylo, jak se rodice nedozijou maturity deti… a jak je to nezodpovedny…no tak holt budu muset zit dlouho… vnoucat se pravdepodobne nedockam… a takhle… muj tata me mel ve 20 a nedozil se taky moji maturity… a ostatne, kdyz jsem byla poprve na vysoky nejaky cas v USA, tam byly tehdy prvorodicky 40catnice vcelku bezny… a to jsem koukala… no a ted je to i u nas. Idealni to neni, ale chtely jsme to tak 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
22.7.23 19:46

@Lusi123 Děkuju :srdce: Já teda čekám první :D

@Lucciang Četla jsem nějakou takovou diskuzi a lidí umí být opravdu zlí… Mrzí mě, že tvůj táta zemřel tak mladý :(
Je to nakonec každého věc a lidi strašně rádi každého soudí, ideálně když v té situaci nikdy nebyli.
Před otěhotněním jsem sledovala jednu psycholožku Natalii Masson, měla první dítě v 41 a druhé v 45 a dělá programy, meditace, atd pro ženy po čtyřicítce, hodně mi to pomohlo, vidět, kolik žen to řeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
22.7.23 19:58

@Rhian Ty a ze bysme teda daly jeste druhy? 😊 Je jich dost, nejedna moje kamaradka dite v mem veku nema… a co hur, nema spravnyho partnera… koukam akorat na ni na youtube. No vypada skvele a zajimavej pribeh pani doktorky… a vypada teda skvele 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí