Poradna duly
Jana Čurdová
Tak jsem po kontrole.. Dr změřila mimčo a má 11 mm.. Je ještě o dva týdny mladší, takže prý osmý týden..
To budu rodit až někdy v březnu.. Jinak teď taky špatné spím, ale je to tím, že se starší v noci stěhuje k nám, mladší se v postýlce vrtí a manža vrže zubama..
U předchozího těhu jsem v noci třeba 3 hodiny nespala.. ![]()
@TER2312 děkuji… jinak já včera k večeru malinko zašpinila, tak jsem hned letěla poslouchat, dlouho jsem nemohla najít ale nakonec našla… A dneska ráno taky vše o. k… já lépe najdu ❤️️ s prázdným břichem… Jinak hledej v podbřišku, mimco je ještě celkem nízko… Dneska jsem slyšela ❤️️ na dvou místech…cca 3-4 cm od sebe… Asi cestovalo ![]()
@Pavla.kd A ten gel v lékárně mám koupit? Já když prudce vstanu tak mě píchne v břiše, ale to jsem měla od začátku, akorát teď se mi zdá, že už je to výš. Tak jsem myslela, že už mini jede nahoru
. Já jsem rodila před 20lety a to jsem nesledovala nic, takze ja jsem normálně, jak kdybych byla poprvé těhulka. ![]()
@petra432 To snad ničemu nevadí ne, že je o 2týdny mladší nebo ano? To by doktorka řekla, kdyby to byl nějaký problém. To bude dobrý ![]()
@Pavla.kd O 4 týdny starší..
Ale kojila jsem, takže jsem MS měla jen jednou a hned jsem byla těhotná.. Žádná pravidelnost..
@TER2312 Ničemu to nevadí, mimčo je v pořádku, srdíčko bouchá..
Jen na minulé kontrole to odhadovala o 2 týdny mladší než dle MS a bude to spíš o ty 4..
@TER2312 já rodila skoro před 14 lety…takže takový vymoženosti jako je screening a pod.taky neznám…takže buď v klidu… Nejsi jediná…jediný co si pamatuju z prvního tehu, že bolest břicha je normální a tím se řídím pořád 🤣 akorát mi nikdy nebylo tak zle jak teď… Já nemám přímo gel na ulz, mám olej na břicho a taky to jde, prý to musí klouzat 😁 no a jestli budeš kupovat nový as tak tam myslím ten gel je.ale nevím…radši se optej i jestli je tam baterka…
Holky a vy už nechodíte do práce? Jinak já spaní taky na prd..sice večer usnu, ale budím se xkrát za noc a když mi o půl 6 zvoní budík, tak su hotová😯 a přes den bych pak spala furt😀
@petra432 taky nevím kdy jsem měla ovulku, mně to dělalo rozdíl cca týden…uvidím zítra jestli mi udělá ulz jak to bude…
@Mandží já ne… Díky corone všechny propustil… Takže jsem zkoncila na up… Ale stejně bych byla pak na nemocenské, i kdybych chodila do prace, takže by to vyšlo skoro na stejno
@Pavla.kd Já bych chtěla z bazaru nový je zbytečný podle mě. Tak koupím olejíček. Jinak mě už ani to břicho nebolí🤣
@TER2312 ja tedy koupila gel v lekarne, stal asi 60kc, oproti olejickum to neni takovy rozdil
Jinak tedy v novem baleni je baterka a neni gel.
@Mandží já jsem na nemocenské už od února kvůli IVF, takže pohoda, nedala bych s těmi nevolnostmi dvanáctky denní noční, to by mě zabilo
Takže si to užívám doma, ale už mi z toho hrabe, jsem omezená vycházkami a nikam pořádně nemůžu..