Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Ollla29 Ahojky, holky urcite nebudou mit nic proti, pridej se k nam❤️
@Lucciang žádná stará, už jsem to psala, vy jste prostě VIP 🤗 😂
@Lucciang
Jasný… Další stará co je těhotná
![]()
Ale usmevne je, že tohle by člověku v usa nikdo neřekl. Tam to nikoho ani neudivuje.
Jen tady v česku je člověk za exota.
Jsem ráda, že tady nejsem ve skupině sama ![]()
@Ollla29 v usa obecne resi jiny veci nez u nas…..ja bych tam nejradsi i rodila
![]()
Já tam ten život prostě absolutně miluju. Je to muj druhý domov. A nad porodem tam trosilinku taky přemýšlím.
Tak jako přemýšlím, kdy tam ještě stihnu do porodu alespoň na chvilku odletět.
Ahoj holky,
Vase presunuti do soukrome skupiny me prinutilo si zalozit ucet, pze si Vas kazdy den moc rada ctu a uklidnuju se. Takze diky za to! A omlouvam se za dosavadni smirovani.
Mam za sebou nekolik zamklych tehotenstvi, ale ted doufam a moc si preju, abychom to s moji malou dotahly do uspesneho porodu 21.12. Kdybych s Vami mohla dale pokracovat, budu moc rada. ![]()
PS: dnes se snazim natocit si kopanecek, ale vzdy, kdyz vytahnu mobil, mala dela, ze tam neni, taky to tak mate? 🤣
PPS: info pro holky, kt neni porad dobre: jsem 19tt a porad obcas zvracim ![]()
@Lucciang No je to asi osud 😂 My jsme teda miminko s manželem žádné naplánovali, už jen proto, že mi bylo x let tvrzeno, že děti mít nemůžu (špatná a komplikovaná operace slepáku právě před x lety.. ).. no a přestěhovali jsme se z rodného města úplně do jiného kraje, asi jsme se psychicky hodili do klidu a je to tu 😂 🙈
Je pravda, že jsem se musela trošku srovnávat s tím, že nakonec mimi bude.. to víš, když už máš v hlavě přepnuto úplně naopak.. ![]()
Ale teď se už těšíme
oba dva ![]()
@Veru.veruse Já jsem začínala s 58kg, pak jsem celý 3. měsíc jen zvracela a dostala jsem se na 56kg.. teď mám 18+0 a 60,5kg.. a to už jím všechno
![]()
Ahoj, necitite nektera obcas jakoby tlak v pochve a na konecnik? Nemam to stale, ale jen nekdy. Je to dost neprijemne. ![]()