Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mksv Ano, to je přesně ono
. Ale mám to jen někdy. Přijde mi, že když dlouho ležím nebo sedím, tak je to horší a když jsou vedra. Třeba dneska, jak je je chladno, tak úplně na pohodu.
Ahoj, zatím jsem byla jen tichý pozorovatel, ale uklidňovalo mě číst si, že řešíte stejné věci a jsme na tom stejně, tak jsem si založila účet a ráda bych se přidala k vám do skupiny
Mám po jednom zamlklém těhotenství v loňském roce, aktuálně snad vše v pořádku a TP 24.12. ![]()
Holky blbne mi to nebo obě ty konverzace utichly? Přijde mi to až neuvěřitelný, že některé dny bylo 30 příspěvku a teď ani v jedné skupině cely den nic.
@Cahova.an Všichni jsou v soukromých skupinách. Pár příspěvků dozadu je odkaz, tak se přidej 🙂.
@Cahova.an koukala jsem ze ve skupince uz pridana jsi, akorat si mozna nenasla tema kde pokracujeme v diskuzi, tak posilam screen jak se tam dostat😘
@Cahova.an no aspon za me je to ted cele o cekani
. Jsem v 19tt, pohyby zatim zadne, bolesti kazdy den neco, kontrola u doktorky za tyden a pul, druhy screening az ve 22 tt. Tak nemam ani co psat. Zatim nic nenakupuji. Jen cekam. ![]()
Ahoj holky
mohla bych se k vám přidat? Hledala jsem nějaké normální těhotenské oblečení na netu a našla jsem tuhle diskuzi
než jsem se prokousala až sem, trvalo to
já jsem po IVF a termín mám 16.12.
děkuji ![]()
@Evelinka211 Ahojky, urcite se pridej, posli zadost do soukrome skupinky❤️
Ahojky 🌷
Take jsem tichy pozorovatel (omlouvam se za smirovani 😇).. Obcas jsem mela chut napsat nejaky dotaz, ale nechtela jsem si zakladat ucet.. Tak ted novou skupinkou jste me donutily 🙈
Termin mam 3.12. a cekame Marecka ❤️
Jsem po 3 potratech, jeden byl v 22tt a dva na zacatku.. 🕊️Takze je to vymodlene, tiche tehotenstvi, moc o nem nechci mluvit, kupovat veci atd.. Tak Vas tu jen tise sleduji a v duchu si s Vami povidam a odpovidam 🙈
Byla bych rada, kdybych se mohla take pridat do nove skupinky ![]()
Ahojky holky…dlouho jsem tu nebyla a chtěla bych vám oznámit, že čekáme holčičku
![]()
Zdravím mám dotaz,
Začalo mi téct mléko z bradavek 😀 a chci si ušít prsní vložky… Nevíte co do toho jako výplň? Děkuji za odpověď
![]()
@Valentová Anna výplň netuším, ale bude to spíš mlezivo, než mleko ![]()
Ahoj holky,
poslala jsem taky zadost o pridani, nasla jsem vas nedavno a moc rada bych psala v uzavrene skupince. Termin zacatek prosince, mame tam chlapecka
A je mi 41, jsem rada ze nebudu tak sama v tomhle veku
Ale tesim se na vsechny, na prvni diskuzi s terminem porodu jsem byla kdyz mi bylo 23… ![]()
Ahoj holky, take bych se rada přidala, posilala jsem znovu zadost ![]()