Poradna duly
Jana Čurdová
@Dysis1 já ho mám dnes, ale až v 17, jen to dnešní čekání vydá za celej týden
manžel je po noční, tak ani nechci nic moc dělat, ať ho nebudim. Googlim, co na oběd, protože jsem absolutně bez nápadu ![]()
@Dysis1 jee tak to máš super, aspoň už nemusíš čekat
Já jdu ve středu. Je zvláštní, že se ty týdny tak rozchází, když jsi po IVF že? Mě to vychází stejně i podle ultrazvuku i podle poslední ms, +- jeden den..Ale třeba to na screeningu vyjde též jinak..
@Pavla.kd podle ultrazvuku jsem byla napřed no to je pravda tak uvidíme zitra
@Luuca10 no právě měla si ket dřív než já
a najednou jsme na tom stejně..
@Oneilka já dnes budu dělat guláš dělám krůtí
nemám ráda vepre.. A zítra kvetak
to už ti uteče dej vědět budu se těšit ![]()
Holky a od kud jste? nebo spíš do jakýho města jdete na screening?
@Pavla.kd já jsem kousek od České Lípy a na screening jdu do gennetu do Liberce
v rámci ivf je to tam právě zdarma ![]()
@Luuca10 Mě to taky vychází trochu jinak podle ms a ultrazvuku a taky po KET, ale myslím, že rozhodující to bude na sreeningu.
@Pavla.kd bydlím u Rýmařova (skoro dva roky), pocházím z Prostějova, jezdím tam, většinou ty kontroly spojím s návštěvou rodiny. Po porodu si už najdu gyndu tady. Rodit chci ve Šternberku, v tom únoru bude cesta lepší tam než do Prostějova a je to o dost blíž.
Holky já vám závidím, že už máte ten sreening, já až příští středu.
Ale mě nikdo neříkal, že bych měla jít na nějakou krev před tím sreeningem, tak já nevím.
Já jdu na screening v Čáslavi. Dělá ho moje Dr. Ale až 14. 8.
ještě musím vydržet. Zítra jedu na odběry. A jinak mě to vychází plus minus jeden den s ms. U když jsem po ket. Předminulé dle utz na den přesně, minulé o den méně. Ale říkal, že to se nic neděje, že každé miminko roste trochu jinak a i to měření není úplně přesný.
@TER2312 jj screening rozhodne myslím i o dni porodu, no už aby byla středa, já už se fakt nemůžu dočkat ![]()
@TER2312 mě krev brala sestřička na gynde, kam chodím. Koncem srpna bude brát na další screening.