Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavla.kd No je to celkem dlouho od sebe no. A tvoje Dr tě dřív nevezme? Já chodím po 14 dnech a teď kvůli dovolené po třech týdnech. A na zadance mám taky napsané stáří podle posledního utz.
Dneska jsem zas poslouchala
a dneska bylo slyšet krásné
![]()
@Janivajan no já tam teď volala, a ptala se jestli nemůžu dojít dřív, že du na screening až 21, a ona že určitě, a jsme domluvení na pátek…
@Janivajan ona to totiž sestra počítala u dr. podle ms…takže říkala že půjdu na screening do cca 10 dní…tak asi proto dřív neřešila termín u nich…a říkala že když budu mít cestu kolem, tak můžu dojít i v úterý, takže asi budu mít náhodou cestu kolem 😁 😁 na pátek je tam objednaná dcera, tak že tam taky pojedu s ní…oni tam jsou totiž jen úterý a pátek
Holky koukám jak blázen došla nemocenská celá za tento mesic
mám peníze dřív než od práce
![]()
Tak mi volali výsledky z toho Prenascanu a vše je v pořádku
A budeme mít na 99,53% holčičku ![]()
@Dysis1 jj já už tu psala kterysi den, že mi taky už dosla
jedna mi došla 10.7. za červen a druhá mi došla 29.7.za celý červenec
klidně by mi mohly chodit každý měsíc dvě ![]()
@Lorelay.cz moc gratuluji myslím že opravdu přehání s tím strašením ![]()
@Luuca10 parada
spokojenost
Všem moc děkuji za gratulace. Jméno už nějakou dobu řešíme. Na kluka si vybral přítel Tomáška a toho jsem mu schválila. Holčičí jmeno vybírám já a přítel musí schválit, ale ten mi to trochu hatí. Vybrali jsme jedno, ale je dost oblíbené a často používané a já bych raději něco méně častého, ale to mi sabotuje ![]()
@Lorelay.cz Gratuluju!!! ![]()
My máme vybraná jména pět let
Honzík nebo Rozarka ![]()
@Oneilka rozhodnuto chlapeček Nicolas a Holčička Klaudia
mam rada netradiční jména ![]()
My uvažujeme nad Sebastienem a Eleanor… Ale jsou blízko narozenin…takže ještě to není stopro