Poradna duly
Jana Čurdová
@TER2312 taky mam z bazaru…já mám olejicek z dm pro těhotný…takže spojim rovnou 2v1… Poslechnu mimco a ještě promaznu špek na břichu 😁 🤣 😁
@TER2312 neboj se ty příznaky mi vymizeli taky ani nevím jak
je mi teď skvěle až na nějaký problémy picnuti a tak dále
to už beru normálně.. Ale říká se že teď by jsme si měli plánovat dovcu a tak když nám je dobre
3trimestr už budeme funet
![]()
@Dysis1 my máme v plánu Krkonoše za měsíc…tak doufám že už mi bude cajk 😁 🙏
No je fakt, že když mi bývalo cca do toho 11.týdne blbě, tak mi to v práci dávalo zabrat, ale být už teď doma, tak se asi zblázním😀
@Dysis1 Děkuji to jsi mě taky moc uklidnila, já se dneska musím jít projít, abych se přestala pozorovat na chvíli. Už mi hrabe. ![]()
@Mandží Já jsem na rodičovské, ale pořád na mě čekají ve škole, jestli se vrátím a dokončím doktorát..
Tak jim budu muset oznámit, že jsem zas těhotná.. ![]()
@petra432 tak to budou asi překvapení😂..já jdu v pondělí na screening a pak to chci oznámit v práci, vůbec se mi do toho nechce😀
@Mandží ja jdu na screening zitra a dost premyslim kdy a jak to oznamim.. zrovna me povysili a pridali mi, tak je nacasovani perfektni… jinak pracuju uz pul roku z domu, kdo vi kdy nam otevrou kancelare (nekdy pristi rok?) tak si rikam, jestli to vubec oznamovat, stejne si toho nikdo nevsimne a az se vratim do kancelare tak s ditetem
(posledni souveti vtip samozrejme)
@Mandží My jsme to nikomu neřekli.. Ale tchán tuší a pořád se ptá, co je novýho..
Stejně už se těším, až to všem řekneme, ale tentokrát si chceme dát na čas..
Asi mě zabijou moje chutě.. Včera mekáč, dneska sushi, ale po wasabi mě pálí žáha.. Achjo
![]()
@petra432 my jsme to taky. chtěli říct až po pondělním screeningu, ale teď o víkendu jsme byli u mojí mámy, kterou uvidíme až za dlouho, tak jsme jí to rovnou řekli, aby to bylo osobně a rovnou jsme to tedy oznámili i rodičům manžela už to ví asi celá rodina😀..jojoo mekac ten bych jedla furt😂 😂
@Ali000 vtipné😂 já dělám taky v kanclu, ale od konce května už normálně chodíme do firmy..v práci to řeknu hned po screeningu, ať je čas na hledání náhrady ☺️
Já to oznámila teď po screeningu ale jen rodině a kamarádkám
bohužel v práci jsou drbny a šlo to rychlosti světla takže už to ví všichni
ale co holky.. Ať to vědí ne? Stejně tím nic neskazime a ani neurychlime
a s tím mekacem mi mluvíte z duše
to je asi to jediné co mi chutnalo když mi bylo zle
teď už si dám vše a malé porce nevím proč ale moc se toho do mě nevejde, ale jsem ráda aspoň nepriberu ještě nemám ani kilo navíc
jak vy holky a váha?