Poradna duly
Jana Čurdová
@Luuca10 mě dělal oba, šťouchali jsme do něj přes břicho a stejně se neotočilo. Zkusil spodem a viděl to samý - takže záda. Tak zas přes břicho a šťouchání…pak aspoň tu hlavičku otočilo
Se musím smát… 🤣 🤣 🤣 Jsem zvědavá jak bude spolupracovat to moje mimco…
@Oneilka aha ty jo
Kámošku poslali na kafe a něco sladkého, taky se nechtělo zaboha pohnout a otočit
Už mě pomalu a jistě přepadá strach, budu se asi celou noc modlit, ať je všechno v pořádku…
@Luuca10 no, my byli objednaní na 17, do ordinace se dostali cca 17:40 a po nás ještě minimálně 4 páry. Takže nevím, jestli by byla možnost nějaké přestávky. Až mi toho doktora bylo líto, ten si ani kafe nevypije, natož aby si zašel na záchod…
Ahoj holky, ultrazvuk je v pořádku, ostatní výsledky budou v 16h. Musela mi pořád bušit do břicha aby se mimi nějak pohlo nebo natočilo, prostě si spinkalo a hotovo
Ani fotku mi nedala, protože bylo nějak blbě otočené a fotit se prostě nechtelo..A vypadá to na holčičku
Nj která holka by se chtěla hned po probuzení fotit že
Ale spadl mi obrovský balvan ze srdce, když jsem slyšela ty ozvičky
Po 16.h napíšu co zbytek ![]()
@Luuca10 Tak to je super. Holky, asi budem skupinka s nespolupracujícími miminy ![]()
@Luuca10 Paráda
to se krásně čte
@Oneilka myslím si, že u nás to bude taky zábava. Dneska jsem poslouchala angelsounds a slyšela jsem jak se tam vrtí a dokonce dneska kopanec do sluchatka
když už najdu srdíčko, tak max na deset vteřin a je zase pryč. Musí tam dělat kotouly ![]()