Poradna duly
Jana Čurdová
@Dysis1 já to mám s váhou jak na houpačce…držela jsem se, pak přibrala cca 3 kila a od minulého týdne mám dole skoro 2… takže +- stejně…
Holky jsem tu jediná, které se chce
jen když čte slovo mekáč? 🤣 🤣 🤣 🤣
@Dysis1 přesně taak, aspoň si to hezky rozšíří mezi s sebou a nemusíme to říkat každému člověku zvlášť😂.. taky jsem kolikrát neměla na nic chuť a mekac mi pomohl😂..
Taky se toho do mě moc nevejde, jinak v půlce července jsem byla na kontrole a měla jsem o dvě kg méně než dva týdny předtím..jsem zvědavá co teď v pondělí, protože jsme byli na dovci a tam jsem si pak neupírala😀
Holky tak angelsounds jsem nesehnala paní ani nevěděla, co to je. Tak asi jedině nový, ale už jsem byla pro dnešek vyčerpaná. Ještě zkusím rozhodit sítě mezi kámoškama, ale zatím jsem to právě nechtěla říkat.
Ty jo holky. Já tu dopolko nejsem a dočítáme dvacet minut
já jsem taky na neschopence už dlouho. Od ledna, kdy jsme byli na prvním zavedení v novém car. Ale bohužel taky vychazky, takže trochu na prd. Ale chci se domluvit s Dr, že bychom jeli v říjnu na prodloužený víkend někam. Tak uvidíme, jak se domluvím. A s tou vahou
mám tři kila nahore
ale připisuju to tomu, že jsem přestávala kouřit a musela jsem si prostě zacpat hubu jidlem
teď už se snad ohlidam. ![]()
@Dysis1 no sladký vůbec… Já teda momentálně nemám chuť na nic…cca první týden 14dni jsem chutě měla…ale prasacky…tlačenka s cibulí, jitrnice, likerova špička, bageta s pikantním dresinkem…a ještě jsem to teda zajidala tím sladkym…teď nic… 🤷♀️
@Janivajan taky se budu domlouvat v září… Doktoři nemají problém…ty vycházky jsou jinak na prd no… A chodí i na těhotný…alespoň před 15 lety na mne byli… Sice jen jednou, ale hned ze začátku
@Pavla.kd no já ještě kontrolu neměla, ale to bude tím kovidem. Kamarádova mamka tam dělá a říkala, že chodí strašně málo. Mají strach.
@Janivajan aspoň v něčem je ten covid dobrý, kdyby sis náhodou potřebovala odskočit…
Holky zavádíte někdo ještě utrogestan? A ještě se chci zeptat na femibion nebo jiné vitamíny doktor mi řekl po 12tt vysadit vše, já myslela, že ty vitamíny se berou celé těhotenství.