Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavla.kd to Teda je, je to můj největší anděl na celém světě, mé potraty prožívala jako kdyby to zažívala ona sama a to mě bolelo daleko víc vidět znicenou ji než sebe, proto jsem to tak rychle preklenula abych u ní viděla úsměv a ne slzy neštěstí ![]()
@Naomi14 To může být nějaká X-vázaná choroba, když se to týká jen kluků.. Třeba ještě ani není popsaná, pokud se děti nenarodí nebo brzo umřou..
Ohledně rakoviny, testovali vás na BRCA1 nebo 2 gen? Ten přímo souvisí s rakovinou prsu.. Jinak to může být způsobený blbou kombinací genů a to už je složitější na zjištění..
@Ketyshona já je teda taky nebrala pokaždé stejně..vždycky večer, ale ne stejně.. antibiotik jsem za těch let taky pár měla, ale fakt dokud jsem se úplně nevysadila, tak pohoda😀
@Ketyshona já taky otěhotněla přes antiko… A díky ní sem ani nevěděla že jsem těhotná, páč jsem měla pravidelně Ms…
Některý ženský zazijou opravdu šílenosti. My sice čekali pět let, ale krom zklamání z neúspěchu, nás nepotkala žádná taková rána, jako potrat atd. Teď jsem šťastná jak blecha. Dneska odběry na screening a příští pátek utz. A už si snad budu moct víc oddechnout ![]()
@Janivajan lepší nemyslet na to co bylo a užívat si toho co je… Taky už se těším na screening…ale na ten si ještě počkám
@petra432 musela bych dohledat papíry na co vše nás testovaly, ale vím že to měly v dotazníku kterej jsme vyplnovaly hned na začátku a během sezení taky doplňoval info protože z partnerovi strany je taky rakovina takže velká pravděpodobnost tam je, Le jestli ji testovaly bych musela kouknout
@Janivajan jeeeee ani nevíš jak závidím u nás se chodí 14dni až 3 před screeningem takže krev už mám vice jak týden a screening mám až 3 týdny po krvi
jsem tak nervni už se tak těším až ho zase uvidím bobanka malého
![]()
@Naomi14 a výsledky krve máš o. k? Mně budou brát krev rovnou v den screeningu
@Naomi14 ten screening je stejně přesnější… Krev kolikrát ukáže něco špatně a screening to vyvrátí…😉
@Pavla.kd já jsem se ptala sestrenky a ta mi říkala že kdyby bylo špatně tak se stejně čeká na screening a pak se dělají ještě nějaké testy snad triple nebo jak to psala
ani na to nemyslím prostě už se těším až to malé zase uvidím
hlavně až to uvidí partner to bude pecka ![]()