Poradna duly
Jana Čurdová
@Oneilka Tomu věřím, ja když domů donesla fotku tak to bylo taky tak. Ale na ultrazvuku jsem byla zatím pořád sama. Já už se na ten sreening taky moc těším, ale až 12.8. do tý doby nic.
@TER2312 ahojky
taky mě příznaky pomalu opouští, ani prsa už moc necítím a vzhledem k tomu, že jsem byla na kontrole skoro před 3 týdny tak trochu obavy mám..příští středu mám konečně screening, tak se těším, až mimi uvidím, už aby to bylo, je to strašně dlouhé…
@TER2312 tam klasický UTZ jsem absolvovala taky sama, ale na screening můžu mít doprovod (mimochodem za 100,– přece ho nepustí zadarmo, přijde mi, že neví, za co by si tak ještě naúčtovali doplatek)
@Oneilka To jsem vůbec nevěděla to mi ani nenabídli. No já si zas u doktora zaplatila nadstandard a zatím to není v ničem poznat. ![]()
@TER2312 jako u normálního doktora kam chodíš běžně? Myslím jako na gyndu
@Luuca10 To jsem ráda, že nejsem jediná
,ale je to fakt hrozně dlouhý čekání. Už se ti aspoň blíží ten screening. Já jdu 12.8.na sreening a 13.8. na kontrolu ke svýmu, to už mi bude jedno, když za sebou budu mít ten sreening a budu vědět co a jak. Jinak držím palce
@TER2312 taky jsem platila nadstandart na gyndě a dostala jsem flashku s videem miminka, jak si tam plave, krásně sebou mrskal, pořád na to video koukám
A při každé návštěvě mi tam mimi zase nahraje ![]()
@Pavla.kd ano u normálního na gyndě, řekl mi, že za to budu mít levnější fotky z ultrazvuku a že pojišťovna proplácí jen asi 4 ultrazvuky a u mě je musí dělat pořád, protože mám rizikový
@Luuca10 jéé to je krásný to bych taky chtěla. Já mám jednu fotku to jsem byla 9tt+5 a tak se ani nehýbe mimísek asi spí. To bych brala taky. ![]()
@TER2312 Neplaš se, já už také několik týdnů žádné příznaky nemám. Občas sem tam někde píchne, ale jinak nic.
@TER2312 Ahoj. Gratuluji
já mám screening 14.8. a příznaky už něm taky žádné. A v podstatě jsem ani pořádně neměla.
@TER2312 tak to jsem čekala víc…mně moja mudra nic takovýho nenabídla…je fakt, že jsem tam byla teprve jednou v 7tt… Dneska tam nebyla, že se nevrátila z dovolené prý…a mám další kontrolu do poradny 28.8 a dnes jsem volala na screening a ten je 21.8… takže jsem volala zpátky na gyndu a jsem domluvená na pátek na ulz se sestrou, tak snad mi ho udělají…