Poradna duly
Jana Čurdová
@kler98 ono záleží, jak moc pijes alkohol normálně, jestli se tomu bude okolí divit☺️..já měla svatbu 13.6, to už jsem byla v druhém týdnu, ale ještě jsem to nevěděla..jak jsem se to dozvěděla, byla jsem o den později na plánované akci a dala jsem si pouze dve dvojky bílého s tím, že beru antibiotika na záda a hned mě každej podezříval😀
@kler98 Také gratuluji. Já mám už screening za sebou a můj doktor se do hádání pohlaví vůbec pouštět nechtěl. Nakonec se po přemlouvání podíval a řekl, že to vypadá spíš na kluka, ale že to je jen odhad. Dělali mi genetiku miminka tak už vím, že je to holčička
Někomu ale už pohlaví říkají a prý s 80% jistotou.
Moc bych na to ještě nevsázela. Myslím, že to ale lépe odhadne vaginálním ultrazvukem než přes břicho.
Tak nevím, jak to je, ale moje Dr říkala, že do 13 týdne vypadají všechna miminka jako kluvi
Moje to říká až v 16 tydnu ![]()
@Janivajan V podstatě to samé bylo i na screeningu. Říkal že to co vidí by mohla být holka ale i kluk. Typnul spíš kluka. Možná kdyby dělal utz vaginálně lépe to uvidí.
@Lorelay.cz A na sreeningu ti dají fotku? Nebo jak to tam funguje?
@Janivajan Já taky nevím teda. Ale já si to stejně nechci nechat říct, no jestli to vydržím.😁
@TER2312 Měli by. Na netu je psaná v ceně screeningu, ale mi za ní platili 75 Kč
Když tak si řekni. @TER2312 Já vím, že bych to nevydržela
Navíc se můžeme na to připravit a nemusíme kupovat neutrální věci.
@Lorelay.cz Když tak si to taky doplatím. Ješte mi k tomu nabídli vyšetření na preeklamsii za 1000kč, tak si to taky nechám udělat. No sama jsem zvědavá, jestli to vydržim ![]()
@TER2312 U nás byla v ceně screeningu, ale kdyby ne tak si ji také doplatím.
@Lorelay.cz A kolik jsi platila za ten sreening i z tou preeklamsii? Já budu platit 1500kč za screen. a 1000kč tu preeklamsii.
Tak to my chceme vědět, hned jak to pujde
mám slíbený věcičky od ségry po holkách a od sestřenky po Klukách
tak abych věděla od koho mám odebírat ![]()
@TER2312 Měla jsem platit 1300 Kč, ale protože vyšel pozitivní na dawna tak jsem si nechala dělat Prenascan a platili jen ten. Někde jsem ale četla že i s preeklamsií to stojí 1800 Kč. Teď to možná už dělají v jednom a za 1300 Kč. ![]()
Holky a ten test na tu preeklamsii je co? Já byla naposledy těhotná před 14 lety a tohle vůbec nebylo…ani screening mi nenabídli nic…
@Pavla.kd To bych ti ani neuměla vysvětlit
https://zdravi.euro.cz/…reeklampsie/