TP prosinec 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
26.7.23 17:23

@mksv Ano, to je přesně ono :). Ale mám to jen někdy. Přijde mi, že když dlouho ležím nebo sedím, tak je to horší a když jsou vedra. Třeba dneska, jak je je chladno, tak úplně na pohodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.7.23 21:38

Ahoj, zatím jsem byla jen tichý pozorovatel, ale uklidňovalo mě číst si, že řešíte stejné věci a jsme na tom stejně, tak jsem si založila účet a ráda bych se přidala k vám do skupiny :oops: Mám po jednom zamlklém těhotenství v loňském roce, aktuálně snad vše v pořádku a TP 24.12. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
27.7.23 21:57

Holky blbne mi to nebo obě ty konverzace utichly? Přijde mi to až neuvěřitelný, že některé dny bylo 30 příspěvku a teď ani v jedné skupině cely den nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
27.7.23 21:59

@Cahova.an Všichni jsou v soukromých skupinách. Pár příspěvků dozadu je odkaz, tak se přidej 🙂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
27.7.23 22:03

@Cahova.an koukala jsem ze ve skupince uz pridana jsi, akorat si mozna nenasla tema kde pokracujeme v diskuzi, tak posilam screen jak se tam dostat😘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
28.7.23 07:35

Mám to holky, já a elektronika 😂 😂 moc Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
29.7.23 08:39

@Cahova.an no aspon za me je to ted cele o cekani :D. Jsem v 19tt, pohyby zatim zadne, bolesti kazdy den neco, kontrola u doktorky za tyden a pul, druhy screening az ve 22 tt. Tak nemam ani co psat. Zatim nic nenakupuji. Jen cekam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.7.23 16:15

Ahoj holky :kytka: mohla bych se k vám přidat? Hledala jsem nějaké normální těhotenské oblečení na netu a našla jsem tuhle diskuzi :srdce: než jsem se prokousala až sem, trvalo to :lol: já jsem po IVF a termín mám 16.12. :dance: děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2476
29.7.23 19:14

@Evelinka211 Ahojky, urcite se pridej, posli zadost do soukrome skupinky❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.7.23 08:14

Ahojky 🌷

Take jsem tichy pozorovatel (omlouvam se za smirovani 😇).. Obcas jsem mela chut napsat nejaky dotaz, ale nechtela jsem si zakladat ucet.. Tak ted novou skupinkou jste me donutily 🙈

Termin mam 3.12. a cekame Marecka ❤️

Jsem po 3 potratech, jeden byl v 22tt a dva na zacatku.. 🕊️Takze je to vymodlene, tiche tehotenstvi, moc o nem nechci mluvit, kupovat veci atd.. Tak Vas tu jen tise sleduji a v duchu si s Vami povidam a odpovidam 🙈

Byla bych rada, kdybych se mohla take pridat do nove skupinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.23 17:51

Ahojky holky…dlouho jsem tu nebyla a chtěla bych vám oznámit, že čekáme holčičku :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.23 09:08

Zdravím mám dotaz,
Začalo mi téct mléko z bradavek 😀 a chci si ušít prsní vložky… Nevíte co do toho jako výplň? Děkuji za odpověď :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4561
27.8.23 09:43

@Valentová Anna výplň netuším, ale bude to spíš mlezivo, než mleko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.9.23 16:12

muzu se pridat? :)

Ahoj holky,

poslala jsem taky zadost o pridani, nasla jsem vas nedavno a moc rada bych psala v uzavrene skupince. Termin zacatek prosince, mame tam chlapecka :) A je mi 41, jsem rada ze nebudu tak sama v tomhle veku :) Ale tesim se na vsechny, na prvni diskuzi s terminem porodu jsem byla kdyz mi bylo 23… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
8.9.23 11:10

Ahoj holky, take bych se rada přidala, posilala jsem znovu zadost :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie