Poradna duly
Jana Čurdová
Já jdu na kontrolu zítra.. Ráno mi bývá dost na omdlení, tak jsem zvědavá, jak vstanu.. Jinak bříško zatím nemám, páč toho sním tak půlku co před otěhotněním.. Prostě se mi jídlo do žaludku nevejde.. ![]()
@petra432 a to jsem si říkala, jestli jsem „hrabla“ že se mi do břicha nechce nic vejít a jim min… A ono je to normální 😁
@Pavla.kd Tchán si ze mě dělá srandu, jestli nechci zhubnout, prej aby mi nenarosly velký kýty..
Zatím netuší, že jsme opět v očekávání.. U předchozích těhu jsem ten problém neměla..
@petra432 ze mě si dělá legraci chlap…díky te oblíbené hlásce, že se v tehu ji za dva 🤣 🤣 a nebo je ještě druhá verze…se nediv, že se ti do bříška nic nevejde, když už tam máš plno 😁 😁 😁
@Oneilka taky jsem si nejdřív říkala, že je to zbytecnost
ale je to fajn. Poslouchám tak jednou za tři čtyři dny. Hlavně se nedes, kdybys ho nemohla najít, nebo se ti ztrácelo. Mají tam teď hodně místa a dělají přemety ![]()
Holky já mám ráno úplně normální břicho. Neměla jsem plochy ani před těhotenstvím, ale vecer?!?
takový pátý mesic
šílenost. ![]()
@Janivajan já to mám úplně stejně, ráno splaskly břicho a od oběda se nafukuju až do večera i přesto, že jím tak o půlku míň jak předtím😂 😀
@Mandží
je to tak jo. Akorát já teda nejím min. Ale ani ne víc. Prostě tak normálně. Nedělá mi to zatím žádný problem ![]()
@TER2312 určitě nám to dobře dopadne oboum
taky jsi silná zena
![]()
@Janivajan každej to má asi jinak, ale já se plně ztotožňuji s tvým vyjádřením😂 ráno si přijdu celkem hubená i s mým špekem a odpo tak ve třetím trimestru😂 😂
Holky tak ja jsem dneska vymekla a upalovala pro angel sound
a musim rict ze ten poslech byl moc fajn, uz se bez nej asi neobejdu ![]()
Jinak jsem v tom s vama, taky jim min a normalni porce se mi do zaludku nevejde, ale o to jim casteji ![]()
Holky tak vše mi vyšlo negativní
Další kontrola 30.9.a je tam doporučení ke genetikovi kvůli věku. Takže ten mi určitě nabídne odběr plodovky nebo ten drahý odběr krve..No klidně si ten odběr krve zaplatím, pro klid duše..Ale jak koukám na ty rozměry miminka, jsem z toho jelen, hlavička větší než celá temenokostrční vzdálenost
No moje dr.mi to musí vysvětlit ![]()
@Mandží přesně tak. Každá to máme jinak
hlavně abychom byly všechny i s miminko v poradku
@Luuca10 parádička. Taky bych šla radši na ten odběr, než na plodovku
ale když k tomu není důvod, tak proč? Když krev i utz je v pořádku