Poradna duly
Jana Čurdová
@TER2312 mně řekla Dr že mám brát listovku, že to prý stačí a pokud chci nějaký jiný vitamíny, že je to jen na mě
@TER2312 já už bych ho brát neměla ale slyšela jsem že je lepší postupně takže dneska si vezmu naposled jeden na noc a zítra už nic
takový divný pocit ho najednou nebrat
a beru femibion 2trimestr až do porodu
jsou tam vitamíny které si myslím jsou důležité pro mimčo.. Nechci se hlídat co jim aby mimčo mělo mít vše.. V tomhle mi vitamíny hodně pomáhají ![]()
@Pavla.kd Listovka je na rozštěpové vady.. Teď už by mimčo mělo mít obličej vcelku, když to řeknu takhle blbě.. Takže ta listovka už taky není nutná.. ![]()
Holky pícháte si některá clexane? Já už jsem z těch injekcí na nervy, dneska mi ta kůže vůbec nešla propíchnout, až na po třetí a nešlo to tam vůbec natlačit, moje nervy, jsem si i pobrecela jak ty injekce nesnáším a to si je mám píchat do konce šestinedělí
Ještě teď půl hodiny po aplikaci mě to místo úplně pálí..
@Luuca10 víš že já tě v tomhle hrozně obdivuji
já si neumím představit píchat do tehotenskeho bříška jehlu
vydrž holka hlavně že to miminku pomůže.. Nebrec a buď silná maminka
![]()
@Dysis1 děkuji, jsi hodná
No nic jiného mi ani nezbývá, než to prostě vydržet, ale dneska mě to fakt naštvalo, poprvé co mi to prostě nešlo..Ale co bych pro tu moji lásku v bříšku neudělala ![]()
@Luuca10 já si taky píchám, ale museli mi snížit dávkz, protože jsem měla hematom a pry kvůli tomu, ale mě to teda vůbec nevadí a jde mi to dobře.
@Dysis1 píše:
@TER2312 já už bych ho brát neměla ale slyšela jsem že je lepší postupně takže dneska si vezmu naposled jeden na noc a zítra už nictakový divný pocit ho najednou nebrat
a beru femibion 2trimestr až do porodu
jsou tam vitamíny které si myslím jsou důležité pro mimčo.. Nechci se hlídat co jim aby mimčo mělo mít vše.. V tomhle mi vitamíny hodně pomáhají
Já to právě taky chci raději postupně i když mi řekl, že vysadit hned proto se ptám. A ten femibion 2 mi právě řekl až od 28týdne ale radši bych to ládovala celou dobu právě. I ohledně ty listovky to už prý je zbytečný. Tak jsem se chtěla zeptat jak to kdo má.
@TER2312 tak to máš fajn, že ti to jde v poho..možná moc mačkám tu kožní řasu, nevím, nebo možná bych potřebovala větší špek ![]()
@Luuca10 špek já mám dost a koupila jsem si ty dezinfekční čtverečky, tak to nepálí. Držím ti palce ať ti to jde a je to lepší. ![]()
Holky teď vás obdivuju že si dokážete sami pichat injekce, já tohle nezvládla ani netěhotná skrz trombózu, musel chlap. Ale je fakt, že kdybych musela, tak bych asi musela…to si pichate skrz to ivf? Jinak mě dneska čeká kontrola, snad mi udělá ulz, naposledy jsem ho měla v 7+2, minulý týden jsem taky měla kontrolu, ale ta dr.tam nebyla, prý se nevrátila včas z dovolené, tak mi vzala sestra jen tu krev a udělala poradnu s tím že mám přijít až na konci srpna a screening je až 21. Tak jsem si tu kontrolu dnes pak vyvolala a domluvila z vlastní iniciativy…
@Pavla.kd píše:
Holky teď vás obdivuju že si dokážete sami pichat injekce, já tohle nezvládla ani netěhotná skrz trombózu, musel chlap. Ale je fakt, že kdybych musela, tak bych asi musela…to si pichate skrz to ivf? Jinak mě dneska čeká kontrola, snad mi udělá ulz, naposledy jsem ho měla v 7+2, minulý týden jsem taky měla kontrolu, ale ta dr.tam nebyla, prý se nevrátila včas z dovolené, tak mi vzala sestra jen tu krev a udělala poradnu s tím že mám přijít až na konci srpna a screening je až 21. Tak jsem si tu kontrolu dnes pak vyvolala a domluvila z vlastní iniciativy…
Tak ať ti to dobře dopadne na kontrole a pak napiš, držím palečky. To se divím, když jsi měla trombózu, že ti to taky nenasadili.Asi máš dobré výsledky krve. Prý ten clexane pomáhá k udržení mimi.
@TER2312 já měla náznak na trombózu a asi před dvouma rokama…jsem objednana na 9… Budu ji říkat, že jsem trochu zašpinila a ještě tam mám myom, tak snad se nezvecil
@Oneilka mě by stačil jen na teď na ty injekcpe, pak ráda vrátím
@TER2312 Děkuji moc, jsi hodná
Asi si ty čtverečky taky koupím, teď mám desinfekci na ruce a odlicovaci tamponky ![]()